![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#181 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2008
Ünü:
![]() |
arkadaşlar çok acil yardım,dispute'u claime çeviremiyorum,gerekli yerleri dolduruyorum ama hep eksik işlem diyor,son gün,tam olarak neleri doldurmam gerekiyor..
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#182 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alt taraftaki açıklamalar kısmına son olarak yazmak ve eklemek istediklerini yaz bir kaç cümle ile.
|
|
|
|
|
|
#183 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
sağolasın çözdüm,iki kutucuğun ikisini de işaretlemek gerekiyormuş,hep birini işaretlediğimi çin missing information falan deyip duruyordu ,neyse ki sonunda oldu..
|
|
|
|
|
|
#184 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar Açilip Kapanan Dispute Nasil Açilir Yardimci Olabilirmisiniz? Satici Posta Bilgilerini Vermiyordu Dispute Açtim Ve Ondan Sonra Bildirdi Ve Pay-pal Bunun üzerine Işlemi Kapatti Ama Adamin Verdiği Track. Number Fake çikti !!
Verdiği Numaranin Postasi şu An Rusya Ya Gitmiş Usps Sayfasinda Orada Görünüyor. Bu Dispute Nasil Tekrar Açilir. Lütfen Yardim Edin Zorda Kaldim Arkadaşlar. |
|
|
|
|
|
#185 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
bildiğim kadarıyla kapatılan dispute yeniden açılamaz,ayrıca satıcı tracking numarasını verdi diye paypal dispute kapatmaz,sadece senin 20 günlük dispute süren vardır,bu sürede satıcıyla anlaşamazsan claime'e çevirme hakkın var,o zaman paypal konuya el atar,ama bu süre dolana kadar claime çevirmezsen paypal otomatik olarak satıcıyla anlaştığınızı düşünerek dispute kapatır,bir daha da açamazsın..(yani benim bildiğim bu kadar,daha tecribeli arkadaşlar daha geniş kapsamlı yardımcı olabilirler..)
|
|
|
|
|
|
#186 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
benim İki problemim var yardımcı olabilcek varmı acaba
1. si açılan satıcı malı gondermedı bende claime çevırdım fakat artık cleim yok olmuş parda hesapda görünmüyor. charge bacg yazıyor acaba gerimi ödendi bu.
2. cleim ise satıcı bozuk ürün göndermişdi oda halen cleim olarak bekliyor bu bekleme nereye kadar sürecek ağustos 24 de cevap yazmışım gönderilen ürün %50 çalışmıyor satıcı bana paramın yarısını geri ödesin diye .zaten %50 side cihazın parası 50 dolar kendı 49 da kargo olunca .acab durum nedır sorun çözülcekmi. |
|
|
|
|
|
#187 | |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
bankanı ara
Alıntı:
bankaya ücretini ödeedöğim ürünü teslim alamadığımdan dolayı ödemenin iptalini istiyorum diye dilekçe yaz gönder |
|
|
|
|
|
|
#188 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
arkadaşlar ürünlerim geldi ama satıcı tam bir arızaymış. başka bir numara ile geldi ve ben bu arada pay-pal'a yazı yazmıştım, satıcının sahte numara verdiği yönünde. sizi ve beni bu satıcı kandırıyor diyerek paramın geri ödenmesini istedim. bir kaç güne cevap vereceklerini belirttiler.
bugün ise benim ürünler geldi şimdi paypal bu parayı bana öderse hiç sesimi çıkarmayacağım çünkü satıcının bana attığı o mesajlardan sonra bu kazığı hakediyor. satıcı ismi ogbolo diye bir piskopat arkadaşlar.profil sağlam ama adam TÜRKLERE gıcık sanırım delirtti beni. şimdide o delirsin umurumda değil. yardım için yazan arkadaşlara teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#189 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
walla o senin bilceğin iş ama herkes böyle yaparsa kimse tr ye bişey göndermez
![]()
|
|
|
|
#190 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Satıcı seni her ne kadar delirtse de, belki satıcı o parayı hak ediyor ama sen o ürünü bedava almayı hak ediyor musun? Umarım eğer parayı alırsan, hayırlı bir şeyler için kullanırsın. Kolay gelsin...
![]()
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|