Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 06-28-2008, 01:38 PM   #1
arlxl
Taze Üye

Giriş: Jun 2008
Ünü: arlxl is on a distinguished road

Yardimci Olursaniz Sevinirim.

EBAYDAN ÜRÜN ALDIM FAKAT,ÖDEME İÇİN BANKA HESABI ÇIKDI PAY PALDAN ÖDEME YAPAMADIM.SATICI BANA MAİL İLE BİR ÖDEME ŞEKLİ GÖNDERDİ.ÖDEMESİNİ YAPDIM5 ADET ALMIŞDIM 3 ADETİNİ YAPDIM.

SATICI BANA BU ŞEKİLDE BİR MSJ ATTI EBAY ÜZERİNDEN.

We are truly sorry for all the problems that we have be encounting during the last couple of weeks... Our internet service provider has been has some issues which has forced us to shut down since 6-13-08 as of 6-24-08 we have been completely fixed & all packages that you have not received are on the way..WE HOPE YOU UNDERSTAND since we had no way in contacting anyone until our service was fixed.... Attention to anyone with problems-returns or concerns you can call me direct at this number 1-502-551-6572 I will fix all problems ASAP! By giving me a chance to do this you will see that our service is great when we have been given the chance..Thanks to all and we hope that we can get everyone taken care of right away. During this time we will not be selling anything until all orders are shipped and we get all customers there packages...Sincerely Redalertlogistics Customer Service Support 1-502-551-6572

VE TÜM ÜRÜNELERE DİSPUTE AÇMIŞ SANIRIM ÜRÜNELRİN YANINDA VİEW DİSPUTE YAZIYOR.

BİRDE ALERT DİYE BİR BÖLÜMDE 5 ÜRÜN BİRDEN GÖZÜKÜYOR

No action is being taken against your account at this time. However, it is important to remember that when you bid on or buy an item you are agreeing to a contract between you and the seller. If the situation isn't resolved within 7 days of this reminder email, you may receive an Unpaid Item strike under eBay's Unpaid Item Policy or lose feedback privileges for this transaction

Most Unpaid Item disputes can be resolved through direct communication between the buyer and seller, and we encourage you to work with your trading partner to reach a resolution.

KAFAM ÇOK KARIŞIDI NELER OLUYOR ACABA LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ

VE ŞUAN SATICININ DÜKKANINDA HİÇ ÜRÜN YOK.MSJ ATTIM ÜRÜNELR GÖNDERİLDİ DİYOR NUMRASINI İSTİYORUM GÖNDERİNİN CEVAP VERMİYOR
arlxl is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-28-2008, 04:34 PM   #2
arlxl
Taze Üye

cevap verebilcek kimse yok mu
arlxl is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-28-2008, 04:59 PM   #3
arlxl
Taze Üye

acil yarım

ebaydan aldığım ürüne paypaldan ödeme yapamadım amerikan bankası hesabı istedi.

satıcı bana mail üzerinden kredi kartı ile ödeme yapılan bir sayfa gönderdi.ben burdan ödemeyi yapdım fakat .satıcı bana dispute açmış öde olmadığıan dair.

ne yapmam gerekiyor.msj alrıma cevap vermiyor.
bende acemiyim ne yapmam gerekdiğini bilmiyorum.
acaba ürünü gönderdide benmi kuruntu yapıyorum.

gönderdiyse nasıl anlayacam.

disputede bu yazıyor.

Reason given for Unpaid Item: The buyer has not paid for the item.
Buyer actions reported by seller: The buyer's payment has not been received.
Eski 06-28-2008, 05:40 PM   #4
arlxl
Taze Üye

anlaşıldı bu işi çözecek yok
Eski 06-29-2008, 08:22 PM   #5
hkturk2
Üye

Ünü: hkturk2 is on a distinguished road

evet sana yardımcı olacağım: 1 ürünlerin tümüne satın al tıkamışsın 2- fakat belirtilen süre içinde ödeme yapmamışsın. 3- bu yüzden hakkında şikayet var
"Hiçbir hareket, karşı bu zaman olan senin hesabın alınmıyor. Yine de, hatırlamak için önemlidir ki senin, üzerinde dilediğin zaman veya, senin, senin arandaya bir kontrat ve satıcıyı kabul ediyor olduğun bir adeti satın al.

Eğer durum, 7'in içinde bunun günü karar verilmezse, emailin olduğu anımsatıcı, sen al bir ödenmemiş keza eBay ödenmemişinin altında grev keza politikanın olduğu veya geri beslemeyi kaybettiği, bu için işleme en ödenmemişi ayrıcalık tanıyabilirsin, keza tartışmalar, direktten arasında iletişim alıcı ve satıcı karar verilebilir, ve biz, bir kararlılığa uzanmak için ortağı senin ticaret yapanla çalışmak seni cesaretlendiririz" şimdi sen bana bu ürünleri satın alıp almayacağın hakkında kesin bir bilgi ver sana ne yapman gerektiğini söyleyeceğim. yoksa yardım edemem
hkturk2 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-30-2008, 12:52 PM   #6
arlxl
Taze Üye

ben 3 adet ürünün ödemesini bana gönderdiği link üzerinden yapdım..

ürün yanlarında wiev dispute yazmasına ramen.

ürünlerin bir tanesinin başına 105 $ rakamı var bu rakamı tıkladığımda bu çıkıyor.

Shipped with item above

In Transit Jun-28-08 bura girdiğimde bana bir trackin numarası gösteriyor.tıklayıncada usps nin sayfasına gidiyor.

benim kafamın çok karışmasının sebebi hem dispute açılmış.

hemde bunar çıkıyor karşıma.

ürünü sayfasına girdiğimde bu yazıyor.

You have marked this item as "Payment Not Sent". However, the seller has marked this item as "Payment Received" on Jun-24-08. sayfa içeriğine

altındada yazının mark as paymen t sent yazıyor.
Eski 07-06-2008, 09:18 PM   #7
arlxl
Taze Üye

Lütfen Birisi Yardimci Olsun

KİMSE BENİM SORUNUMU ÇÖZEMİYORMU BURDA ?

ÜRÜNE ÖDEMEYİ YAPDIM FAKAT DİSPÜTE AÇMIŞ ÖEMESİ YAPILMIŞ ÜRÜNE DİSPUTEYE GİRDİĞİMDE ÜRÜN YOLLANMIŞ VE BİR GÖNDERDİĞİNE DAİR BİR NUMRA VAR NUMRAYI TIKLAYICA USPS NİN SAYFASINA GİDİYOR VE BU YAZI ÇIKIYOR KARŞIMA.

Your item arrived in TURKEY at 2:16 PM on July 2, 2008. Information, if available, is updated every evening. Please check again later.

FAKAT NUMRAYAI PTT SİTESİNDE SORGULATINCA HİÇ BRİ ŞEY GÖZÜKMÜYOR ÜRÜNÜ AYIN HAZİRAN YANİ GEÇEN AYIN 18 İNDE ALDIM.

5 ADET ÜRÜNA LDIM 3 ADETİNİ ÖDEYEBİLDİM.

ŞUAN HEPSİ DİSPUTEDE GÖZÜKÜYOR .

LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN NE YAPMAM GEREKİYOR.
Eski 07-07-2008, 01:34 AM   #8
sozberk
Üye ül-Zebellah

sozberk kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2008
Ünü: sozberk is on a distinguished road

satıcıya mesaj at ödeme yapabilmen için disputeyi kaldırmasını söyle
Eski 07-07-2008, 09:53 AM   #9
vky
Taze Üye

Giriş: Jul 2008
Ünü: vky is on a distinguished road

merhaba,
ilk alışverişimde resoulation centerda böyle bir madde çıktı, satıcıya sordum paypalden işlemin incelendiğini ve tamamlanıncaya kadar gönderi yapmamasını isteyen bir mail aldığını söyledi. Ne yapmam gerekiyor ?resoulation center da görünen kısmı aşağıya kopyaladım yardımcı olursanız sevinirim.

--------------------------------------------------------------------------------

Resolution Center

Report a Problem
Address a problem transaction with your seller
Report unauthorized account activity
Security Center: Find out why PayPal is the safer, easier way to pay.

Resolution Center tutorials: Learn how PayPal can help you resolve problems.

Show:All Open Cases - Cases requiring your action - Cases awaiting other party's response - Cases being reviewed by PayPal All Closed Cases - Closed cases (last 15 days) All Cases Case ID Transaction ID Invoice ID
Open Cases | Download Case Report
Type Reason Counterparty Transaction ID Date Amount Filed On Status Details Action
Temporary Hold Inquiry by PayPal Yanshan Lin 3PU39369K23153152 Jul. 2, 2008 -$59.01 USD Jul. 3, 2008 Requiring your action PP-505-295-747
vky is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-08-2008, 12:06 AM   #10
hkturk2
Üye

Ünü: hkturk2 is on a distinguished road

Alıntı:
arlxl tafarından gönderildi
KİMSE BENİM SORUNUMU ÇÖZEMİYORMU BURDA ?

ÜRÜNE ÖDEMEYİ YAPDIM FAKAT DİSPÜTE AÇMIŞ ÖEMESİ YAPILMIŞ ÜRÜNE DİSPUTEYE GİRDİĞİMDE ÜRÜN YOLLANMIŞ VE BİR GÖNDERDİĞİNE DAİR BİR NUMRA VAR NUMRAYI TIKLAYICA USPS NİN SAYFASINA GİDİYOR VE BU YAZI ÇIKIYOR KARŞIMA.

Your item arrived in TURKEY at 2:16 PM on July 2, 2008. Information, if available, is updated every evening. Please check again later.

FAKAT NUMRAYAI PTT SİTESİNDE SORGULATINCA HİÇ BRİ ŞEY GÖZÜKMÜYOR ÜRÜNÜ AYIN HAZİRAN YANİ GEÇEN AYIN 18 İNDE ALDIM.

5 ADET ÜRÜNA LDIM 3 ADETİNİ ÖDEYEBİLDİM.

ŞUAN HEPSİ DİSPUTEDE GÖZÜKÜYOR .

LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN NE YAPMAM GEREKİYOR.
"Your item arrived in TURKEY at 2:16 PM on July 2, 2008. Information, if available, is updated every evening. Please check again later"
Senin ürünlerin, 2 Temmuz 2008 de 2:16 PM'de Türkiye'de gönderildi,. Bilgi, eğer müsaitse, her akşam güncelleştirilir. Lütfen yeniden sonra kontrol et. diyor. ayrıca bu ürünleri görmen dediği gibi 3-4 gün sürebilir. diğer yandan dispute için sana bir yol önermiştim response bölümüne tıklayarak satıcaya mesaj yaz. ancak bu şekilde halledebilirsin.

dostum sana daha önce söylediklerimi yaptınmı
hkturk2 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık