Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 04-03-2007, 02:10 AM   #51
crunch
Taze Üye

Giriş: Aug 2006
Ünü: crunch is on a distinguished road

Dispute açtım yardım...

40 gündür gelmeyen iki ayrı satıcıdan iki ayrı ürünüm için iki ayrı dispute açtım.Neler yapmam gerekiyor.yazdıklarımı claim yaptıktan sonra paypal okuyup kararı o mu verecek.Olay şöyle başladı.

From Seller: ****************on 4/2/2007 15:16 PDT

My apologies for the delays Mehmet, I would never have expected that the US Postal service would fail twice to deliver a package. It's unfortunate that I could not ship Global Priority Mail to your country, I have never had any issues with that method. Please accept this refund and my sincerest apologies for everything.

From Buyer: ***************on 4/2/2007 14:02 PDT

i have to open a dispute for keep my dispute right.We can refund it.i want to take my money back.i'm waiting your reply. Thanks.
crunch is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-04-2007, 02:48 AM   #52
kada
Aşmış Üye

kada kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
Ünü: kada is on a distinguished road

Adam özür dilemiş geri ödeyelim demiş.Eğer öderse dispute u iptal edersin.Bekle bakalım ne zaman parayı yollayacak.
kada is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-10-2007, 02:23 PM   #53
shasankaraca
Kallavi Üye

Giriş: Mar 2007
Ünü: shasankaraca is on a distinguished road

Dispute Nasil Açilir

Arkadaşalar mp4 aldım bu üçüncü alışverişim satıcıya soruyorum tracing numara o postanenin kayıt işi yoğunum uğraşamam diyor anlamadım gitti bu işi 10 gün oldu ödeme yapalı dispute nasıl açılır ve koşulları nelerdir
shasankaraca is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-11-2007, 01:24 AM   #54
shasankaraca
Kallavi Üye

Cevap verebilecek kimse yok mu????
Eski 04-11-2007, 05:44 PM   #55
okay2
Administrator

okay2 kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2006
Ünü: okay2 is on a distinguished road

Bu konu forumda daha önce cevaplanmıştı.

Ama tekrar belirmek gerekirse...

dispute paypal sayfasına girerek log in yaptıktan sonra resolution center kısmından açılır.Orda senden transaction number-işlem numarasını isteyecek bu numara paypala ödeme yaptıktan sonra sana gelen mailde de var.Ordan yazabilirsin.

Dispute açmak demek satıcıya ürün ile ilgili durumu resmi bir şekilde sormak demektir.Burdan yazınca satıcıya gider ama paypalda da bir kayıt durur.

2-3 gün içerisinde cevaplamazsa satıcı hemen yine aynı sayfadan dispute u claim e çevirmen gerek.Bu paypal üzerinden dava açmış olmak demek.Bu durumda paypal konuyu inceler ve haklıysan paranı satıcıdan keserek sana iade eder.
Eski 04-11-2007, 10:09 PM   #56
shasankaraca
Kallavi Üye

Alıntı:
okay2 tafarından gönderildi

dispute paypal sayfasına girerek log in yaptıktan sonra resolution center kısmından açılır.Orda senden transaction number-işlem numarasını isteyecek bu numara paypala ödeme yaptıktan sonra sana gelen mailde de var.Ordan yazabilirsin.

Dispute açmak demek satıcıya ürün ile ilgili durumu resmi bir şekilde sormak demektir.Burdan yazınca satıcıya gider ama paypalda da bir kayıt durur.

2-3 gün içerisinde cevaplamazsa satıcı hemen yine aynı sayfadan dispute u claim e çevirmen gerek.Bu paypal üzerinden dava açmış olmak demek.Bu durumda paypal konuyu inceler ve haklıysan paranı satıcıdan keserek sana iade eder.

İlgin ve cevaplaman için teşekkür ederim
Eski 04-13-2007, 12:28 AM   #57
ugur
Taze Üye

Giriş: Apr 2007
Ünü: ugur is on a distinguished road

Dispute

Dispute DENİLEN OLAY NERDEN AÇILIYOR ARKADAŞALAR.YARDIM EDEBİLECEK BİRİ VARMI ACABA..

TEŞEKKÜRLER
ugur is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-13-2007, 12:28 AM   #58
Burakcan
Kallavi Üye

Burakcan kullanıcısının avatarı

Ünü: Burakcan is on a distinguished road

Burakcan kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
ugur tafarından gönderildi
Dispute DENİLEN OLAY NERDEN AÇILIYOR ARKADAŞALAR.YARDIM EDEBİLECEK BİRİ VARMI ACABA..

TEŞEKKÜRLER

Konuyu yanlış yere açmışsın sanırım.
Burakcan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-13-2007, 11:39 AM   #59
shasankaraca
Kallavi Üye

Arrow

Alıntı:
ugur tafarından gönderildi

TEŞEKKÜRLER

Eski 04-13-2007, 06:21 PM   #60
ugur
Taze Üye

Giriş: Apr 2007
Ünü: ugur is on a distinguished road

peki gönderildikten nekadar zaman sonra bu işlem yapılmalıdır..ve kargo parasınıda geri ödüyorlarmı acaba..çünkü karko 84 euro gözükmekte ama o paranın içinde 3 film daha var..19.99 euro ya tek film almıştım ebaydan baska istermisin diye sorunca 3 adet daha aldım ve yeni satış acmadı kargo gibi gösterdi(ama 14 euro kargo dahil) toplamda 105 euro verdim.
ugur is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık