![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Satıcı Ebayden Ayrıldı Benim Sipariş Ne oldu?
Arkadaşlar bir satıcıdan bir ürün aldım adam hemen ertesi günü ebay hesabını kapatmış.Şimdi adamdan haber yok..
Ne yapacağım? Paypal ile ödeme yapmıştım? Ben hemen parayı geri almaya çalışacağım. Nasıl yapabilirim |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Kötü bir olay neden derseniz DISPUTE açtığınızda satıcı paranızı iade etmese bile kaybedeceği birşey yok. Çünkü DISPUTE'u CLAIM'e çevireceksiniz sonrasında paypal olaya el koyacak ve sizden kanıtlarınızı isteyecek satıcı hiçbir kanıt göstermez ve para iadesini kabul etmezse paypal size paranızı geri öder diycem ama sonuçta o parayı satıcıdan alamayacak çünkü zaten adamın kaydı silinmiş ebayden...
Gerçi bu en kötü senaryo.Sizin ne kadar paranız var içeride ? |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Haxan arkadaşım gerekli şeyleri söylemiş, Küçük bir ekleme yapmak istiyorum; Ebayden kaydı silinen satıcıların, kayıtlarının silinmiş olması hiç önemli değil. Paypaldan hakkınızı savunduğunuzda, paranızı söke söke alırsınız. Claim'e çevirdiğinizde delil olarak "satıcının kaydının ebay'den silindiğinin ve para iadesi istediğinizin" bilgisini vermeniz yeterli olacaktır. Satıcı ürünü göndermediyse zaten haklı bulunursunuz. Silinen satıcının paypal hesabı değil, ebay hesabı olduğu için problem yaşamazsınız. Satıcının parası yok ise bile, paypal o parayı bir şekilde temin eder. Bu gibi olaylar başıma çok sık geliyor. Ebay satıcıları atılan atılana ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Yaa hakikaten ebay'de büyük Power Seller dediğim adamlar bile patır patır atılmaya başlanmışlar... İlginç.
Adamın 46000 olumlu feedback i var 165 negatif feedbakc var ve her ne sebepten bilmiyorum ama adam atılmış... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Satıcıdan Mail Geldi
Hi there,
I am so sorry to inconvenience you like this but ebay have now decided that I have another ebay account and they have decided to shut this one down (I have no idea where they even get this information from) I am still and will being trading again once this matter is resolved but I can assure you all your items have been sent out via first class post If there are any problems at all please feel free to email me Regards Heidi Anladığım kadarıyla başka bir hesabı varmış ebayde ve bunu ebay farkedince fişini çekmiş Bunu nerden buldular bilemiyorum diyor.Siparişlerinizi göndereceğim falan diyor.Beklemeli mi bu saatten sonra? |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|