![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#41 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
ehuehue 43 doların tamamı kredi kartı hesabıma geri gelmiş
![]() bir tshirt aslında gelmişti ama yazmıstımda bir eksik geldi die ama tamamını hatta kargo parasını bile ödediler. çok iyi ![]() |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#42 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Beklersiniz.
Ben 50$ icin 3-4 aydir bekliyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Benimde aklıma takıldı.Eğer Paypal 200 veya 2000$a kadar garanti altına alıyorsa bunu bir şekilde ödemesi lazım.İster satıcının kasasından isteer kendi kasasından.
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
iimiş bakalım ben de claim yaptım sonucu bekliyorum.Umarım olumlu olur....
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
selam ben daha boyle sacma birsey duymadim vallahi sanki benim kullandigim ebay ve paypal sizin bahsettiklerinizle ayni degil ? bu gercekmi ? bana paypalin bu cevabini yollarsan ben direct telefon edip soracagim ? yok boyle birsey paypal account acmak ve satis yapmak icin banka hesabi , kredi karti veriyorsun birinde yoksa digerinden cekiliyor para , ayrica buyer protection var ? bana ozellikle ebay dukkanima bunu ispatlayan mail atarsan lutfen adini da yaz ben ebay ve paypalla bizzat gorusecegim |
|
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
biraz geç oldu ama şimdi anca baktım başlığıma
![]() Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Ben de geçen gelmeyen ürün için dispute u claim yapmıştım.Ayın 31ine kadar satıcıdan cevap bekleniyordu ve vermedi.Dolayısıyla dispute u kazandım ve anında paramı geri iade ettiler.3 gün içinde de kredi karrtıma döner.Meblağ küçük bişey belki onla alakalı olabilir.(15.90$)
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
hayır durum meblağdan değil. benimde 20$ almam gerekiyordu. satıcının hesabında para yoksa bekletiyorlar. satıcıya sanırım bu süre zarfında uyarıda bulunuyorlar ya parayı ödersin ya da hesabını kapatırız bir daha hesap açamazsın diye. satıcı öderse para geri yatıyor. ödemezse yaptırım gerçekleşiyor. benim bugün para geri yatırıldı sorun kalmadı.
alışveriş yaparken daha çok satış yapan kullanıcıları tercih edin. çünkü oldu dispute kazanırsanız beklemeden satıcının hesabından direkt parayı alırsınız. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|