![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Arkadaslar lütfen acil yardım para gitti galiba!!
Öncelikle sitemizdeki herkese teşşk ederim...bu site sayesinde ebaydan tek tük şeyler almaya başladım...herkesin eline koluna sağlık!
benim sorunum dün alman bir satıcıdan 123 ytl değerinde bir şeyler aldım ama malesef ben yanlıslıkla adamın kullanmadıgı mailine ödeme yapmısım satıcıya mesaj atıyorum anlamıyor baska bi mail adresi veriyor bu adres diyor buna ödüceksin diyor....öle oldugunu anladıktan sonra hemen paypal a girip Transferi cancel yaptım ödeme iptal ettim ama para bankaya yatmamış satıcıya da dün gece okuduklarımdan dolayı parayı refund yaparmısın dedim bana sürekli aynı cvp ları veriyor....LÜTFEN ACİL BİR YARDIM!!! |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
kimse yokmu
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
para paypale mi geçti yoksa satıcının hesabınamı. history kısmından bak ekran görüntüsünü buraya at.
|
|
|
|
#4 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
![]() ![]() Bu mesaj en son " 07-02-2008 " tarihinde saat 01:34 PM itibariyle onur654 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
kardeş görüntü bu sonrada tekrar doğru maile parça parça yine para gönderdim cancel yazan yanlıs olan durum ne olur acaba?
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
bu tabloya bakılrsa ödediğin paraların hiçbiri satıcının hesabına geçmemiş.paypalde duruyor. satıcıyla konuş galiba en alttaki mi doğru mail
|
|
|
|
#7 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
en alttaki yanlıs mail kardeş
doğru olan mario olan 30 30 3 euro geçtim doğru hesaba en alttaki yanlıs o para ne olur ne diyim satıcıya ? |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
şu şekilde diğerlerinin satıcının hesabına geçmesi gerek geçince -30 yazan kısımlar +30 olarak bidha görünecek biraz bekle istersen bakalım ne olacak büyük ihtimalle iptal ettiğin kalır diğerleri geçer şimdi satıcıya bişe yazma sadece bekle. buraya yazarsın.
|
|
|
|
#9 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
ama ne zaman geçerki oda sürekli gönder bende ürünleri göndereyim diyor...
paralar gitti galiba way be alın teri gidince insan bi başka oluor ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye ül-Zebellah
|
düzelttiğin mesaja baktımda 123 ytl senin hesaba geri dönmüş. ama diğerleri tamamlanmamış yani satıcının hesabına gitmemiş.
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|