Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 09-25-2008, 10:07 PM   #191
chemicalman
Taze Üye

Giriş: Apr 2008
Ünü: chemicalman is on a distinguished road

arkadaşlar ebaydaki profilim http://myworld.ebay.com/ayhan229
ve gg.daki profilim http://www.gittigidiyor.com/php/kiml...ck=chemicalman

nasıl biri olduğum bu profillerden belli oluyordur heralde. ben de elalemin parasını yemeye meraklı ve düşkün değilim. ALLAH ta yedirmesin bundan sonra. bu satıcının ailem hakkında yazdığı manyakça şeyleri burada yazmayacağım şimdi. ebay'ın en hasta satıcısını bulmuşum gidipte
tek suçum ürünü kazanır kazanmaz 30 dakika içinde ödeme yapmam ve postayı gönderince tracking numarası istemem olmuştur !!
işte bu yüzden ürün gelmeden önceki pay-pal'a yazdığım yazının sonucu ne olursa olsun sesimi çıkarmayacağım. satıcıya ödenirse ödensin umurumda değil veyahut bana geri ödenirsede paranın yeri bellidir. ihtiyacı olan birine verilecektir. bu yüzden TÜRKİYE gönderimi yapmazlar diye korkmayın, el kadar paketlere 23-24$ post ücreti alırlarken gönderirler merak etmeyin.

"ÜÇ KURUŞLUK ADAMA BEŞ KURUŞLUK DEĞER VERİRSEN ARADAKİ İKİ KURUŞ İÇİN SENİ SATAR"
chemicalman is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-27-2008, 01:26 AM   #192
izmir07
Üye ül-Zebellah

izmir07 kullanıcısının avatarı

Ünü: izmir07 is on a distinguished road

chemicalman arkadaşım, profillerinizi bizimle paylaştığınız ve güzel düşüncelerinizden ötürü teşekkür ederim.
Eski 09-27-2008, 02:16 AM   #193
chemicalman
Taze Üye

Alıntı:
izmir07 tafarından gönderildi
chemicalman arkadaşım, profillerinizi bizimle paylaştığınız ve güzel düşüncelerinizden ötürü teşekkür ederim.

ben teşekkür ederim. bu seferki cevabınız sitem değildi heralde? yazınızın sonundaki ikon beni tedirgin ettide
Eski 09-27-2008, 02:28 AM   #194
furqanfalcon
Taze Üye

Giriş: Sep 2008
Ünü: furqanfalcon is on a distinguished road

Dear falconfurqan,

I'm sorry to let you that there was a mistake on our E-bay store inventory system and we no longer have this item in stock....As of late we have been experiencing some problem with E-bay inventory system, after item has been purchased it is not taken out of story inventory....
Onace again I do apologize for this and your money will be refunded immediately....

arkadasLar tam olrak cevıremedm yardmcı olurmusunuz ve eger gondemrıckse nasıl bı yol ızlemelıyım paypaldan odeme yptım
furqanfalcon is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-28-2008, 04:52 AM   #195
chemicalman
Taze Üye

Alıntı:
furqanfalcon tafarından gönderildi
Dear falconfurqan,

I'm sorry to let you that there was a mistake on our E-bay store inventory system and we no longer have this item in stock....As of late we have been experiencing some problem with E-bay inventory system, after item has been purchased it is not taken out of story inventory....
Onace again I do apologize for this and your money will be refunded immediately....

arkadasLar tam olrak cevıremedm yardmcı olurmusunuz ve eger gondemrıckse nasıl bı yol ızlemelıyım paypaldan odeme yptım

anladığım kadarı ile gönderemiyor ürünü. çok özür dilemiş ve stok ta olmadığını söylüyor. paranı geri ödeyecek amcam.
satıcıya mail adresini ver pay-pal üzerinden paranı gönderir. tabiki pay-pal daki mail bilgilerini vermen lazım kendisine. gelen para bu maile bağlı karta yatacaktır. ben bunu bilirim ve söylerim
Eski 09-28-2008, 11:14 PM   #196
izmir07
Üye ül-Zebellah

izmir07 kullanıcısının avatarı

Ünü: izmir07 is on a distinguished road

Alıntı:
chemicalman tafarından gönderildi
ben teşekkür ederim. bu seferki cevabınız sitem değildi heralde? yazınızın sonundaki ikon beni tedirgin ettide
Hayır, hem bu mesajım hem de diğer mesajlarım sitem anlamı taşımamaktadır.
Ayrıca bahsettiğiniz ikon, benim bütün mesajlarımın sonunda vardır. Bir çeşit imza diyebiliriz Sadece bazı tanımadığım insanlar, içlerinde iyilik taşımalarına rağmen kötülük yapabiliyorlar, bu yüzden kendi kendilerini iyi bir şekilde sorgulamalarını amaçladığım için, o şekilde bir yazı yazmıştım. Mutlu günlere...
Eski 10-01-2008, 10:15 PM   #197
murock_
Taze Üye

Giriş: May 2008
Ünü: murock_ is on a distinguished road

arkadaşlar bana bu yazı geldi bu nedir hesabımı askıya aldı ne yapabilirim.

Dear murockk,
You were the winning buyer on the following eBay item. However, the seller, mokey32021, has informed eBay that your payment for this item has not yet been received. As a result, you have received an Unpaid Item strike. Furthermore, you have lost feedback privileges for this transaction because you did not respond to the Unpaid Item Notification.
You can appeal this if you believe it is not deserved. First, read the requirements for appealing the strike. If you meet them, you can submit your appeal on that page. If your appeal is successful the strike will be removed.

If you have recently paid for the item or have otherwise resolved this dispute, you can ask the seller to remove the Strike.

Important: Repeated Unpaid Item strikes may result in your suspension from eBay.
murock_ is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-05-2008, 05:02 AM   #198
nausica
Üye

nausica kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2007
Ünü: nausica is on a distinguished road

Paypalda Dispute Suresi Dolmus Urun Icin Ebayda Dispute Acmak (60 Gun Icinde)

arkadaslar paypalda odemenın ustunden 45 gunu gecmıs urun ıcın ebayda dıspute suresı 60 gun oldugu ıcın ebaydan dıspute acarsak satıcı track no veremıyorsa acaba paramızı ıade eder mı? ebay dıspute unun mantıgı ne? para ıadesı mumkun oluyor mu?sankı bıraz pek ıse yaramaz oylesıne bır dıspute mus gıbıme geldı?
nausica is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-06-2008, 10:19 AM   #199
djserkank
Üye

Ünü: djserkank is on a distinguished road

Merhaba dıspute acmak ıstedıgım konudakı yazıları takıp ederek ancak
verdıgım noyu kabul etmıyor

Resolution Center

--------------------------------------------------------------------------------

The case ID entered was not in the PayPal case ID format. Please enter your case ID in the following format: PP-000-111-222

Report a Problem
Address a problem transaction with your seller
Report unauthorized account activity
djserkank is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-06-2008, 12:51 PM   #200
djserkank
Üye

Ünü: djserkank is on a distinguished road

Alıntı:
djserkank tafarından gönderildi
Merhaba dıspute acmak ıstedıgım konudakı yazıları takıp ederek ancak
verdıgım noyu kabul etmıyor

Resolution Center

--------------------------------------------------------------------------------

The case ID entered was not in the PayPal case ID format. Please enter your case ID in the following format: PP-000-111-222

Report a Problem
Address a problem transaction with your seller
Report unauthorized account activity
Arkadaslar Bırı Lutfen baksın !
djserkank is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık