![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#111 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
ilk dispute
Dilimiz döndüğü kadarıyla ilk dispute olayına bizde girdik.
durumdan herkesi haberdar edeceğiz. umarım lehime sonuçlanır. 45 USD this item is comed me but. 1-This item's is not black it is white 2-earphone and travel charger are not in the packet 3-this item is not 8GB it is 976MB 4-this item is Internally damaged and Externally damaged because this item is hacked. Virus entered in my computer from this item. Pay my damage please. ![]() Bu mesaj en son " 11-12-2007 " tarihinde saat 09:19 PM itibariyle emir3g tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#112 |
|
Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşlar bir şikayette bulunmuştum satıcı aynı gün içerisinde hiç bir şey demeden davayı paypale havale etti
Date Actor Action Details Nov. 15, 2007 PayPal Case under review Nov. 15, 2007 PayPal Email sent to seller Nov. 15, 2007 PayPal Email sent to buyer Nov. 15, 2007 Seller Dispute escalated to claim Nov. 15, 2007 PayPal Email sent to buyer sizce bunun anlamı nedir :S |
|
|
|
|
|
#113 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
resimleri nereye göndereceğim
bana gelen hatalı ürün için dispute açtığımı yazmıştım 2 üstte.
Arkadaşlar ben bu ürünün resimlerini çekip paypal ve ebay.a göndermek istiyorum mail adreslerini bilen varmı yada nereye gönderebilirim teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#114 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
We will make every effort to resolve this claim within 30 days although wemay require additional time to complete our investigation. You will be contacted by email and asked to provide additional information.If you are filing a claim because you believe that you received fake orinauthentic merchandise, you may be asked to submit a letter ofinauthenticity from a reputable expert who can substantiate your claim. Youare responsible for any costs associated with this appraisal. This lettershould be on official letterhead and include contact information so that wemay discuss your case with the expert if necessary. Your participation is essential to the investigation and it is importantthat you reply to requests for information within the specified timeframe.Failure to do so will result in cancellation of the claim and you willforfeit the possibility of a refund.
Arkadaslar dispute midir cluim midir nedir onu actim bana bu sekilde mail geldi paypal dan bu ne anlama geliyor bundan sonra bisey yapmam gerekiyomu yoksa paypala mi havale etmis oluyorum olayi yardimci olun lutfen!!!! |
|
|
|
|
|
#115 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
lütfen yardım...!!Registration blocked.
Yeni açtığım üyelikle aldığım ürünün ödemesini yaptım ama sanırım üyeliğim blok edilmiş.Daha önce açmış olduğum üyeliklerden dolayı olabilir mi acaba?Eski üyelikle hatta bir ürünü kazanmıştım ama paypala kayıt olamadığımdan ödeme yapamamıştım.
Şimdiki kazandığım ürünü ödedim fakat bu aşağıdaki mesaj yazıyor??Ve ilginç olan birşey daha satıcı daha malı göndermeden bana yorum yapmış??Bu nasıl olabiliyor?Yardımlarınızı bekliyorum? '' Registration blocked. Users whose registered status is blocked must resolve any outstanding complaints on file before proceeding. Please resolve all outstanding complaints and try again. Click here to make a one-time payment to pay your outstanding balance in full. Learn more about account suspension. |
|
|
|
|
|
#116 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
ürün para iadesi
arkadaşlar ben 5 adet ürün aldım ama yeni üyelikti eski üyeliğim iptal olmuştu ödeme yaptıktan sonra ebay üyeliğim iptal edildi ve kullanıcı da artık türkiye ye kargo göndermeyeceğini olumlu feedback vermem durumunda paramı iade edeceğini söyledi ama üyeliğim iptal olduğu için bişey yapamıyorum ve payapal da dispute açamıyorum.paypalda dispute açmaya çalıştığımda "You do not have any cases for the Transaction ID you entered." yazıyor ürünü daha yeni aldığım için olabilir mi yada bunun çözümü nedir.
Bu mesaj en son " 11-30-2007 " tarihinde saat 10:59 AM itibariyle Jawwss tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#117 |
|
Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
Resimli Anlatım
Evet arkadaşlar selamlar,
Benimde elime ulaşmayan bir ürünüm var. 25 dolar civarı bir ürün. Çok önemli değil. Fakat burada üç basamaklı sayılarla ifade edilen alışverişlerde sorun yaşayan arkadaşlar oluyor. Hemen hemen bu konunun bütün sayfalarını okudum. Çat pat olan ingilizcemlede dispute açtım sanırım. Yani inşallah açabilmişimdir. Şimdi forumdaki bu konuda uzmanlaşmış arkadaşlardan bir ricam var. 1- Sonuç itibarıyle herkezin sorunu genel olarak aynı. (Ürünü aldınız, ödemesini yaptınız fakat ürün elinize ulaşmadı ve paranızın geri iade edilmesini istiyorsunuz.) 2- Herkezin algılama değerleri farklıdır. Siz konuya hakim olduğunuz için anlattığınız şeylerin herkez tarafından anlaşılabileceğini sanabilirsiniz ama o kadar anlatılmasına rağmen hala dispute nerden açılır, claime nerden çevirilir gibi sorular görünüyor. O yüzden resimli anlatım en kesin çözümdür diye düşünüyorum. Ayrıca böylece forumdaki mesaj kirliliğininde önüne geçmiş oluruz. Son olarakta yukarıdada belirttiğim gibi sorunlar genel olarak paranın geri iadesi ile ilgili olduğu için şablon olarak birkaç ingilizce cümlede eklenirse tam süper olur. Saygılar sunuyorum ve sorunsuz alışverişler dilerim... ![]() |
|
|
|
|
|
#118 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
arkadaşlar,meilibao99 isimli satıcıdan aldığım usb'ler belirtilen sürede elime geçmediği için ürünlerin akibetini sormak amacıyla satıcıya email yazdım,mukabilinde gelen cevaplar aşağıdaki gibi.2 farklı cevap var.daha önce aynı satıcıdan aldığım usb'ler gelmişti ama son 3 gelmedi.bu satıcı ne yapıyor.dispute açayım mı?
ilk cevap; Dear ************, DAI XIAOFENG (meilibao99@yahoo.com.hk) has issued you a full or partial refund for your payment. Please do not reply to this email. Email sent to this address cannot be answered. Message From Seller: ikinci cevap; Dear caner2367, sorry,we sent it by nonregistered mail,so we don't have tracking number,so i think it was lost on its way,we will refund to you soon,thanks Bu mesaj en son " 12-07-2007 " tarihinde saat 11:13 AM itibariyle caner23 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#119 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
dıspute???
arkadaslar yapabıldıgım kadarıyla 1 aydır gelmeyen urunum ıcın dıspute acmaya calıstım paypal sayfam asagıdakı resımdekı gıbı acaba dıspute ısm-lemını tamamladımmı yoksa daha yapmam gereken ne var...sımdıden herkeze tesekkur ederım...
|
|
|
#120 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
yokmu yardım etcek arkadaslar...
![]()
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|