![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
Lütfen yardım edin...Paypal Kapatma Sorunu
arkadaşlar paypala rapidshareden premium almak için üye oldum. Ama ne premium alabildim nede paypalı kullanabildim. şimdi ise paypal hesabımı kapatmak istiyorum söyle bi uyarı veriyor.
Your account access is limited. Learn how to remove this limitation. bunun ne anlama geldiğini bilen varmı lütfen yardım etsin zor durumdayım... Şimdiden teşekkürler |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
yanlıs anlamadıysam senin uyeliğinin sınırlı oldugunu soyluyor yani alısveris yapmana izin vermiyor..paypala yeni uye olanların ilk ekstrelerini bekleyip yada banka subelerine giderek donem ici hareketlerini sorgulatıp almaları gereken 4 haneli bir numara var.o numarayı paypal sayfasında doğru yere girerek,uyeligini onaylatıyorsun ve alısveris yapmaya baslıyorsun...sanırım sen o numarayı almamıssın daha..
Umarım yardımcı olmusumdur... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
yanlıs anlamadıysam senin uyeliğinin sınırlı oldugunu soyluyor yani alısveris yapmana izin vermiyor..paypala yeni uye olanların ilk ekstrelerini bekleyip yada banka subelerine giderek donem ici hareketlerini sorgulatıp almaları gereken 4 haneli bir numara var.o numarayı paypal sayfasında doğru yere girerek,uyeligini onaylatıyorsun ve alısveris yapmaya baslıyorsun...sanırım sen o numarayı almamıssın daha..
Umarım yardımcı olmusumdur... elğilendiğin için teşekkür ederim kardeş. dediğin 4 haneli numarayı biliyorum extremde mevcut. Yanlız bu 4 haneli rakamı nereye yazacagımı bilmiyorum... |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|