Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 07-22-2008, 10:23 AM   #1
leonalori
Taze Üye

Giriş: Jul 2008
Ünü: leonalori is on a distinguished road

Lütfen yardım edin...Paypal Kapatma Sorunu

arkadaşlar paypala rapidshareden premium almak için üye oldum. Ama ne premium alabildim nede paypalı kullanabildim. şimdi ise paypal hesabımı kapatmak istiyorum söyle bi uyarı veriyor.

Your account access is limited. Learn how to remove this limitation.

bunun ne anlama geldiğini bilen varmı lütfen yardım etsin zor durumdayım...

Şimdiden teşekkürler
leonalori is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-22-2008, 01:05 PM   #2
Epi
Kallavi Üye

Epi kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2007
Ünü: Epi is on a distinguished road

yanlıs anlamadıysam senin uyeliğinin sınırlı oldugunu soyluyor yani alısveris yapmana izin vermiyor..paypala yeni uye olanların ilk ekstrelerini bekleyip yada banka subelerine giderek donem ici hareketlerini sorgulatıp almaları gereken 4 haneli bir numara var.o numarayı paypal sayfasında doğru yere girerek,uyeligini onaylatıyorsun ve alısveris yapmaya baslıyorsun...sanırım sen o numarayı almamıssın daha..

Umarım yardımcı olmusumdur...
Epi is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-22-2008, 04:42 PM   #3
leonalori
Taze Üye

Giriş: Jul 2008
Ünü: leonalori is on a distinguished road

yanlıs anlamadıysam senin uyeliğinin sınırlı oldugunu soyluyor yani alısveris yapmana izin vermiyor..paypala yeni uye olanların ilk ekstrelerini bekleyip yada banka subelerine giderek donem ici hareketlerini sorgulatıp almaları gereken 4 haneli bir numara var.o numarayı paypal sayfasında doğru yere girerek,uyeligini onaylatıyorsun ve alısveris yapmaya baslıyorsun...sanırım sen o numarayı almamıssın daha..

elğilendiğin için teşekkür ederim kardeş. dediğin 4 haneli numarayı biliyorum extremde mevcut. Yanlız bu 4 haneli rakamı nereye yazacagımı bilmiyorum...
leonalori is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-22-2008, 04:50 PM   #4
bills212
Süper Moderatör

bills212 kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2008
Ünü: bills212 is on a distinguished road

Alıntı:
leonalori tafarından gönderildi

elğilendiğin için teşekkür ederim kardeş. dediğin 4 haneli numarayı biliyorum extremde mevcut. Yanlız bu 4 haneli rakamı nereye yazacagımı bilmiyorum...
paypal ana sayfada yazıyor sağ tarafta küçük pencerenin içinde 4 digits sanırım tıklaonu gir submit..bu kadar
bills212 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık