![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
alinan fakat parasi odenmeyen urun???
arkadaslar ben gecen ay hongkong da birisinden yanlislikla fazla siparis vermsim bir urunu ve hic birini almadim parada odemedim fakat ebay surekli alert mesajlari yollayarak parayi odenmesi gerektini yoksa islemler falan baslatilacagi gibi biseyler yaziyo ..yani turkiyede yaptirimlari varmi ...sonucta mal gelmedi zaten parada odemedim sadece anlasma yapmisim alirken ..ole deniyor..yani saticiyla irtibata gecip iptal mi ettireyim yoksa gerek yokmu
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
Türkiyede nasıl bir yaptırımı olabilirki..haciz gelmez merak etme
Yalnız çoğalırsa bu ödememeler üyeliğin iptal edilebilir.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Ben de Almanyadan bir ürün ısmarladım ancak paypal kabul etmediğini görünce cash on pick up ı işaretledim ama sonra nasıl yapacağımı bimediğimden,satıcıya ürünü almaktan vazgeçtiğimi anlatan bir mail yolladım,ancak ebaydan alert mesajı gelmiş almanca ve ben ne demek istediğini bile anlamıyorum,dava falan açmazlar değil mi?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
açar ebay seni uyarır bu tekrarlanırsa şut!!
ben sana mail adresi verdim noldu??
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|