Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Rastladığınız Çok ilginç Ürünler
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Rastladığınız Çok ilginç Ürünler Bulduğunuz ilginç hatta absürd ürünlerini buraya gönderin.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 07-12-2007, 03:46 PM   #11
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Giriş: Jul 2006
Ünü: Meraklı is on a distinguished road

Adamın lakabını konstantinopolis diye yazması rum ya da ermeni olmasını gerektirmez, keza öyle bile olsa siz "defolsun gitsin" gibi bir mantıkla ne yaptığınızı sanıyorsunuz? Adamın yaptığı saçma bir milliyetcilik olabilir, siz de farklı bir yaklaşımda davranmayor görünüyorsunuz

Saçma birşeye tepki göstermemek ve sizleri küfretmek yerine sakin olmaya çağırmak tepkisizlik, ya da kabullenmek değildir. Sanal ortamda ahkam kesmek kolay, ne olduğunu bilmediğim birine hakaret etmek amacıyla yazı yazılmasını bu forumda anlamlı bulmuyorum, bu küfürler sadece bu ortamın kalitesini düşürür Keza Rum ya da Ermeni vatandaşalarımızı taciz eder.

Adam bunu sadece ilgi çekmek için yapmış olabilir (Rumlara satma düşüncesi olabilir?) ya da milliyetçi bir rum olabilir? Bilemiyoruz, adamın size ya da bana çirkin gelen yaklaşımı size burda çirkinleşip ırkları taciz edebilecek,hakaret cümleleri kurma hakkı vermez, en basitinden burada bu tip cümleler kurulmaması, buranın kalitesini arttırır.

Küfür ya da hakaretle sorun çözülseydi, en iyi küfreden, en sorun çözücü olurdu
Meraklı is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-13-2007, 09:36 AM   #12
uninvited
Üye

uninvited kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2006
Ünü: uninvited is on a distinguished road

Kimin hakaret ettiğini gösterir misin, mesnetsiz bir yaklaşımda bulunmuşsun.
1.si ben kimseyi genellemedim, 2.si hakaretde etmedim. Tek söylediğim Kons. değil İstanbul olması gerektiği idi, eğer o bunu kabullenemiyorsa bu onun seçimi ama böyle bir seçim beni kızdırabilir. Sonuç olarak sempatisi varsa , Yunanistana gitsin - defolsun.("defolmak" küfür sayılmaz herhalde)

Sonuç olarak İzmire smyrna dediklerinde hoplamıyorum, ama İst.e Konst. dediklerinde kızıyorum. Bunun nedeni ise farklı amaçlar güdülmesi, amacın bazı emelleri canlı tutmak için motivasyon malzemesi olarak kullanılması. Benim birçok ermeni - rum arkadaşım oldu ama hepsi ben ilk önce Türküm diyorlardı.
Bu tarz ayrılıkçı vatandaşlar o insanlara zarar verir, ben değil. Ben ayrılıkçı , memleketin yumuşak karnına temas eden, vatandaşlardan nefret ederim.

Velhasıl-ı kelam muhabbet fazla uzadı. Değmez bir insan için bu kadar yazı paralamama gerek yoktu ama kendimi tutamadım işte. Ve @meraklı arkadaşım sizin için gereksiz gelebilecek bazı mevzular başkalarını rahatsız edebilir, eğer benim bu tutumumdan -yani sert tavrımdan- rahatsız olduysan görmezden gel mümkünse...

uninvited is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-13-2007, 11:35 AM   #13
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Giriş: Jul 2006
Ünü: Meraklı is on a distinguished road

Öyle yapacağım
Meraklı is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık