![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2006
Ünü:
![]() |
(((((((visa elektro)))))))paypal bankamatik kart no kabul etmiyormu.
s.a arkadaslar bende kredi kartı yok bankamatik kart var (garantibankasının)burda kart no yazıyor kart no sunu yazıyorum son 3rakamı yazıyorum kabul etmiyor........... atm kartları filan kabul ediyor diye biliyorum..kartım (((((((((((((visa elektro))))))
![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
|
benimde paracardımı kabul etmedi
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
evet bende de bu dert var acaba bilgisi olan yok mu
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
atm kartı kredi kartı değildir.ama garantiden varsa paracardınız www.garanti.com.tr adresine girip internet bankacılığına başvurarak sanal kart açın.o şekilde yapabilirsiniz
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşım adamlar her kredi kartını bile kabul etmiyorlar kaldıki Türkiye den visa electron atm kartını kabul etsinler.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
Garanti'nin sanal kartları Master Card ama..
Ben İş Bankası'ndan Visa Maximum kart aldım. Teoride parayı çekebiliyorum. Pendingdeyiz şimdi.. Görücez gelecek mi gelmeyecek mi.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşlar visa elctron kredi kart değildir kabul edilmez sadece visa olmalı
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
bendede garanti pracard vardı internetten sanal kart actırdım onun kart numarasını yazıyorsun paypala ama once bir miktar para aktarın sanal karta cunku 2,5$ cekiyolar ona göre yoksa kabul etmiyor sonra 3-4 gunde sanal kartta paypaldan cekilen para gozukuyor vede basındaki 4 haneyi yazınca paypala kartınız artık kabul edilmiş oluyor ... iyi gunlerde kullanın dikkattli kullanın..
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
benim ziraat bankasında hesabım var ordan sanal kart alıcam acaba paypal kabul eder mi ziraat bankasının kartını?
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|