Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 09-19-2008, 07:34 PM   #181
sienna
Taze Üye

Giriş: Aug 2008
Ünü: sienna is on a distinguished road

arkadaşlar çok acil yardım,dispute'u claime çeviremiyorum,gerekli yerleri dolduruyorum ama hep eksik işlem diyor,son gün,tam olarak neleri doldurmam gerekiyor..
sienna is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-20-2008, 01:38 AM   #182
aristo
Kallavi Üye

Ünü: aristo is on a distinguished road

Alt taraftaki açıklamalar kısmına son olarak yazmak ve eklemek istediklerini yaz bir kaç cümle ile.
aristo is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-20-2008, 11:34 AM   #183
sienna
Taze Üye

sağolasın çözdüm,iki kutucuğun ikisini de işaretlemek gerekiyormuş,hep birini işaretlediğimi çin missing information falan deyip duruyordu ,neyse ki sonunda oldu..
Eski 09-21-2008, 09:58 PM   #184
chemicalman
Taze Üye

Giriş: Apr 2008
Ünü: chemicalman is on a distinguished road

Unhappy

Arkadaşlar Açilip Kapanan Dispute Nasil Açilir Yardimci Olabilirmisiniz? Satici Posta Bilgilerini Vermiyordu Dispute Açtim Ve Ondan Sonra Bildirdi Ve Pay-pal Bunun üzerine Işlemi Kapatti Ama Adamin Verdiği Track. Number Fake çikti !!
Verdiği Numaranin Postasi şu An Rusya Ya Gitmiş Usps Sayfasinda Orada Görünüyor. Bu Dispute Nasil Tekrar Açilir. Lütfen Yardim Edin Zorda Kaldim Arkadaşlar.
chemicalman is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-22-2008, 12:10 PM   #185
sienna
Taze Üye

bildiğim kadarıyla kapatılan dispute yeniden açılamaz,ayrıca satıcı tracking numarasını verdi diye paypal dispute kapatmaz,sadece senin 20 günlük dispute süren vardır,bu sürede satıcıyla anlaşamazsan claime'e çevirme hakkın var,o zaman paypal konuya el atar,ama bu süre dolana kadar claime çevirmezsen paypal otomatik olarak satıcıyla anlaştığınızı düşünerek dispute kapatır,bir daha da açamazsın..(yani benim bildiğim bu kadar,daha tecribeli arkadaşlar daha geniş kapsamlı yardımcı olabilirler..)
Eski 09-24-2008, 09:49 AM   #186
huseyin34
Taze Üye

Giriş: Jun 2006
Ünü: huseyin34 is on a distinguished road

benim İki problemim var yardımcı olabilcek varmı acaba

1. si açılan satıcı malı gondermedı bende claime çevırdım fakat artık cleim yok olmuş parda hesapda görünmüyor. charge bacg yazıyor acaba gerimi ödendi bu.
2. cleim ise satıcı bozuk ürün göndermişdi oda halen cleim olarak bekliyor bu bekleme nereye kadar sürecek ağustos 24 de cevap yazmışım gönderilen ürün %50 çalışmıyor satıcı bana paramın yarısını geri ödesin diye .zaten %50 side cihazın parası 50 dolar kendı 49 da kargo olunca .acab durum nedır sorun çözülcekmi.
huseyin34 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-24-2008, 10:30 AM   #187
huseyin34
Taze Üye

Giriş: Jun 2006
Ünü: huseyin34 is on a distinguished road

bankanı ara

Alıntı:
chemicalman tafarından gönderildi
Arkadaşlar Açilip Kapanan Dispute Nasil Açilir Yardimci Olabilirmisiniz? Satici Posta Bilgilerini Vermiyordu Dispute Açtim Ve Ondan Sonra Bildirdi Ve Pay-pal Bunun üzerine Işlemi Kapatti Ama Adamin Verdiği Track. Number Fake çikti !!
Verdiği Numaranin Postasi şu An Rusya Ya Gitmiş Usps Sayfasinda Orada Görünüyor. Bu Dispute Nasil Tekrar Açilir. Lütfen Yardim Edin Zorda Kaldim Arkadaşlar.

bankaya ücretini ödeedöğim ürünü teslim alamadığımdan dolayı ödemenin iptalini istiyorum diye dilekçe yaz gönder
huseyin34 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-25-2008, 12:15 AM   #188
chemicalman
Taze Üye

Ünü: chemicalman is on a distinguished road

Wink

arkadaşlar ürünlerim geldi ama satıcı tam bir arızaymış. başka bir numara ile geldi ve ben bu arada pay-pal'a yazı yazmıştım, satıcının sahte numara verdiği yönünde. sizi ve beni bu satıcı kandırıyor diyerek paramın geri ödenmesini istedim. bir kaç güne cevap vereceklerini belirttiler.
bugün ise benim ürünler geldi şimdi paypal bu parayı bana öderse hiç sesimi çıkarmayacağım çünkü satıcının bana attığı o mesajlardan sonra bu kazığı hakediyor. satıcı ismi ogbolo diye bir piskopat arkadaşlar.
profil sağlam ama adam TÜRKLERE gıcık sanırım delirtti beni. şimdide o delirsin umurumda değil. yardım için yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
chemicalman is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-25-2008, 12:23 AM   #189
ciggsboy
Üye ül-Zebellah

ciggsboy kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2008
Ünü: ciggsboy is on a distinguished road

walla o senin bilceğin iş ama herkes böyle yaparsa kimse tr ye bişey göndermez
Eski 09-25-2008, 02:42 AM   #190
izmir07
Üye ül-Zebellah

izmir07 kullanıcısının avatarı

Ünü: izmir07 is on a distinguished road

Satıcı seni her ne kadar delirtse de, belki satıcı o parayı hak ediyor ama sen o ürünü bedava almayı hak ediyor musun? Umarım eğer parayı alırsan, hayırlı bir şeyler için kullanırsın. Kolay gelsin...

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık