Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 09-04-2008, 07:05 AM   #1
reAper
Taze Üye

Giriş: Sep 2008
Ünü: reAper is on a distinguished road

Ödeme iptali hakkında yardım.

Merhaba arkadaşlar,

Ebay'den 1 Eylül'de bir ürün için ödeme yaptım fakat satıcıya mesaj atmama rağmen sabırlı olun mesajı bırakıp 2 gündür cevap vermiyor. Ürün açıklamasın da ödeme yapıldıktan bir iş günü sonra gönderileceğini yazmış fakat ürünü göndermediği gibi cevap da vermemektedir. (Satıcı Powerseller üstelik)

Ürünü göndermediği ve cevap yazmadığı için beni çok bekleteceğini düşünüp satışı iptal etmek istiyorum.

Satıcıya mesaj attım ürün satışını iptal edip para mı geri gönderirmisiniz diye fakat bir cevap alamadım.

Bu konu hakkında ne yapabilirim?

Satıcıya onlarca mesaj attım adam tınlamıyor cevap verme tenezzülünde bulunmuyor. Kargoya daha vermediğini bildiğim için order iptali yapmak istiyorum fakat böyle bir olay oluyor mu ? Ürünün satışını iptal edip paramı geri gönderebilme ihtimali var mı satıcının ?

Bu mesaj en son " 09-04-2008 " tarihinde saat 07:23 AM itibariyle reAper tarafından düzenlenmiştir....
reAper is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-04-2008, 04:29 PM   #2
bills212
Süper Moderatör

bills212 kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2008
Ünü: bills212 is on a distinguished road

Alıntı:
reAper tafarından gönderildi
Merhaba arkadaşlar,

Ebay'den 1 Eylül'de bir ürün için ödeme yaptım fakat satıcıya mesaj atmama rağmen sabırlı olun mesajı bırakıp 2 gündür cevap vermiyor. Ürün açıklamasın da ödeme yapıldıktan bir iş günü sonra gönderileceğini yazmış fakat ürünü göndermediği gibi cevap da vermemektedir. (Satıcı Powerseller üstelik)

Ürünü göndermediği ve cevap yazmadığı için beni çok bekleteceğini düşünüp satışı iptal etmek istiyorum.

Satıcıya mesaj attım ürün satışını iptal edip para mı geri gönderirmisiniz diye fakat bir cevap alamadım.

Bu konu hakkında ne yapabilirim?

Satıcıya onlarca mesaj attım adam tınlamıyor cevap verme tenezzülünde bulunmuyor. Kargoya daha vermediğini bildiğim için order iptali yapmak istiyorum fakat böyle bir olay oluyor mu ? Ürünün satışını iptal edip paramı geri gönderebilme ihtimali var mı satıcının ?
sen iptal edemezsin...
satıcının sana cevap vermesini istiyorsan DİSPUTE açmalısın ve paypala dispute açarken mesaj kısmınada satıcının bir günde kargoya vereceğini taahhüt ettiği halde ne ürünü gönderdiğini nede mesajlarına cevap vermediğini yaz. bak nasıl cevap veriyor.. eğer paypala da cevap vermezse zaten paypal senin paranı geri verir...
bills212 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-04-2008, 04:36 PM   #3
reAper
Taze Üye

Alıntı:
bills212 tafarından gönderildi
sen iptal edemezsin...
satıcının sana cevap vermesini istiyorsan DİSPUTE açmalısın ve paypala dispute açarken mesaj kısmınada satıcının bir günde kargoya vereceğini taahhüt ettiği halde ne ürünü gönderdiğini nede mesajlarına cevap vermediğini yaz. bak nasıl cevap veriyor.. eğer paypala da cevap vermezse zaten paypal senin paranı geri verir...

Peki hocam tam olarak ne yazacağım yardımcı olabilirmisiniz? Advanced seviyesinde ingilizcem yok malesef
reAper is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-04-2008, 04:41 PM   #4
bills212
Süper Moderatör

o kadar bende de yok ama biraz bekle yardım gelecek elbet ...
Eski 09-05-2008, 07:51 PM   #5
reAper
Taze Üye

Paypal'a açtığım dispute sonunda satıcı cevap vermiş.

Good Evening,

Sorry I have not e-mailed earlier with payment confirmation and estimated
time of delivery but our systems have been down all week. All orders have
now been processed and will be disptached on Monday morning. All courier
deliveries will receive the items on Tuesday.

So sorry for any inconvienience.

Kindest Regards

Lee Baker
Managing Director
Cybersell Ltd

Ne dediğini anlayamadım
reAper is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-05-2008, 08:52 PM   #6
Biyotic
Üye

Biyotic kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2008
Ünü: Biyotic is on a distinguished road

Öncelikle özür diliyor e-mail almamış.Dağıtım sistemlerinde 1 haftadır çökmüş galiba.pazartesi verecekmiş perşemde de senin elinde olur diyor.

bu sorun için çok üzgünmüş

valla yarım yamalak oldu bende tam bilmiyorum belki yanlış olabilir...
Biyotic is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-05-2008, 11:40 PM   #7
bills212
Süper Moderatör

Tuesday=Salı
benim anladığımda pazartesi sabahı hazırlayacak salı günü kurye ye verecekmiş..
Eski 09-05-2008, 11:48 PM   #8
Biyotic
Üye

Biyotic kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2008
Ünü: Biyotic is on a distinguished road

Alıntı:
bills212 tafarından gönderildi
Tuesday=Salı
benim anladığımda pazartesi sabahı hazırlayacak salı günü kurye ye verecekmiş..

Evet kaıştırıyorum şu günleri arada dedim ya yarım yamalak oldu kusura bakmayın yardımcı olmaya çalışıyorum anladığım derecede işte
Biyotic is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık