![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2008
Ünü:
![]() |
paypal ürün satın alma tamamlama işlemi yardım..
arkadaşlar ben ebay dan ürünü almak için onayladım ama benden paypal codunu istediginde bilmediğimden bir şey yazamadım..k. kartı extramda öğrendim ve paypalı verified yaptım. ama sorun şurda ben parayı yada işlemi nasıl tamamlayacagım.yukarıdaki resimde ürün altıgım satıcıdan gelen bi bildirim var o nedir ve ayrıca benim kredi kartımdan ürün bedeli miktarında kesinti yapılmış ama paypal hesabımda neden 00 gözüküyor....lütfen yardım Bu mesaj en son " 09-25-2008 " tarihinde saat 04:58 PM itibariyle givenchy48 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Arkdaşim Ayarlardan Credi Kart Işlem Menüsünden Kredi Kartini Bul Sağ Başta Yazilarda Code Girmek Icin Link Var Ona Tikla 4 Haneli Rakami Yaz Para Yazdiktan 1 Ile 3 Gün Arasinda Yansir
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
resim görünmüyor.
sana paypaldan şöyle bir mail geldimi '' Your Payment Has Been Sent '' ayrıca paypal ana sayfada paranın transfer detayları olması lazım
|
|
|
#4 |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
yukarıda verified yaptığını yazmış zaten...
|
|
|
#5 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
cvp için teşekkürler. ama ing. iyi olmadıgı için (en azından bahsettiğin ayarlara nereden girceğimi bilmiyorum. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
verified de problem yok geçikme vardı sadece..bundan öütürü satın alma işlemimi tamamlayamadım ben nerden nasıl yapcamı kestiremedim. habire mail falan geliyor. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
birazdahas açarmısın ark. ing. yerlerini terimlerini söylermisin. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
sen bu işlemleri yaptın zaten arkadaşım, verified yapılır bu işlemlerle... sen 4 haneli expended kodunu girmedin mi? girince verified oluryor hesabın...
|
|
|
#9 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bills212 arkadaşım olay şu mudur yani : ben ürünü satın aldım satıcının sitesinden. kodu girdikten sonra verifield oluyor paypal hesabımdanda satıcıyı aktarılıyor ( yukarıdaki resimin alt köşesinde ürünü satın aldıgım kişive ürün hakkında bilgiler var) şimdi ben ürünün gönderilmesinimi bekliycem yapmam gereken bu mudur? birde american posta şti.den bi mail geldibir kodla birlikte buradan ürün takibi yapıyorum sanırım dogrumu? lüften bu konularda cvp yazarmısınız.. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
ürünün parası ödenmiş görünüyor. mail size satıcıdan gelmiştir. o numarayla pttnin sitesinden takip edebilirsiniz.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|