![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#151 |
|
Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
arkadaşlar ben Paypal.com dakı Dispute miz 45 gun gectıkden sonra yapsak ne gibi sorun cıkar paramız gidermi yoksa?
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#152 |
|
Üye
|
Dispute açınca eğer hakılıysanız karsıdakı parayı yollamazsa paypal adresi gecici olarak iptal ediliyor
|
|
|
#153 | |
|
Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
canyes ben 1 ay once 1 kulaklık aldım ve parayı paypal dan gonderdım hala urun gelmedı ve ben 1.5 hafta once dispute actım ve hala bı ses yok malasef ne yapıcam bank aradık ve urun geldıgı halde siz paranızı tekrar dan alıyorsanız filan dediler ne yapıcagımı sasırdım acil yardımcı olursanız sevinirim urunde kargo dahil 60$ dır |
|
|
|
|
|
|
#154 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Merhaba:
ben ödemeyi yaptım satıcı da ürünüyollaı gözküyor ama rün muhtemelen ya amerkada ya da Türkiye'd gümrüğe takıldı. ispte açacağım ama satıcının da kendine göre savunması olacak çünü ürünü göndermş gözüküyor bu durumda ürün bana ulaşamış olsa bile dsputeyi aybetme ihtimam var mı? |
|
|
|
|
|
#155 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
gümrüge takılan iade urun hakkında
mrb arkadaşlar
ebaydan 2 adet canon marka fotograf makınası aldım ancak gumruge takıldı posta yolu ıle urun aynı adrese tekrar gonderıldı. odemeyı paypal ıle yaptım dıspute actım ancak 15 gundur param ıade edılmedı ıade edılecek gıbıde gozukmuyor sızce ne yapmalıyım takıp numarasını paypala maıl atarak bıldırdım yapmam gereken bısey varmı cleame nasıl cevırebılırım ?? yardımlarını beklıyorum hersey ıcın allah razı olsun |
|
|
|
|
|
#156 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
dispute yedim yardım lütfen
arkadaşlar merhaba.ben farkında olmadan açık artırmada ürün kazanmışım.şöle kendi ebay sayfamda ürünle alakalı kazandım diye ibarede yoktu hatta kazandınız diye mesajda gelmedi.yada ben atladım fakat 3-4gün sonra kazandınız ödeme yapınız diye mesaj geldi bende herhalde tuzak mail diye oralı olmadım şimdide satıcı dispute açmış ne yapmam lazım.ürünü almakta istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim nasıl bir yol izleyeyim.ingilizce yok bu arada.
|
|
|
|
|
|
#157 | |
|
Taze Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
hocam dispute actıktan sonra olayı paypala havale etmen gerek yoksa dispute kapanır ve birşey elde edemessin bunun icin dispute sayfasından I would like to end communication and escalate this dispute to a claim with PayPal secenegini secmen gerekli. |
|
|
|
|
|
|
#158 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar benimkisi çok enteresan bşr durum. pyxis_camera dan bir fotoğraf makinesi aldım. parayı paypal dan ödedim. sonra adam bana kargo parasını eksik ödediğimi söledi ve 108 dolar daha ödemem gerektiğini bildirdi. bende paypal üzerinde zaten kayıtlı olan pyxis_camera ya 108 dolar daha gönderdim. ürün ödemesini bu ayın 17 disinde, eksik kargo parasını yine bu ayın 20'sinde yaptım.
ebay bana bu disputeyi açmıştı Kod:
Benim cevabım Kod:
ve dispute Kod:
olarak duruyor. Diğer bir enteresan olay ise ebay hesabımda sunshineelec firmasında fotoğraf makinesi almışım gibi görünüyor. ama ben bundan bişey almadımki. ben ürünü pyxis_camera dan 1,075 dolar+108 dolar taşıma ücretiyle aldım ama ebayda sunshineelec firmasından 968 dolara almışım gibi görünüyor. Ben bu işten bişey anlamadım. Ne yapmam gerekiyor. Yoksa bankaya alışveriş, bilgim dışında yapılmıştır diye dilekçe verecem. |
|
|
|
|
|
#159 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
ya ben mailimden transaction number kaybettim başka nerden öğrenebilirim(yada daha doğrusu böyle bir şansım var mı?)
|
|
|
|
|
|
#160 |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
paypala gir transfer bedelinin detailsine tıkla orada görürsün...
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|