Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 07-07-2008, 11:12 PM   #11
hkturk2
Üye

Giriş: Jun 2008
Ünü: hkturk2 is on a distinguished road

Alıntı:
vky tafarından gönderildi
merhaba,
ilk alışverişimde resoulation centerda böyle bir madde çıktı, satıcıya sordum paypalden işlemin incelendiğini ve tamamlanıncaya kadar gönderi yapmamasını isteyen bir mail aldığını söyledi. Ne yapmam gerekiyor ?resoulation center da görünen kısmı aşağıya kopyaladım yardımcı olursanız sevinirim.

--------------------------------------------------------------------------------

Resolution Center

Report a Problem
Address a problem transaction with your seller
Report unauthorized account activity
Security Center: Find out why PayPal is the safer, easier way to pay.

Resolution Center tutorials: Learn how PayPal can help you resolve problems.

Show:All Open Cases - Cases requiring your action - Cases awaiting other party's response - Cases being reviewed by PayPal All Closed Cases - Closed cases (last 15 days) All Cases Case ID Transaction ID Invoice ID
Open Cases | Download Case Report
Type Reason Counterparty Transaction ID Date Amount Filed On Status Details Action
Temporary Hold Inquiry by PayPal Yanshan Lin 3PU39369K23153152 Jul. 2, 2008 -$59.01 USD Jul. 3, 2008 Requiring your action PP-505-295-747
paypal senden dispute açmanı isityor. zaten ne yapacağını yazmış adamlar. Show (gösteriyorum) bu yolu paypala gir ve takip et. satıcında bir problem varmış. çok zaman geçirmeden disputeyi açmalısın.
hkturk2 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık