![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#21 |
|
Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
arkadaşlar ebay hesabımı kilitlediler
arkadaşlar bi arkadaşım şu ürün kaç lira kaça geliyor diye bana sordu.ürünün türkiyeye kargo fiyatını öğrenebilmek için oradan satın al a tıkladım.satıcıyada kaça yollarsın diye sordum.bir fiyat geldi.arkadaş madem öyle şunlarıda ekleyim 3 ü de gelsin dedi.daha ödeme yok.derken bu satıcı bana şöyle dedi biz sizin ülkenize şimdi aklımda değil şu kadar lbs ağırlığın üstünde göndermiyoruz dedi.arkadaşta vazgeçti.toplamda ayrı ayrı 3 kere ürünleri listeme ekledim.ilk ürünü diğer 2 üründen 1 hafta önce eklemiştim.bana ileriki günlerde uyarı geldi çabuk öde lan der gibiydi
neyse nasıl yaptıysam mutually witdraw yaptım.yani satıcıyla karşılıklı olarak vazgeçtik.satıcı sonradan beni unutmuş olsa gerek diğer ikisine dispute açmış.sonra ebay yetkilisi hesabımı dondurmuş hiç bir işlem yapılmıyor.benim size sormak istediğim soru şu bu şekilde hemenal buttonuna basıldığında bu ürünü almaktan caymak neden sorun oldu bende. |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#22 |
|
Aşmış Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
İşte bu nedenle bu forumda defalarca yazdığımız gibi iyice düşünmeden ve ilanda yazmıyorsa satıcıdan gerekli ayrıntıları öğrenmeden ürüne hemen al yapmamanız yada teklif vermemeniz gerekiyor. Ürüne teklif verdiğinizde satıcıyla aranızda olay resmileşiyor ve mutlaka ödeme yapmanız gerekiyor. Teklif verdikten sonra ben vazgeçtim derseniz hesabınızı silmeye kadar gider bu işin sonu..
Yine de hala forumda bir yığın ben teklif verip almaktan vazgeçtim yazıları görüyoruz. ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Ürün listeleme süresi dolmadan verilen teklifi geri çekmek mümkün. Sattığım bir kaç üründe oldu bu. Fakat nasıl yapıldığını bilmiyorum.
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
teklif vermedim.zaten öyle secenekte yoktu.peki adam ön yazışmayla bana fiyat veripte sonradan kargo fiyatını arttırırsa yine sap gibi kalma durumu olur mu?
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
eBay Registration Suspension
Dear 55210543,
We regret to inform you that your eBay account has been suspended due to concerns we have for the safety and integrity of the eBay community. "Abusing eBay" of the eBay User Agreement states, in part: "...we may limit, suspend, or terminate our service and user accounts, prohibit access to our website, remove hosted content, and take technical and legal steps to keep users off the Site if we think that they are creating problems, possible legal liabilities, or acting inconsistently with the letter or spirit of our policies." Due to the suspension of this account, please be advised you are prohibited from using eBay in any way. This includes the registering of a new account. Please note that any seller fees due to eBay will immediately become due and payable. eBay will charge any amounts you have not previously disputed to the billing method currently on file. Regards, eBay Trust & Safety mesaj geldi alışveriş yapmıştım ama ödemelerimi yaptım ürünleride aldım ama dün baya kişilere mesaj attım özelden en sonunda hata vermişti gönderemedim mesaj onunla bir alakası olabilirmi ne yapmama gerekiyor login olunca siteye bu yazılar geliyor karşıma Registration blocked. Users whose registered status is blocked must resolve any outstanding complaints on file before proceeding. Please resolve all outstanding complaints and try again. -Click here to make a one-time payment to pay your outstanding balance in full. -Learn more about account suspension. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
ebay account um blocked oldu,birbakin lutfen
ebay account um ilk mal listelememde blocklandı. blocklanma sebebi olarak " false contact information" diyorlar. bunu nasıl düzeltebilirim. lutfen yardim pls.
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Neden kimse yardımcı olmuyor?
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
ebayda üyelik BLOCK landı :S acil yardım
arkadaslar bi ürün alıcam ve ürünu alırken sunu dıyor
Your account has been suspended mehmetkocan's account is now blocked. ve sunu dıyor Registration blocked. Users whose registered status is blocked must resolve any outstanding complaints on file before proceeding. Please resolve all outstanding complaints and try again. Make a one-time payment to pay your outstanding balance in full. Learn more about account suspension. ve ürünü alırken Shipping e ilerlerken sunu dıyor egistration blocked Users whose registered status is blocked must resolve any outstanding complaints on file before proceeding. Please resolve these issues and try again Kutucuk var söyle : Back To İtem Description .. bunu tıklyınca anasayfyaya giriyor :S acil yardım ederseniz sevinirim... |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Hesabınız ile ilgili problem var.Yaptiginiz alışverişlerde tamamlamadıklarınız var.Yani mesela kazanmışsınız veya hemen satın almışsınız fakat askıda kalmış gibi.Bu gibi durumlara gore hesap bloke edilebiliyor.Kontrol edin.Selamlar
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|