![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Acele Yardım Lütfen. Satıcılardan geri iade edilen paralar kredi kartıma yatmıyor.
Merhaba arkadaşlar. Benim büyük bir sorunum var. Bundan 3 hafta önce bir ürün aldım ancak satıcı disbute actı ve satış iptal edildi ama benim ödediğim 34$ ortada yok. İkinci olarak başka bir satıcı bana 2 hafta önce 90$ geri ödeme yaptı veüçüncü olarak başka bir satıcı da 25$ geri ödeme yaptı. Bu ödemeler satıcıların hatalarından kaynaklandığı için bana ödendi ancak ben bu paraları kredi kartımdan ödemiştim ama su ana kadar kredi kartıma herhangibir ödeme yapılmadı. Yani paypalın bana toplam 134$ kredi kartıma ödeme yapması gerekiyordu ama ortada ödeme yok. Aşağıya paypaldeki onayları koyuyorum. bu konuda lütfen bana yardım edin. Ne yapmalıyım. Paypale mesaj yazmak gerekiyorsa lütfen bir mesaj yazın da göndereyim. Şu an çok madur durumdayım.
Recent activity Last updated 3/24/2008 07:12 PDT Show File Type To/From Name/Email Date Status Details Action Amount Fee Refund From Upstyle Boutique Mar. 23, 2008 Completed Details $25.00 USD $0.00 USD Payments Received from Feb. 23, 2008 to Mar. 24, 2008 Show Date Type To/From Name/Email Status Details Action Gross Fee Net Amount Mar. 13, 2008 Payment From Colleen Casabianca Completed Details $6.00 USD -$0.53 USD $5.47 USD Mar. 13, 2008 Payment From Colleen Casabianca Completed Details $90.00 USD $0.00 USD $90.00 USD |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Gayet normal.Geri iade olan ödemeler Kredi Kartınıza Geçmezki.Sadece paypal hesabınızda + bakiye görünür.Bu şu demek oluyor toplam kaç para geri iade olduysa paypal hesabınızda + bakiye görünür ve bu parayı ancak alışveriş yaparak kullanabilrsiniz. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Üye ül-Zebellah
|
Alıntı:
hayır bu şekilde olmuyor benim kazandığım bütün disputeler önce paypal hesabına iki gün sonrada karta geçti. ama burada ne sorun var anlayamadım kartla ilgili bir sorun olsa gerek. ben sanal kart kullanıyorum bi sorun olmuyor.
|
|
|
|
#4 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Sizde nasıl geçiyor anlamış değilim.Bu konuda yorum yapamam daha doğrusu bilmediğim konu hakkında yorum yapamam. Sevgili @pacopena Paypal hesabınız kontrol edin.Dediğim gibi + bakiye kesin görünür KK nıza geçer geçmez bilemem.Bekleyin bakalım...Geçmezse ürün alırsınız.Selamlar |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
PARA PAYPAL HESABIMDA + BAKİYE OLARAK GECİYORSA BEN BU PARAYI NASIL KULLANABİLİRİM ACABA. DİYELİM BİR ÜRÜN KAZANDIM VE BUNUN ÖDEMESİNİ BEN SANAL KREDİ KARTIMLA ÖDÜYORUM AMA ŞİMDİ BU BİRİKEN PARAYI NASIL KULLANACAĞIM. YANİ PAYPAL ÖDEME SAYFASI GELİNCE KREDİ KARTI YERİNE BU BİRİKEN PARAYI NASIL KULLANACAĞIM. İZAH EDEBİLECEK VARMI ACABA. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Paypal hesabına geçen paralar hemen kredi kartınıza geçmez 7-10 iş günü içerisinde tanımlı kredi kartınıza aktarılacaktır merak etmeyin..Aynı şey başıma geldi o yüzden söylüyorum...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
aynı sorun bende de var.
Benim de 30 dolarlık bir geri ödemem oldu. paybalda karta gönderildiği yazıyor. bende sanal kart kullanıyorum. Ama kartımda yok baktım. garantiyi aradım gözükmüyor dedi.1 hafta çok uzun deilmi? pacopena arkadaş 3 haftadan bahsediyor.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
benim işbankası en geç 3 işgünü içersinde hesaba yatıyor.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar paralardan ses seda yok. Bu konuda birşey öğrenmek istiyorum. Satıcı 90 doları yatırmış görünüyor. Benim merak ettiğim paypalde kayıtlı olan mail adresime bir onay mailimi gönderiliyor acaba bu işlemden sonra bilen varmı. Çünkü benim paypaldeki mailim artık çalışmıyor iptal oldu ve böyle bir mail gönderiliyorsa ve bu maili benim onaylamam lazımsa eğer böyle bir şansım yok. Eğer gerçekten böyle bir durum varsa ve mail onaylanmadan para hesabıma yatmıyorsa benim paypale bir mesaj yazmam gerekiyor. Ben paypale yeni mailimi kaydettim ve eğer böyle bir onay maili eski kullanamadığım maile gittiyse bu onay mailini yeni mail adresime istemem lazım ki onaylayayım. Tabi bu dediklerim bu şekilde paypal tarafından bir mail gönderiyorsa geçerli olur. Bu konuda bilgisi olan yardım edebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum lütfen.. Ayrıca bu teorim doğruysa paypale mesaj yazmam lazım. onay maillerini yeni mail adresime göndermelerini eski mailimin kapandığını ve kullanamadığımı belirten bir yazı yazmam gerekli ancak ingilizcem yok malesef. Bu konudada yardım edebilirseniz sevinirim.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|