![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#191 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
arkadaşlar ebaydaki profilim http://myworld.ebay.com/ayhan229
ve gg.daki profilim http://www.gittigidiyor.com/php/kiml...ck=chemicalman nasıl biri olduğum bu profillerden belli oluyordur heralde. ben de elalemin parasını yemeye meraklı ve düşkün değilim. ALLAH ta yedirmesin bundan sonra. bu satıcının ailem hakkında yazdığı manyakça şeyleri burada yazmayacağım şimdi. ebay'ın en hasta satıcısını bulmuşum gidipte ![]() tek suçum ürünü kazanır kazanmaz 30 dakika içinde ödeme yapmam ve postayı gönderince tracking numarası istemem olmuştur !! işte bu yüzden ürün gelmeden önceki pay-pal'a yazdığım yazının sonucu ne olursa olsun sesimi çıkarmayacağım. satıcıya ödenirse ödensin umurumda değil veyahut bana geri ödenirsede paranın yeri bellidir. ihtiyacı olan birine verilecektir. bu yüzden TÜRKİYE gönderimi yapmazlar diye korkmayın, el kadar paketlere 23-24$ post ücreti alırlarken gönderirler merak etmeyin. "ÜÇ KURUŞLUK ADAMA BEŞ KURUŞLUK DEĞER VERİRSEN ARADAKİ İKİ KURUŞ İÇİN SENİ SATAR" |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#192 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
chemicalman arkadaşım, profillerinizi bizimle paylaştığınız ve güzel düşüncelerinizden ötürü teşekkür ederim.
![]()
|
|
|
#193 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ben teşekkür ederim. bu seferki cevabınız sitem değildi heralde? yazınızın sonundaki ikon beni tedirgin ettide ![]() |
|
|
|
|
|
|
#194 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2008
Ünü:
![]() |
Dear falconfurqan,
I'm sorry to let you that there was a mistake on our E-bay store inventory system and we no longer have this item in stock....As of late we have been experiencing some problem with E-bay inventory system, after item has been purchased it is not taken out of story inventory.... Onace again I do apologize for this and your money will be refunded immediately.... arkadasLar tam olrak cevıremedm yardmcı olurmusunuz ve eger gondemrıckse nasıl bı yol ızlemelıyım paypaldan odeme yptım |
|
|
|
|
|
#195 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
anladığım kadarı ile gönderemiyor ürünü. çok özür dilemiş ve stok ta olmadığını söylüyor. paranı geri ödeyecek amcam. satıcıya mail adresini ver pay-pal üzerinden paranı gönderir. tabiki pay-pal daki mail bilgilerini vermen lazım kendisine. gelen para bu maile bağlı karta yatacaktır. ben bunu bilirim ve söylerim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#196 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Ayrıca bahsettiğiniz ikon, benim bütün mesajlarımın sonunda vardır. Bir çeşit imza diyebiliriz Sadece bazı tanımadığım insanlar, içlerinde iyilik taşımalarına rağmen kötülük yapabiliyorlar, bu yüzden kendi kendilerini iyi bir şekilde sorgulamalarını amaçladığım için, o şekilde bir yazı yazmıştım. Mutlu günlere...![]()
|
|
|
|
#197 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
arkadaşlar bana bu yazı geldi bu nedir hesabımı askıya aldı ne yapabilirim.
Dear murockk, You were the winning buyer on the following eBay item. However, the seller, mokey32021, has informed eBay that your payment for this item has not yet been received. As a result, you have received an Unpaid Item strike. Furthermore, you have lost feedback privileges for this transaction because you did not respond to the Unpaid Item Notification. You can appeal this if you believe it is not deserved. First, read the requirements for appealing the strike. If you meet them, you can submit your appeal on that page. If your appeal is successful the strike will be removed. If you have recently paid for the item or have otherwise resolved this dispute, you can ask the seller to remove the Strike. Important: Repeated Unpaid Item strikes may result in your suspension from eBay. |
|
|
|
|
|
#198 |
|
Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
Paypalda Dispute Suresi Dolmus Urun Icin Ebayda Dispute Acmak (60 Gun Icinde)
arkadaslar paypalda odemenın ustunden 45 gunu gecmıs urun ıcın ebayda dıspute suresı 60 gun oldugu ıcın ebaydan dıspute acarsak satıcı track no veremıyorsa acaba paramızı ıade eder mı? ebay dıspute unun mantıgı ne? para ıadesı mumkun oluyor mu?sankı bıraz pek ıse yaramaz oylesıne bır dıspute mus gıbıme geldı?
|
|
|
|
|
|
#199 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Merhaba dıspute acmak ıstedıgım konudakı yazıları takıp ederek ancak
verdıgım noyu kabul etmıyor Resolution Center -------------------------------------------------------------------------------- The case ID entered was not in the PayPal case ID format. Please enter your case ID in the following format: PP-000-111-222 Report a Problem Address a problem transaction with your seller Report unauthorized account activity |
|
|
|
|
|
#200 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|