![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#141 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
dispute icin bir soru daha
simdi onceden bahsettigim dispute icin saticiya email gonderildi dediginin uzerinden 1 haftadann uzun bir sure gecti. Henuz bir cevap yok. urun elime ulasmadi satici cevap vermiyor, bu durumda paypal parayi oder mi? bankaya da dilekce vermedim.
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#142 |
|
Banned
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
pardon bi$i sorcam ..
çok aciL günLerdir uğra$ıyorum ben satıcıya ödemeyi direk paypaL iLe yaptım yani nasıL yaptığımı bende hatırLamıyorum ama ebay üzerinden yapmadım .. ve adam yoLLamadı ürünü maiLLerede cvp vermiyor.. verdiğiniz LinkLerde http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAP...rCreateDispute buraya $ikayetimi yaptım ama diğer Linkte bir hata veriyor.. ödeme yapmadığım için ebay üzerinden ürünü kazanmadığım için o verdiği Listede görünmüyor .? =((( http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...MEWA:IT&ih=004 ürün Linkim bu ..benim kazandığım faLan görünmüyor ama naptıysam i$te paypaLa 19 $ ödeme yaptım adam yoLLar sandım yoLLamadı =( Bu mesaj en son " 03-05-2008 " tarihinde saat 11:16 PM itibariyle FiLDi$i tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#143 |
|
Üye
|
şu resime bi bakın arkadaşlar, 2 tane dispute açtım ama hangisi doğru biri farklı diğeri farklı. claim olmuşmu nedir ne değildir.
![]() |
|
|
|
|
|
#144 |
|
Banned
Ünü:
![]() |
merhaba, aciL biriniz yardım etse oLmaz mı arkada$Lar ya =((
ben dispute denen $eyden açtım gaLiba... resimLerde görüLdüğü üzere.. ama cvp geLmedi haLa .. $imdi ben cLaim oLarak ayarLarsam bunu .?? yani kapatırsam paramı aLırmıyım ._?? ![]() |
|
|
|
|
|
#145 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bankaya müracat et paranı geri al adamada eksi bas ayreten disputeye gümrük yüzünden ger gönderdim diye yazma bir daha. Bu mesaj en son " 03-18-2008 " tarihinde saat 11:23 PM itibariyle cyclone tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#146 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
arkadaşlar ben Ebaydan urun aldım ve urun 3 hafta oldu gelmedı bende ebay.com dan dispüte actım.. paypal.com daha acmadım paypal.com şart dıme parayı geri almak icin? ve kac gun veya hafta gibi bi süre sonra paramiz hesabımıza iade edilir teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
#147 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
arkadaşlar ben Paypal.com dakı Dispute miz 45 gun gectıkden sonra yapsak ne gibi sorun cıkar paramız gidermi yoksa?
|
|
|
|
|
|
#148 |
|
Üye
|
Dispute açınca eğer hakılıysanız karsıdakı parayı yollamazsa paypal adresi gecici olarak iptal ediliyor
|
|
|
#149 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
canyes ben 1 ay once 1 kulaklık aldım ve parayı paypal dan gonderdım hala urun gelmedı ve ben 1.5 hafta once dispute actım ve hala bı ses yok malasef ne yapıcam bank aradık ve urun geldıgı halde siz paranızı tekrar dan alıyorsanız filan dediler ne yapıcagımı sasırdım acil yardımcı olursanız sevinirim urunde kargo dahil 60$ dır |
|
|
|
|
|
|
#150 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Merhaba:
ben ödemeyi yaptım satıcı da ürünüyollaı gözküyor ama rün muhtemelen ya amerkada ya da Türkiye'd gümrüğe takıldı. ispte açacağım ama satıcının da kendine göre savunması olacak çünü ürünü göndermş gözüküyor bu durumda ürün bana ulaşamış olsa bile dsputeyi aybetme ihtimam var mı? |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|