![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Rastladığınız Çok ilginç Ürünler Bulduğunuz ilginç hatta absürd ürünlerini buraya gönderin. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#61 | |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
simdi arkadasim paypala yazdigin adrese yolluyolar kargoya vermeleri 2 3 gun suruyo 10 gunde de kargo geldi mail olarak paypal mailini kullaniyolar ayrica.... soru sorcaginda bildi isteceginnde iletisim adresleri var yazilanlara gore baya ilgililermis satın alma islemleri 1)begedin urunu seciyon iste add cart filan yapiyon seni paypal sayfasina yonlendiriyo ordan odemi yapiyon 2) stoklari yoksa bile en gec 3 4 gun icinde kargoluyolar sonra 10 iile 14 gun arasi kargoyu bekliyon iste bu kadar basit 3) kargo parasi yok air mail lle geliyo )bende deneme amacli siparis etmistim ii oldu geldi simdi kullaniyom cakmagi her ne kadar sigara kullanmasamda ![]() |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#62 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
selamlar bir urunden en fazla kac tane alabiliyoruz bilen varmı
Bu mesaj en son " 10-25-2007 " tarihinde saat 01:17 PM itibariyle osmantuzcu tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Size 1 adet almanızı öneririm. Bildiğiniz gibi TR Gümrük mevzuatına göre aynı üründen birden fazla getirdiğinizde ve 100 EURO nun üzerindeki ürünler Gümrük vergisine tabidir. Eğer aldığınız malın size ulaşmasını istiyorsanız 1 adet sipariş verin. Böylelikle başınıza dert almamış olursunuz, alışverişin keyfini çıkartırsınız. |
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Daha önce getirdiğim bir üründen ayrı ayrı kargolarla 1-2 hafta aralıklarla tekrar tekrar getirsem sorun olur mu? Bunların kayıtları tutuluyor mu?
|
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Arkadaşım siz nasıl sorun yaşamadınız. Ben bir urun aldım 35 gundür hala kargo hazırlanacak. Birde hiçbir ürün stoklarında yok.(Stokta var yazanlar bile yok) Ürünü satın aldıktan sonra mesaj atıyorsunuz. Ürünü 1 hafta içinde tedarik edebileceklerini soyluyorlar. 1 hafta sonra mesaj atıyorsunuz. Bu sefer baska bir ürün gönderelim diyolar. Tam laçka iş... |
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
bu siteden 100$ geçmeyecek şekilde iki tane ürün alsam acaba sorun yaşar mıyım? Daha önce yabancı bir siteden hiç alışverişim olmadı ve gümrük konusunda endişeliyim. Eğer ürünlerin aynı kargoyla gelmesi sorun oluşturabilse ürünleri 1'er hafta ile sipariş etmem çözüm olabilir mi?
Zaman ayırıp yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Korkma hiçbişey olmaz:)
Alıntı:
Eğer ürün büyükçe birşey değilse bir zarfın içine sığıyorsa kim senin taa hong kong dan gelen zarfına baksın günde binlercesi geçiyor.Biraz büyükceyse ayrı ayrı ıste arada 2-3 gün olsun yeter.Bana aynı yerden günde 2 tane paket geldiğide oluyor.Alaha şükür hiç problem yaşamaımşu güne kadar.
|
|
|
|
#69 |
|
Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
Verdik siprarişi.
Bakalım 2.45 usd değerindeki bi ürünü sipariş edip parasını ödedik ne zaman gelcek bekliyoruz.
|
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Üç gün önce kardeşim için RC araba bi de kendim için mp3 saat sipariş verdim. Ürün az önce kargolanmış.şimdi kuzenimin oğlu da aynı arabadan istedi. Siparişi şimdi versem sorun olur mu , yoksa ilk verdiğim siparişlerin gümrükten geçmesini mi bekliyeyim? Herhalde aynı üründen yakın zamanda 2 tane alsam kargoda sorun çıkmaz, değil mi? |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|