![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Çok Önceden Yanlış Girdiğim Expanded li Kartımı Nasıl Eklerim?
Merhaba arkadaşlar, uzun zaman oldu eski kredi kartımla alışveriş yapıyorken expanded no yu yanlış girmiştim ve hiç üstüne düşmeden diğer kartımı eklemiştim. Fakat diğer karta muhtacım şimdi.
Acaba kartımı tekrar nasıl eklerim ne yazmam gerek paypal a tekrar expanded no istesin bende gidip öğreneyim bunu nasıl yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum. Kartımı eklemek istedğimde şöyle bilgiler geliyor. ![]() Üstü tıklanabilen yeri tıklıyorum. Önüme altakki resimdeki görüntü geliyor ![]() Burdada yes yada no hangisini seçsemde alttaki resimdeki görüntü geliyor ne yapmalıyım? ![]() Bu mesaj en son " 09-24-2008 " tarihinde saat 07:44 PM itibariyle serdarkiziltug tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar durum acil biraz yardımlarınızı bekliyorum
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
valla hiç uğraşma 5 dakikanı alır yeniden üye ol aynı kartla sana yeni numara versinler sende giriş yap...
|
|
|
#4 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Yeniden üye olsam bu kartı eklemek istesem expanded no mu isteyecekler? |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
evet yeniden expended no verecekler...acil diyorsun en acili bu şekilde olur bence...
|
|
|
#6 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Yeniden üye oldum kartı eklemek istedim fakat 1. resimdeki gibi oldu..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Ya paypala mail atsam karttan tekrar 1.95$ çeksin tekrar expanded numarasını öğreneyim tekrar bu mümkünmü?
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|