![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Rastladığınız Çok ilginç Ürünler Bulduğunuz ilginç hatta absürd ürünlerini buraya gönderin. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#111 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Çok Ilginç Bir Şey
Arkadaşlar şu ürüne bakarmısınız. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3623
ÇOk ilginç yazdım. Ama Benim tahminim Radar sinyallerini engelliyor... Ama başka birşeyde olabilir. Bilgisi olan bir arkadaş Tam olarak bu aletin ne olduğunu açıklayabilir mi acaba ???? |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#112 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar bugün bir ürün sipariş ettim myaccount kısmında order status kısmında görünmüyor, üyelik panelimde adresim falanda yok bunlara nereye göndercek bunu
birde posta numarasını nasıl öğrenip sorgulayabilirim. |
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
eğer araca firma vs tarafından yerleştirilmiş gps sinyal yayıcı cihaz varsa (gps ile nerede olduğunu ne hızla gittiğini bazı şirketler izleyebilir) onun uydu ile iletişimini kesen bir cihaz. |
|
|
|
|
|
|
#114 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
ben bu siteden clone cep telefonu aldım fakat gümrüğe takıldı geri yolladı gümrük, siteye mesaj attım paramı geri yollamadılar, dispute açabilirmiyiz ?
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
arkadaslar burdan ne aldıysam hep sorunlı bı kac helıkopter aldım sarj aletlerını hep 110 voltluk gonderdıler bı kac pc parcası aldım ıngılızce kullanım klavuzu yerıne cınde versıyonunu gondermısler ısın ılgıncı adamlara sureklı soyluyurum boyle boyle dıye gondermıyorlar abuk subuk seyler dıyorlar bunları şikayet edebileceğim bir yer varmı böyle berbat satış yapan yeri ilk defa görüyorum zaten mallarıda cok adı
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
bu siteden http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.10654 bunu getirsek gümrekte sorun olurmu ufak bi ürün ama gümrüğe takılırmı
|
|
|
|
|
|
#117 |
|
Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
takılmaz tahminen ancak su var ki tc de calısmaz kayıt ettirmen lazım onun için pasaport lazım pasaport yoksa kayıt oluyor mu oluyorsa nasıl oluyor işte onu bilmiom. ama öğrenmek isterim bilen varsa söylesin.
|
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
5 ytl ye turkcell bayisinde kayıt yapılıyor sanırım tanıdığının veya senin pasaporttunla başka türlü olmuyor Bu mesaj en son " 03-11-2008 " tarihinde saat 09:00 PM itibariyle Klyn tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
bir pasaposrta kaç telefon kayıt ettirilebilyor
![]() |
|
|
|
|
|
#120 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
ya bu telefonu bende almak istiyorum ama gümrükten çekiniyorum. şimdiye kadar 20 kadar siparişim oldu. 1 tane mp4 lü saat takıldı diğerleri sorunsuz geldi.
şimdi 50mw laser ve bu telefon var gözüme kestirdiğim. telefon mutlaka gümrüğe takılır gibi geliyor da laser alan var mı hiç burdan ? eline sorunsuz ulaşan ? |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|