![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Rastladığınız Çok ilginç Ürünler Bulduğunuz ilginç hatta absürd ürünlerini buraya gönderin. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#71 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
acaba kargo takibini nasıl yapcaz ?
kargo takip noyu nasıl sorabiliriz adamlara ? ben 2 adet sey aldım ayrı ayrı ama ? |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#72 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Bu siteden 8 kalem ürün aldım. Kart okuyucu, telefon kılıfı, kart okuyucu vs.Toplamda 18 $ tuttu.
Siparişi verdikten sonra 11. gün elime geçti ürünler. Sistem süper..Herkese tavsiye ederim. |
|
|
|
|
|
#73 |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Benim ürünlerim hala elime ulaşmadı. 2 ay oldu :-(((
|
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Ürün hala gönderilmediyse yanlış hatırlamıyorsam, sipariş takip sayfasında "cancel order" diye bir bölüm var. Neden orayı kullanmıyorsun? Ya da kullanmayı denedin de bi sorunla mı karşılaştın? Eğer böyle bir durum olduysa ve bizimle paylaşırsan sevinirim. Bu mesaj en son " 11-17-2007 " tarihinde saat 10:19 PM itibariyle alakazam tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
arkadaslar bende bırkac urun almak ıstıyorum fakat benımde yabanc dılım olmadıgı ıcın bıraz teredutluyum takıp noyu flan nası ıstıgcem bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım....
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Acil Yardimmmmmmm
arkadaslar sıtede 3 tane aynı urunden alınca fıyat dusuyo gozukuyo ben sepetıme ekledım bazı urunlerı ama fıyatta bı degısıklık olmadı bunun sebebı ne acaba yardım edersenız sevınırım.......
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
checkout sayfasinda anyy coupon yazan yere bulkrate yazarsan indirimi görürüsün
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Boş Paket
arkadaşlar dealextremeden 1 adet mp4 player almıştım.2 hafta sonra postacı paketi getirdi bende tam sevinmiştim bir baktım üzerinde paketin mp4 player yazmasına rağmen içinde yalnızca bir adet usb bağlantı kablosu çıktı.Başına böyle bir olay gelen varmı acaba?Bana yardımcı olabilirmisiniz?Ne yapmam gerekli?
|
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Evet benımde benzer bir olay basıma geldi. Çok uzun bir zaman bekledikten sonra mp3 player geldi. Ama bozuk çıktı. Geri gönderdim. Değiştirceklerini soylediler. Yine uzun bir aradan sonra ürün geldi. Ama sadece kablosu çıktı. Açıkçası daha fazla ugraşmak istemedim. Bir dahada mal almıyorum. |
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
abi artık ptt uyanmış vermiyolar ürünü hediye yada 100 dolar altı ara ara yiyor adamın insafına kaldıık
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|