Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 05-14-2007, 08:10 PM   #91
sinansas
Kallavi Üye

sinansas kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2007
Ünü: sinansas is on a distinguished road

Alıntı:
Turx tafarından gönderildi
transaction number.. ben bu numarayı kaybettim mail den de sildim nasıl bulurum ?
history de numarasını öğrenmek istediğin işlemin yanında "details" yazar ordan ne istersen öğrenebilirsin...
sinansas is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-18-2007, 01:47 AM   #92
sinansas
Kallavi Üye

sinansas kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2007
Ünü: sinansas is on a distinguished road

Angry Status: Deferred Yazıyor Claim'de

"Not as described - Case ID: PP-282-166-047
Resolution Center - Claim Details
We have completed our investigation of this case. No further action is required by you at this time. We have denied this claim. As stated in our User Agreement, PayPal’s Buyer Complaint Policy only applies to the shipment of goods, not to disputes about the attributes or quality of the goods received. We have noted your claim in the seller's record. The seller's account privileges will be limited if excessive complaints are received."
denmiş fakat ben ürünü gümrükten kaldıramağımdan geri yollamıştım,satıcı benim talimatlarıma uymamış ve bunun sorumlusu olmuştu bende tekrar yollıyacaksa kargo parasını istememesini,isterse de full geri ödeme talep ettim ama bana tek bir mesaj attı "I AM NOT GOING TO LIE AND SAY THE ITEM WAS A GIFT OR FEEL THAT IT IS MY RESONSIBILITY TO PAY FOR YOUR IMPORT TAX." ve haklı bulundu sanırım,şimdi ne yapabilirim ürüne $251 ödemiştim param satıcıda üründe satıcıya gidiyor ayrıca dispute sonuçlandı...
not:ebay ve paypal'a her gün birer mesaj attım dispute kapandıktan sonra ama yardımcı olmuyorlar.Ayrıca o bana olumsuz feedback verdi bile ama ben henüz bir yorumda bulunmadım.
eBay Item#:290104691393

Bu mesaj en son " 05-18-2007 " tarihinde saat 06:15 PM itibariyle sinansas tarafından düzenlenmiştir....
sinansas is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-29-2007, 06:37 PM   #93
kada
Aşmış Üye

kada kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
Ünü: kada is on a distinguished road

Alıntı:
kada tafarından gönderildi
Benim sorunum da seninkiyle aşağı yukarı aynı.

40 gün önce aldığım ürün gelmedi ve satıcı önceden custom label no vermişti.Bununla sorgulama yaptım ve postanede kayıt bulamadım.10 gün önce dispute açtım.Satıcı gönderdiğini ve sigorta olmadığı için kaybolduysa mesul olmayacağını yazdı.Bu durum üzerine claime çevirdim.Ben de postaya ait kayıt olmadığını ve eğer ispat edebilirsen gönderdiğini claim i iptal ederim dedim.Satıcı gene aynı noyu vermiş.Paypal 2 gün içinde iptal edip etmeyeceğimi bekliyor.Gerçi 1 gün kaldı.Tabiki iptal etmeyeceğim ama aklıma şu takılıyor.Eğer dispute u satıcı kazanırsa feedback verme hakkımı kaybediyor muyum?Bilenler yazarsa sevinirim.Yoksa ilk dispute kaybeden ben mi olacağım.Pek ümidim yok çünkü.

Bugün davayı kazandığıma dair yazı geldi paypaldan ve baktığımda kredi kartına işlemişler.5 gün içinde extreye yansır.Yalnız 4 YTL gibi zararım oldu döviz kurundan.Malum banka $ ödemesini alış fiyatı üzerinden değerlendiriyor.Olsun genede 65 YTLnin gitmesinden iyidir.
kada is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-02-2007, 08:53 PM   #94
sittud
Üye

sittud kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2006
Ünü: sittud is on a distinguished road

Tebrik ederim.Benimde aynı sartlarda açmış oldugum bir dispute var bu demektirki bende kazanabilirim

Bu mesaj en son " 06-02-2007 " tarihinde saat 09:01 PM itibariyle sittud tarafından düzenlenmiştir....
sittud is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-08-2007, 08:45 AM   #95
seytan666
Üye

seytan666 kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2006
Ünü: seytan666 is on a distinguished road

merhaba Arkadaslar bir saticiya dispute actim

pay pal hesabima giridigimde.

Open Cases (1)
Requiring your action (1)
Closed Cases - Last 15 days (0)

Buradan Requiring Ur Action Dedigimde gelen ekrandan view yaptigimda

Gelen ekranda ne yapmam gerekiyor..
Eklenmiş Resimler
Dosya Türü: gif p1.gif (8.2 KB, 43 Görüntülenme)
Dosya Türü: gif p2.gif (10.6 KB, 36 Görüntülenme)
Dosya Türü: gif p3.gif (22.4 KB, 36 Görüntülenme)
seytan666 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-20-2007, 10:16 PM   #96
confuest
Kallavi Üye

confuest kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: confuest is on a distinguished road

Alıntı:
sinansas tafarından gönderildi
"Not as described - Case ID: PP-282-166-047
Resolution Center - Claim Details
We have completed our investigation of this case. No further action is required by you at this time. We have denied this claim. As stated in our User Agreement, PayPal’s Buyer Complaint Policy only applies to the shipment of goods, not to disputes about the attributes or quality of the goods received. We have noted your claim in the seller's record. The seller's account privileges will be limited if excessive complaints are received."
denmiş fakat ben ürünü gümrükten kaldıramağımdan geri yollamıştım,satıcı benim talimatlarıma uymamış ve bunun sorumlusu olmuştu bende tekrar yollıyacaksa kargo parasını istememesini,isterse de full geri ödeme talep ettim ama bana tek bir mesaj attı "I AM NOT GOING TO LIE AND SAY THE ITEM WAS A GIFT OR FEEL THAT IT IS MY RESONSIBILITY TO PAY FOR YOUR IMPORT TAX." ve haklı bulundu sanırım,şimdi ne yapabilirim ürüne $251 ödemiştim param satıcıda üründe satıcıya gidiyor ayrıca dispute sonuçlandı...
not:ebay ve paypal'a her gün birer mesaj attım dispute kapandıktan sonra ama yardımcı olmuyorlar.Ayrıca o bana olumsuz feedback verdi bile ama ben henüz bir yorumda bulunmadım.
eBay Item#:290104691393

geçmiş olsun kardeş, dilekçe yazıp ürünü dispute sonuçlanana kadar beklettirecektin , keşke bi sorsaydın , çok para gitmiş ya gerçekten çok üzüldüm bundan sonrası satıcının insafına kalmış
confuest is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-08-2007, 10:14 AM   #97
ilknur
Taze Üye

Giriş: Jul 2007
Ünü: ilknur is on a distinguished road

ödeme numaraları elimde yok ne yapmalıyım

merhaba arkadaşlar

ebay dan bir satıcıda 4 ürün aldım. 25 gün oldu hala gelmedi. yolladığım mesajlarada lütfen rahatsız etme gibi mesaj yolladı. dispute açacağım fakat paypaldan ilk ödeme yaptığım zaman gelen maillerde durmuyor. onlar olmadan da sanırım paypala şikayet kaydı açamıyorum. başka ne yapabilirim bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

tşkler
ilknur is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-08-2007, 11:02 AM   #98
isoking
Taze Üye

Giriş: Apr 2007
Ünü: isoking is on a distinguished road

Selamlar

Selamlar. 4 gün geçti ürünü alalı ve adam diğer kişilere yolluyo ne varsa benimkini hala kargoya vermedi. Mesajlarıma cevapta yazmıyo kaç gün beklemem lazım dispute açmak için.
isoking is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-24-2007, 09:20 PM   #99
hakanizm
Üye

Giriş: Dec 2006
Ünü: hakanizm is on a distinguished road

slm arkadaşlar lütfen yardım edin.bilen biri bana anlatırsa sevinirim. moshe4733 nikli satıcıya ayın 18 inde dispute açtım.ürünümü gönderdiğini söylemişti ama ürn ortada yok.ve ısrarlarıma rağmen tracking number ı göndermedi.ve hala paypal dan mesaj atıyorum bir kere cvp yazdı oda ürünü gönderdim diyor baskada bişey demiyor.artık cvpta vermiyor sanırım haksız olduğunu biliyor.peki ben şimdi satıcıyla iletişim kuramıyorum bu davayı nasıl devam ettirip kazanacağım yardım edermisiniz. ''I would like to end communication and escalate this dispute to a claim with PayPal'' buraya girip ordan select a reason dan sonraki i already....seçenegini seçtim ve aşağıdanda 1. kutucugu ''I am willing to provide information to help PayPal investigate and resolve this claim in a timely manner'' işaretleyip bir mesaj yazdım. daha sonra escalete to claim e tıklıyorum ama karşıma bu yazı çıkıyor. ''Please accept the terms/conditions for a dispute escalation by clicking the checkboxes. Thank you.'' kaç kere farklı şeylerde denedim bu yazı çıkıyor.bilen bir arkadaş varsa lütfen ne yapacağımı sırasıyla anlatsın.
hakanizm is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-25-2007, 03:28 PM   #100
hekimoglu08
Üye

Giriş: May 2007
Ünü: hekimoglu08 is on a distinguished road

son aşamadaki 2 kutucuğuda işaretlemekgerekiyor.bir nevi sözleşmeyi kabul ediyoruz gibi birşey
hekimoglu08 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık