![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
ilk alışveriş
selamlar, paypal hesabımdan az önce 1.95$ cekildigini ve acıklamada 4haneli pin kodu oldugunu söyledi ancak interaktif bankacılık ekranımda:
PAYPAL -E-commerce Satış 1,00 USD yazıyor ve acıklamada pin kodu yok, bunun görünmesi için biraz zaman geçmesi gerekli sanırım, benim sormak istedigim pin kodum olmadan alışverişimi tamamlayabilirmiyim, yani ebayden aldıgım ürünün ödeme sayfasına girip ödeme yapmamda bir sakınca var mı? teşekkürler... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Şimdi 1.95 de çekti kartımdan alışverişi tamamladım, satın aldığım ürün geldiğinde tavsiye edilenler kısmına yazacagım, teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Hatırladığım kadarıyla o pin kodunu girmenizdeki amaç kredi kartının size ait olduğu sahte çalıntı vs. olmadığını kanıtlamak içindir.Yani amaç 1.95 dolar çekmek değil o parayı çekerken verilen pin kodunu siteye grip bir nevi kartı onaylatmak... Confirm mail hesabı yani
![]() Bu yüzden bu işlemi yapmadan ödeme yapamazsınız...
|
|
|
#4 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
bendende ilk 1$ sonra 1.95$ çekti paypal 2 gün olmasına rağmen yatırmadı daha
![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|