![]() |
|
|
| Ücretsiz Ebay Eğitimi için tıkla. |
|
|||||||
| Rastladığınız Çok ilginç Ürünler Bulduğunuz ilginç hatta absürd ürünlerini buraya gönderin. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2009
Ünü:
![]() |
lütfen acil yardım !!!!!!
arkadaşlar jagrfannj adlı satıcıdan zippo çakmak aldım galiba ingilizcem olmadığı için yüzüme gözüme bulaştırdım feedback kısmında Very fast payment. Highly recommended. A+++++ yazıyor acaba bu nedemek daha elime geçmeden ödemeyi onayladımmı nedir acil cevap veren olursa sevinirim
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2009
Ünü:
![]() |
Very fast payment. Highly recommended. A+++++
hızlı ödeme, şiddetle tavsiye edilir, A kalite kullanıcı bunun benzeri bir yorum yapmış sizin için, iyi birşey yani ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
iyi ama bu ebay çalışma mantığı gittigidiyor.com gibi değilmi ürün bana ulaşınca satıcıya akratılmıyomu ücret ben henüz ürünü almadım kargolandımı onu bile bilmiyorum
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2009
Ünü:
![]() |
hayır, ödeme yaptığınızda satıcıya para aktarılır. satıcı parayı aldıktan sonra ürünü kargoya verir, eğer ürün gelmezse paypal a para iadesi için itiraz(dispute) edebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
ok çok teşekkür ederim rahatladım ya
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2009
Ünü:
![]() |
hocam feedbacki o vermiş sorun yok.senin hala feedback kozun var.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
3 gün geçti hala ses seda yok gönderip göndermediğini nerden anlicam mesaj falan göndermesi gerekmiyomu
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
Kayıtlı olarak aldıysan takip numarasını isteyebilirsin, çokta acele etme 3 günde gelmez daha
|
|
|
#9 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
kayıtlı değil galiba yaw göndermiş gözüküyo şimdi ama kayıtlı olmadığı için kaybolma durumu nedir bilen varmı 20 doların üstüne bir bardak su mu içmem gerek doğru dürüs anlamadan verdik siparişi buda bana kapak olsun
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2009
Ünü:
![]() |
o satıcı sağlamdır kaybolduysa paranı geri alırsın ama seni engeller bir daha ürün satmaz.o adama acıyorum ya burda birileri cebe atıyo ürünü kabak adamın başına patlıyo.para iadesi istemeden önce pttyi araştır hocam.adamın da ekmek parası sonuçta.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|