Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 03-06-2008, 07:33 PM   #31
axial
Kallavi Üye

Giriş: Nov 2007
Ünü: axial is on a distinguished road

sorun yukarda da acıkladığım gibi,alınıp ödeme yapılmamasından ötürü.Bu durumda kullanici larin statüleri dikkate alınıyor.Bu durumda yapilacak pek fazla birsey yok.Belki ise yarar, bir mesaj iletin ebay contact a selamlar.
axial is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-14-2008, 11:12 PM   #32
bunche
Taze Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: bunche is on a distinguished road

bloke sorunu

benim bır sorunum var yardımcı olurmusunuz? ebaydan bir mal aldım satıcıyada parasını odedım satıcı puanı guzel herkes memnun ama ben deilim şimdi asıl problem satıcı parayı cekmiş ama malın paket numarasını gondermiş bana ama mal hala elektronik olarak yolda yani mal daha yola cıkmadı şimdi asıl problem ayın 9 mart 2008 e aldım 12.mart.2008 de hesabım bloke oldu bilgisayarda problem vardı mail atamadım ve bloke olmus birkac mal daha vardı alamadan gıttı şimdi asıl problem hesabım bloke oldu ebaydaki bir mal aldım ve o mal daha yola cıkmadı sadece tracking numarası var ama hala yola cıkamdı gozukuor hesabımda blokeli oldugum için ne yapmam gerekır neyapmalıyım mal gelirmi bekleımmı tesekkurler yardımlarınız için
bunche is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-31-2008, 01:44 AM   #33
snatc10
Kallavi Üye

Giriş: May 2007
Ünü: snatc10 is on a distinguished road

hesabın bloke olmussa buyuk olasılık yaptıgın odemelerde dondurulmustur.satıcı magdur olmamak icin urunu haklı olarak yollamayabilir.neden hesabının blocklandıgını yazarsan daha ii yardımcı olabiliriz..paypal herkesin guvenligi ve kendi guvenligi icin adres dogrulaması kimlik dogrulaması yapar,sayet boyleyse bu istenen belgeleri yollarsanız 24-48 saat icinde acılır..

kolay gelsin
snatc10 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-31-2008, 01:51 AM   #34
snatc10
Kallavi Üye

Giriş: May 2007
Ünü: snatc10 is on a distinguished road

birde sunu belirteyim eger parasını odemis hizmeti almamıssanız,kredi kartını kullandıgınız bankaya 1 dilekce yazarak belirtilen tarihte yaptigin su meblagdaki odemenin hizmetini almadim die dilekce verirseniz,chargeback yapmis olursunuz ve paypal bu parayı size geri odemek zorunda kalir..
tabii burda su cok onemli satıcı urunu yollamıssa olan satıcıya olur.chargeback durumunda olan satıcıya oluyor.benim bizzat 2 defa basıma geldi o gunden beri mexico ve brezilyaya ürün satmam..tabii bu durum ulkemizede yansır genelde ebayda turkiyeye ürün satmama sebebi budur..
snatc10 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-01-2008, 08:21 PM   #35
yusufacar
Taze Üye

Giriş: Apr 2008
Ünü: yusufacar is on a distinguished road

This payment cannot be funded with a credit card at this time

bu nedir arkadaşlar koca sitede bunu bilen kimse yokmu??? 8 gün oldu verified olalı
yusufacar is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-08-2008, 07:58 PM   #36
Alexalex
Taze Üye

Alexalex kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2008
Ünü: Alexalex is on a distinguished road

odeme yapman lazim yada girdigin acik artirmayi iptal ettiricen cunki borc bakiyen go

odeme yapican yada girdigin acik artirmayi iptal ettiricen
Alıntı:
cemil tafarından gönderildi
Arkadaşlar 03 ağustos 2006 tarihinde aynı satıcıya ait 2 adet İPod nano için açık artırmaya girdim ve yazdığım rakamlar diğer alıcıların yazdığı rakamları geçti. Daha sonra otomatik artırma bölümüne de verebileceğim en yüksek rakamı yazdım ve sayfanın üst kısmında çarpı işareti olan kırmızı bi yazıyla daha yüksek teklif vermem istenildi bende daha üstünü verdim ama yine aynı şekilde daha da fazla yazmamı istiyor bende vermedim. Bugün MyEbay a girdiğimde ise alttaki yazıyla karşılaştım.

Registration blocked. Users whose registered status is blocked must resolve any outstanding complaints on file before proceeding. Please resolve all outstanding complaints and try again.

1. Click here to make a one-time payment to pay your outstanding balance in full.
2. Learn more about account suspension.

1. Seçeneği tıkladığımda benden ödeme yapmam gereken bir durum varmış gibi
ödeme penceresi çıkıyor ama şu kadar ödeme yapacaksınız gibi herhangi bi rakamda yazmıyor. Önce 1 dolarlık bi ödeme yaptım yine düzelmedi. Sonra 2 dolarlık bir ödeme yaptım ve yine düzelmedi. Tekrar aktif olamayacakmıyım? Aktif olmak için ne yapamam gerekiyor. Bana yardımcı olursanız sevinirim!

KULLANICININ 2NCİ MESAJI

osttiger in yazdığı gibi bir mail gelmişti bana arkadaşlar ama hiç şüphelenmemiştim. Yukarıda yazdıklarımla alakası yok zannersem bloke olmamın. Lütfen yardım arkadaşlar hack lemişler beni ben de yemişim aman arkadaşlar çok dikkat!!!!!!!!!!!!!!!! ben yedim siz yemeyin!!!!!!!

Lütfen arka arkaya mesaj yazmayalım ilk mesajımıza edit yaparak ilave yapalım.!!
varyata
Alexalex is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-08-2008, 08:00 PM   #37
Alexalex
Taze Üye

Alexalex kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2008
Ünü: Alexalex is on a distinguished road

yeterli fundlarin bulunamadi kerdi kartinda yeterince paran olduguna eminmisin
Alıntı:
yusufacar tafarından gönderildi
bu nedir arkadaşlar koca sitede bunu bilen kimse yokmu??? 8 gün oldu verified olalı
Alexalex is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-02-2008, 01:53 PM   #38
mbkilimci
Taze Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: mbkilimci is on a distinguished road

ebay a gazla güvenmeyin

benimde hesabı suspend yaptılar bende en son ödemediğim 2 ürünün parasını ödedim buraya kadar sorun yok ödemeyi yaparken paypalda ebay kullanıcı adımı ve item numaralarını girip ödemeyi sorunsuz yaptım ama ondan sonra baktığımda detaylarda ebaydeki item numaraları yok ebayden ödeme kanıtınıda gönderdim gelen cevap çok ilginç biz bunu kabul edemeyiz diyorlar satıcı tam bi o biçim avusturalyalılara dikkat edin derim hesap gitti gibi görünüyor herhalde yeni bir hesap açmam gerekecek
mbkilimci is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-08-2008, 04:10 PM   #39
mbkilimci
Taze Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: mbkilimci is on a distinguished road

ebay tekrar aktif sonunda

evet arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır ebay hesabım suspend olmuştu toplamda 4 ürünün parasını ödemedim en son 2 üründe satıcı absurt bir posta ücreti isteyince bende restitim tabi doğal olarak adamda bizi kek zannetti herhalde 26usd ebay iptal ücretini öde dedi bende hastir dedim adamda bizi strikeledi kendini uyanık zannediyor salak gelelim problemin çözümüne ben kendi problemimi şöyle çözdüm
satıcının listelemelerini takip edip aynı ürünün bitmesini bekledim ürünün bitmesine 5 saat kala ürünün ödemelerini yaptım direkt paypaldan daha sonrada ebaydaki yetkili arkadaşlara ödemelerin yapıldığını ispatlamak kaldı gelen e-mailleri gönderdim baya bir yazışma trafiği oldu kıl ettiler beni en sonunda hesabım tekrar aktif oldu şimdi o bana strike veren arkadaşa ben strike ın kralını yapıcam bi dispute açıcam mal gelmedi diye bi de bankaya dilekçe vericem ben paramı alıcam arkasında bu arkadaş benden kocaman 2 tane negative feedback alıcak o allahın emri artık bu tip konulardayardıma ihtiyaç duan olursa herzaman burdayım yardımcı olmaya çalışırım size arkadaşlar
en iyi günler sizin olsun
bu ebayde adamı hakikaten strese sokuyormuş 2 haftada bunu baya bi öğrendim
mbkilimci is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık