![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#61 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Anlayamadım tam olarak ürünü ne zaman sipariş ettin? |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#62 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
dispute açtım sorun çözüldü kapatmam lazım mı
arkadaşlar ebaydan bir ürün almıştım ama satıcı bir türlü kargoya vermedi mail filan attım cevap da vermedi 10. gün dolunca hemen dispute açtım ve satıcı bana trackin number verdi ve sorgulattığımda ürün turkiye'ye doğru yola çıkmış gözüküyor,şimdi dispute'yi kapatmam mı lazım yoksa birşey yapmamam mı?
bu arada tracking bilgilerinden satıcı ürünü 2 gün önce kargoya verdiği gözüküyor,hergün düzenli mesaj atmama rağmen hiç cevap vermemiş oması ilginç,son gün 24 saat içinde bana cevap vermezseniz dispute açıcağım dedim yine cevap vermedi anca dispute açınca cevap verdi,bi de bağlama çekmiş neyse ürün gelsin de,ürünün gümrüğe takılma riskini de göze aldık,kocaman nitro yakıtlı araç,yarım boyum kolisi var bakalım ne olucak gelişmeleri yazarım. he bu arada 100euro gift olayını söyledim satıcıya kabul etti ![]() |
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
2 ihtimal var bence 1. feedback iyi ise yanlislik olmustur insanoglu hata yaapabilir 2. feedback kotu ise guvenilir bir satici degil gondermistir ama ne gondermis? urunu almadan dispute u kapatma tekrar acamazsin ya bozuksa ? ya baska birseyse ? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
merhaba
dispute acamiyorum lutfen yardım.resolution center a basiyorum.ordan trans. ID yi seciyorum. numurayı yaziyorum bana bunu yaziyor. You do not have any cases for the Transaction ID you entered. yaklasık 40 gun oldu odeme yapalı vaktimi gecti sorun ne acaba |
|
|
|
|
|
#65 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
dispute de sorun yasiyorum lutfen yardım
merhaba
dispute acamiyorum lutfen yardım.resolution center a basiyorum.ordan trans. ID yi seciyorum. numurayı yaziyorum bana bunu yaziyor. You do not have any cases for the Transaction ID you entered. yaklasık 40 gun oldu odeme yapalı vaktimi gecti sorun ne acaba |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Üye
|
Kimse yardımcı olmamış bu arkadaşların çoğu parasını kaptırdımı şimdi özeldenmi yardımcı olundu eğer öyleyse bizlede paylaşsalardı keşke.
Bu mesaj en son " 04-16-2007 " tarihinde saat 08:07 PM itibariyle kaganustun tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bu konuda zayıfım arkadaşlar inşallah yardımcı olurlar DUA ET birinin bakması için |
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
Dispute açamıyorum neden olabilir.
Selam arkadaşlar.
Ebay da bir satıcıdan üç ürün aldım.Ürünü aldığımda adamın feedback durumu iyiydi fakat ürünü aldıktan iki gün sonra ürünleri alamadıklarını söyleyenlerin sayısı artınca ebay adamın kaydını sildi ve durumu bana email ile bildirdi.Tabiiki bizim paralar gitti.Burada şunu belirtmek istiyorum satıcı olmak da zor.Eğer bir iki kişi hakkınızda dispute açmış ise Paypal hemen hesaptaki paraları bloke ediyor ve adam parasını alamadığı için ürünleride göndermiyor.Böylece birçok insan mağdur oluyor.Neyse bende dispute açmaya karar verdim.Üç gündür uğraşıyorum fakat olmuyor.Dispute açarken rutin işlemleri yapıyorum sonra şöyle bir yazı çıkıyor End Communication and Escalate to a Claim -------------------------------------------------------------------------------- Your seller is currently unable to respond to this dispute. By escalating your dispute to a claim, you are asking PayPal to review the case and decide the outcome. PayPal will review the transaction details and may contact you for additional information. We will make every effort to resolve this claim within 30 days... diye devam eden yazı.Herhalde benden önce şikayet edenlerden dolayı adamla iletişim kuramamışlar dispute i claim e çevirmemi istiyor.Bende rutin işlemlere devam ediyorum en sonunda " Click here to retry " yazısı çıkıyor.Dediği gibi tıklıyorum fakat aynı yazı çıkıp duruyor.Bu konuda tecrübesi olanların yardımını bekliyorum.Teşekkürler ediyorum. |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Size gonderilen mesajda saticinin islemleri iptal edildigi icin dispute acamayacaginiz ve direk olarak "claim" yapmaniz gerektigi bildiriliyor. Dediginiz gibi "End Communication and Escalate to a Claim" seklinde link olmasi gerek.
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
Evet arkadaşım öyle bir link var ve benden istenenleri yapıyorum fakat işlemin sonunda dediğim gibi " Click here to retry" çıkıp duruyor.Paypal a email gönderdim fakat onlarda 20 günden önce cevap vermiyorlar.Daha önce başka bir sorun için email yazmıştım 24 gün sonra cevap yazmışlardı.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|