![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#161 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
tamam buldum fakat dispute açamıyorum tamamen doğru düzgün nelere basacağımı anlatır mısın?
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#162 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#163 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
saol valla sen olmasan ne yaparım ben bütün sorunlarımı çözdün
![]() |
|
|
|
|
|
#164 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
merhaba,
ilk alışverişimde resoulation centerda böyle bir madde çıktı, satıcıdan da yanıt gelmiyor hala siparişi yollamadı, bir şey yapmam gerekiyormu acaba? Resolution Center -------------------------------------------------------------------------------- Report a Problem Address a problem transaction with your seller Report unauthorized account activity Security Center: Find out why PayPal is the safer, easier way to pay. Resolution Center tutorials: Learn how PayPal can help you resolve problems. Show:All Open Cases - Cases requiring your action - Cases awaiting other party's response - Cases being reviewed by PayPal All Closed Cases - Closed cases (last 15 days) All Cases Case ID Transaction ID Invoice ID Open Cases | Download Case Report Type Reason Counterparty Transaction ID Date Amount Filed On Status Details Action Temporary Hold Inquiry by PayPal Yanshan Lin 3PU39369K23153152 Jul. 2, 2008 -$59.01 USD Jul. 3, 2008 Requiring your action PP-505-295-747 |
|
|
|
|
|
#165 |
|
Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
arkadaslar böyle bir mail geldi bana paramı nasıl alırım geri yardımcı olursanız sevinirim
We're writing to let you know that eBay has ended the following item you were bidding on because the seller broke one or more of eBay's rules: 270193181163 - 5.25" Stiletto High Heel Sandal Temptress Size 6 Black For privacy reasons we can't tell you exactly why we ended the seller's listings. As eBay removed the item, you are no longer obliged to send payment for it. Please don't send money or respond to any emails from the seller. If you've sent payment but haven't received the item, please wait a reasonable period of time for delivery. If you don't receive the item, please contact us again by clicking "Contact Us" on any eBay Help page and selecting the following contact options: Buying and Finding>Fraud and Payment Concerns for Buyers>Item Not Received or Item Not as Described (you paid) For additional information about buying and selling safely on eBay, please visit our Safety Centre by copying the following link into a new browser window: http://pages.ebay.com/securitycenter/index.html As always, our priority is to ensure that eBay remains a safe and reputable place to buy and sell. If you have any questions please do not hesitate to contact us. If you've already received the item, please disregard this notice. Sincerely, eBay Trust & Safety
|
|
|
#166 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
arkadaşlar 11 temmuzda bişiler almıştım. ürün gelmedi. dispute açmak istiyorum.
history / Basic Search bölümüne girip satın aldığım ürünlerle ilgili bilgilerin olduğu bölümdeki Unique Transaction ID #0EN473614***59648 kodunu "resolution center" bölümüne yazıyorum. bana böle bi uyarı veriyor You do not have any cases for the Transaction ID you entered. türkçeside senin, girdiğin işlem idi için herhangi bir olayın yok. yani transaction number ı kabul etmiyor ne yapıcam. |
|
|
|
|
|
#167 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
merhaba,
12/08/2008 de fotograf makinası için satıcıya Paypal ile ödeme yaptım.Fakat şu an satıcıya ulaşamıyorum ve bugün satıcı kazandığım ürünler arasından ilgili ürünü nasıl yaptığını bilmiyorum kaldırmış.Gelen mesajlar üzerinden satıcıya ulaşmayı denedim mail atamıyorum.ilgili pencere açılmıyor.Satıcı ebay hesabını kapatmış gibi gözüküyor.Paypay üzerinden dispute açtım.Ama parayı geri alabilmem için Paypal üzerinden açılan dispute un ayrıntıları var mı?Paramı geri alabilmem için seçmem gereken ilgili seçenekler var mı?Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden yardım edenlerden ve cavap yazanlardan Allah razı olsun... İyi Günler... |
|
|
|
|
|
#168 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
merhaba ben betinstore2008 adlı satıcıdan 8 gb ms kart aldım bu adam artık ebay üyesi değil ve pakette ulaşmadı ben de dispute açtım ve direk bu yazı çıktı
Your seller is currently unable to respond to this dispute. By escalating your dispute to a claim, you are asking PayPal to review the case and decide the outcome. PayPal will review the transaction details and may contact you for additional information. We will make every effort to resolve this claim within 30 days. PayPal will review your communication with the seller and may contact you for additional information. We'll make every effort to reach a decision within 30 days. Reason for escalating to a claim Why are you escalating this dispute to a claim? Additional information I'm willing to provide information to help PayPal investigate and resolve this case in a timely manner The information I've provided so far is accurate burda ne yapmalıyım yardımınızı bekliyorum |
|
|
|
|
|
#169 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2008
Ünü:
![]() |
herkese merhabalar.Foruma yeni üye oldum ve bu ilk mesajım. Benimde bir sorunum var. o kadar şansız bir insanımki çevremdeki insanlar ürünleri çatır çatır alırlarken ben daha ilk ürünümde (40 dolarlık bişey hemde fazlada değil) çuvalladım
sıradan bir ürün bile elime ulaşmadı. bırakın ulaşmayı akibeti belli değil ) 25 temmuzda ürün siparişi verdim.parfüm alacaktım. ama henüz ulaşmadı elime. ptt yurtdışı takipte de hiçbir bilgi yok. buradaki aydınlatıcı bilgiler eşliğinde paypal de dispute açıp bi şekilde durumu izah eden mesaj yolladım. henüz cevap gelmedi.2 gün daha bekleyip claim yapıcam.yanlız benim sorum şu: bu işlemi yaparken ebay üzerinden herhangi bir işlem yapıyormuyuz? yapıyorsak nerelerden nasıl yapıcaz? bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim. herkese iyi alışverişler. |
|
|
|
|
|
#170 |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
ebaydan işlem yapmana gerek yok..
satıcı takip numarası verdi mi? |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|