Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 08-04-2006, 10:07 PM   #1
cemil
Taze Üye

cemil kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2006
Ünü: cemil is on a distinguished road

Arkadaşlar 03 ağustos 2006 tarihinde aynı satıcıya ait 2 adet İPod nano için açık artırmaya girdim ve yazdığım rakamlar diğer alıcıların yazdığı rakamları geçti. Daha sonra otomatik artırma bölümüne de verebileceğim en yüksek rakamı yazdım ve sayfanın üst kısmında çarpı işareti olan kırmızı bi yazıyla daha yüksek teklif vermem istenildi bende daha üstünü verdim ama yine aynı şekilde daha da fazla yazmamı istiyor bende vermedim. Bugün MyEbay a girdiğimde ise alttaki yazıyla karşılaştım.

Registration blocked. Users whose registered status is blocked must resolve any outstanding complaints on file before proceeding. Please resolve all outstanding complaints and try again.

1. Click here to make a one-time payment to pay your outstanding balance in full.
2. Learn more about account suspension.

1. Seçeneği tıkladığımda benden ödeme yapmam gereken bir durum varmış gibi
ödeme penceresi çıkıyor ama şu kadar ödeme yapacaksınız gibi herhangi bi rakamda yazmıyor. Önce 1 dolarlık bi ödeme yaptım yine düzelmedi. Sonra 2 dolarlık bir ödeme yaptım ve yine düzelmedi. Tekrar aktif olamayacakmıyım? Aktif olmak için ne yapamam gerekiyor. Bana yardımcı olursanız sevinirim!

KULLANICININ 2NCİ MESAJI

osttiger in yazdığı gibi bir mail gelmişti bana arkadaşlar ama hiç şüphelenmemiştim. Yukarıda yazdıklarımla alakası yok zannersem bloke olmamın. Lütfen yardım arkadaşlar hack lemişler beni ben de yemişim aman arkadaşlar çok dikkat!!!!!!!!!!!!!!!! ben yedim siz yemeyin!!!!!!!

Lütfen arka arkaya mesaj yazmayalım ilk mesajımıza edit yaparak ilave yapalım.!!
varyata

Bu mesaj en son " 08-07-2006 " tarihinde saat 03:36 AM itibariyle varyata tarafından düzenlenmiştir....
cemil is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-06-2006, 10:35 PM   #2
Madmaxx
Üye

Giriş: May 2006
Ünü: Madmaxx is on a distinguished road

Sağolasın dostum ayrıca geçmiş olsun
Madmaxx is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-14-2006, 10:27 AM   #3
ibayci
Kallavi Üye

Giriş: Aug 2006
Ünü: ibayci is on a distinguished road

bloklandım yardım

10 kadar uru aldım odedim sorunsuz aldım ama 3 urune odeme yapmadım ve bloklandım nasıl acabilirim.
yeni uye olmaya calısıyorum kartımı kabul etmıyor kartsız ebaya uyelıgin sartı ne.
ibayci is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-14-2006, 02:31 PM   #4
destar
Kallavi Üye

destar kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
Ünü: destar is on a distinguished road

Sanırım ebay in kayıt yaparken neden kredi kartı istediğininin bir cevabını vermişsiniz . Belli bir oranın üstüne çıkınca bloke ediliyor satıcı haklarını korumak açısından, yeni bir kredi kartı ile denemek lazım isme göre bloke ediyorsa kredi kartı sahibinin ismi de problem yaratacaktır.

Satıcılar ürün almadığımızda zarar ediyor sonuçta adamlar bu işi meslek haline getirmiş. Sizden önceki adam 10 siz 11 usd vermiş kazanmışsanız adam 10 usd den de oluyor ki bu satıcı adına çok kötü. Peşin alınan ürünlerde de aynı olasılık söz konusu. Sistemi çok iyi kurmuşlar yani.

BIDDING DOES NOT MEAN GAMBLING
destar is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-14-2006, 03:47 PM   #5
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Giriş: Jul 2006
Ünü: Meraklı is on a distinguished road

Bunu anlamıyorum, ödemeyecekseniz niye bir ürünü alırsınız? Bir tane olsa yanlışlıkla denir, ama 3 tane diyorsunuz! Ne yazıkki bazı arkadaşlar Ebay'i "sanal" bir ortam olduğundan kafalarına göre kullanabileceklerini düşünüyorlar, yazık. Boş yere bir satıcıyı zarara uğratıyorsunuz destar'ın dediği gibi.

Bildiğim kadarıyla o 3 ödemeyi yaparsanız ya da satıcıların sizden talep etmiş olabilecekleri Ebay masraflarını öderseniz hesabınızın geri açılma ihtimali var. Başka bir hesap açmak için de başka bir kredi kartına! Çünkü ödeme yapmadığınız sürece kartınız Ebay'de ban'lı olacak!
Meraklı is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-14-2006, 05:44 PM   #6
WICKY
Üye ül-Zebellah

WICKY kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: WICKY is on a distinguished road

ibaycidaha önce kullanmış olduğun kart sanal mıydı ?
WICKY is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-15-2006, 06:27 AM   #7
muto1985
Kallavi Üye

muto1985 kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2006
Ünü: muto1985 is on a distinguished road

Exclamation

Gerçekten almayacağın ürünlere niye giriyorsunuz.Sonra da böyle açıkta kalıyorsunuz.Sonra da türkiyeden alışveriş yapanlara nasıl bakılacağını siz düşünün.Saygılar.
muto1985 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-22-2007, 01:25 PM   #8
drscoban
Taze Üye

Giriş: Apr 2007
Ünü: drscoban is on a distinguished road

ebay hesabımı aktifleyemiyorum

site gerçekten çok bilgilendirici olmuş. emeği geçenlere teşekkürler. benim bir sorunum var yeri buramı bilemiyorum ama
daha önce ebaydan hesap açmıştım ancak hesabım bloke olmuş nasıl aktifleştirebilirim
drscoban is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-24-2007, 12:52 AM   #9
varyata
Süper Moderatör

varyata kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2006
Ünü: varyata İtibar düzeyini kapadı

Yanlış konunun altına yazdığınız mesaj doğru kategoriye (Ebay türkiye bölümüne) ayrı bir topik olarak açılmıştır.
Bu 2 oldu lütfen forumumuzun yerleştirilme planını anlamaya çalışarak mesajlarınızı ve konularınızı doğru yerlere yazmaya, konularınızı doğru kategoriye açmaya özen gösteriniz.

Konu hakkında aşağıdaki linki okuyunuz.

http://forum.iyibey.com/forumlar-ve-...html#post36602
varyata is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-02-2007, 02:52 PM   #10
acemi34
Taze Üye

Giriş: Sep 2006
Ünü: acemi34 is on a distinguished road

Acillll yardımmm.!!! Ebay kullanıcılığımı bloke etti.!!!

ebay beni bloke etti 1-2 satıcı ile problem yaşamıştım, cevap veremedim, uygun bir dille durumumu anlatabilecek yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı??
acemi34 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık