![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
2. kredi kartı ekleyebilen varmı ?
Selam.Paypala kayıtlı kredi kartımda limit olmadığı için citybankı deniyim dedim .Eklemeye çalıştım fakat bankanız kredi kartınızı doğrulamıyor gibi bi yazı geldi.
Bankayı aradım yurtdışına internet ortamına açıkmı diye açıkmış. Tekrar denedim yine olmadı. Bi keresinde (Yanlış hatırlamıyorsam) ikinci kredi kartı direk eklenemiyor diğerini silmen gerekiyor diye bişi görmüştüm emin değilim ama.Aradım o konuyu bulamadım 2. kredi kartını ekleyebilen varmı içinizde ? Ya da City bank kredi kartı ekleyebilen ? |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
haha bu işi bilen bilmeyen elini uzatıyor yav.
Bu mesaj en son " 06-30-2008 " tarihinde saat 10:14 AM itibariyle kocanmehmet@hotmail.com tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Kaybol bebeye bak.Sen agu derken yapıyoduk biz bunu kendi maillerini çıkarttırma bana ya bi kulaklık aldım gelmedi napıcam abi yardım edin . Biz hiç değilse mantıklı bir şey sorduk . !
Ne kadar bilgili olduğun aldığın kullanıcı adından belli yarabbim ! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
benimkinde 2 kredi kartı ve bi banka hesabı(amerikan) var sorun çıkmıyor..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
içinde para varmı kartın ilk başta çekim yapıyor ya
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
kardeşim botmusun türkmüsün nesin nerden geldin kimde yetki yaaaaaaaa atın şunu |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Yok yaw war tabikide para çok var hemde
kullanmak istiyorum ama olmuyor :s Acaba city bankımı kabul etmiyor noluyo anlamadım ki ben bişi :s |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Çok enteresan çünkü benim Hsbc ve İş bankası var ikisinide kullanıyorum bence bankayla tekrar görüş çözüm mutlaka onlarda
|
|
|
|
#9 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
ya valla görüştüm ama hiç bir sorun yok diyorlar . Bende hem finansbank hemde akbank kullanıyorum ikisinide kabul ediyor ama city bankı etmiyor :S
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|