![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Rastladığınız Çok ilginç Ürünler Bulduğunuz ilginç hatta absürd ürünlerini buraya gönderin. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#101 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
10 dolardan fazla alisversi yapmayin ufak tefek bit pazari tabiri urunleri alin cakmaklar filan iyi calisiyor yane mp4 almayi ebayda daha kaltelisini daha ucuza bulursuunuz
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#102 | |
|
Banned
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
satıp kara geçecek boyutta fazla birşey yok. ancak fiyatlar makul ve çok değişik şeyler var. çekiç şeklindeki çakmağı herkese öneririm ![]() |
|
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Banned
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
15$ altına tracking number vermiyolarmış. ben onun içi hep 20$ lık falan alışveriş yaptım. |
|
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bende su tracking isini anlamiyom takip edip napcan air maille geliyo kaybosa bi hak idda demiyosun en fazla siteden alirsin tazminatini takiip no verdi simdiye kadar bana hep site 2 dolardada 10 dolardada geliyo elbet sitenin gonderiminde bi sorun yok bazen icinden eksik cikiyo o ayri tabii (3 uru almistim 2 urun geldi filan) ama TUrkiyeye girisinde evin e kadar ulasiminda sorun cikmiyo sorun cikcak tek yer kapina kadar getirmiyolar posta kutusunun ustune bırakiyolar(benim icin) ama apartmanda benim yurtdısı alisveris yaptigimi herkes bildigi icin goren aliyo sagolsundaha hic bir postamin gelmemezlik yaptigini gormedim valal inanirmisin gecen ebayda bi spor saat daha aldim 110 dolari+kargo filan o kadar endise etmedimki adam ben istemeden traking number gondermis filan paket elime gecti ondan sonra baktim maile daha dusun zaten takip etsen nolcak urun istabula giriyo 2 3 gun sonra guncelleniyo site sen ooo istabula gelmis iyi derken bi bakmissin ertesi gun evinde |
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Kallavi Üye
|
avere26 gerçekten bizleri aydınlattığın için teşekkür ederim. Bende her gün takip edip duruyordum. Senin dediğin gbi yapacak birşeyde yok.
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar bu siteyi çok seviyorum her gün bir şey beğeniyorum.
10 ar gün arayla iki tane sipariş verdim ikisi de sorunsuz elime ulaştı. ondan sonra bi tane mp4 saat siparişi verdim aradan 3 4 gün geçikten sonra da bir mp4 siparişi verdim. bugün ptt den kağıt geldi elime paketiniz ulaştı diye. almaya gittim. gümrükte saatin bedelini 900 ytl yazmışlar. benden 120 ytl para istediler. resmen dolandırıcılık yapıyorlar. paket gözümün önünde getirdi ama vermediler ne dediysem ikna edemedim ptt dekileri. geri iade edin o zaman dedim ben almam bu paraya. neyse bi de kargoda ki mp4 var. o gelince yine aynısı olacak sanırım onuda geri gönderin diyecem.yani anlayacağınız büyük şeyler almayın. hevesiniz kursağınızda kalır valla benim gibi şimdi ticket açtım dealextreme den. geri gönderdim ürünü diye. bakalım cevabını bekliyoruz. tabi onların parasını iade alınca küçük küçük alışverişe devam edeceğim. asla vazgeçmek yok Dolandırıcılar bizi yıldıramayacak ![]() Dolandırıcılık değil kanunlar felan demeyin. Ticari değil. 100€ üzerinde değil. ve değerinin 900 ytl olmasına imkan yok yani Sadece insanları bu işten caydırmaya çalışıyorlar. Yada kazıklayabildiğimiz kadar kazıklayalım mantığıyla çalışıyorlar. Bende buna dolandırıcılıktan başka bir şey demiyorum. Ama maalesef Türkiye de yaşıyoruz... İnşallah bir gün bazı şeyler ülkemizde de düzene girer.Bu mesaj en son " 02-01-2008 " tarihinde saat 08:45 PM itibariyle muratozcirpici tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
senin gumrukculerde tammis yani saati burda bile 100 150 liraya satiyolar nasil 900 ytl deseydin |
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
arkadaşlar bn bu sitede motorola s9 beyendim ama markası heralde motorola deil
bn bu ürünü almak istiom nası alıncak. ebay lamı alınıyo. bşka yolu yokmu yada bn sizdn birine para yollasam siz o parayı aldıktan sonra o ürünü sipariş etseniz olmazmı ben anlamıom çünkü ebaydan falan.....![]() |
|
|
|
|
|
#109 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
kardes sen ebyımı kastedıyosun yoksa bu sıteyımı kastedıyosun?
sıte guzel fıyatlarda guzelde pekı sızın bıldıgınız buna benzer sıteler varmı lutfen paylasırsanız sevınırım...
|
|
|
#110 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
arkadaşlar ankarada yada elazığ batman malatya çevresinde olan varsa ve bu siteden alış veriş yapmışsa banada 2-3 malzeme getirebilir mi ?
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|