![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Durumu daha ayrıntılı yazarsanız yardımcı olabiliriz. Satıcılarla olan sorun neydi?
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
Ebay Hesabim Bloke Edildi. Yardim.
Arkadaşlar 44 Satişi Olan Bir Saticidan Ağustos'un 31'inde Mp3 Oynatici Kaznadim Ama Sonradan Almaktan Vazgeçtim Ve Msaj Yazdim Cevap Mevap Gelmedi. Ardindan 1 Hafta Kadar Önce Satici Bana Dispute Açti. Ben Gene Yazdim. 1 Ay Önce Alamayacağimi Kredi Kartimla Ilgili Sorun Yaşadiğimi Size Iletmiştim Dedim. Ancak Gene Cevap Falan Gelmedi. Ve Dün Gece Ebay Hesabimi Kapatti. Not Registered User Oldum. Ve Bir Form Doldurdum Geceni Yarisi Ama Uyku Sersemi Hatirlamiyorum. Şimdi Ben Bu Üyeliğimi Tekrar Nasil Aktive Edebilirim. Yardime Der Misiniz. Ayrica Ödemesini Yaptiğim Ama Henüz Gelmeyen Bir Ürünüm De Vardi.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Ebay Hesabım Bloke Oldu.
Arkadaşlar teklif verip daha sonra araştırdığımda fiyatını yüksek bulupta almadığım bir üründen dolayı dispute açıldı ve hesabım bloke edildi.Ne yapabilirim acaba.Ayrıca parasını ödediğim fakat gelmeyen ürünlerimde var.Lütfen yardım.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
Aynı durum benimde başıma geldi şu anda ebay hesabım bloke olmuş durumda bende 3 ürün almıştım parasını ödedim sonra hesabım bloke oldu. ürünlerden birisi dün (seiko 5 saat), biride bugün (1GB ipod) geldi evde yoktum PTT kağıt bırakmıştı gidip postaneden aldım. 3. ürünüm henüz gelmedi(2GB mp4) satıcıdan haberde yok takip numarası vermiyor 5-6 günde eline geçer diyor. Gelen ürünlerin satıcılarına feedback vercem ama Ebay sayfasından yapamıyorum. Ayrıca 3. ürünüm gelmezse 20 güne kadar dispute açabilecekmiyim bilmiyorum. bence bekle ürünler gelir benim 2si geldi gelişme olursa tekrar yazarım iyi akşamlar...
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
sadece bir üründenmi hesabın kapatıldı daha öncede ödemediğin oldu mu??
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
sadece bir ödeme yapilmamasindan dolayi hesap kapatilmaz sizde birden fazla olmasi lazim
ayrica siz burda haksizsiniz fiyati yüksek bile olsa çünkü araştirip en ucuzunu bulmak sizin sorumlulugunuzda ayrica gelmeyen ürünler içinde dispute açabilirsin 45 gün dolmadan |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Doğru haklısınız ben hatalıyım fakat şuana kadar 58 adet alış verişim oldu 1 tane bile negatif feedback im yok.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
bloke
eskiden ödeme yapmadıgın kişilerle tek tek görüşmen lazım verdikleri strike ları kaldırmaları lazım . sol tarafta altta dispute console var oradan bak strive given yazanların satıcılarına ulaş yalvar böyle çözülüyor tek çözüm yolu bu
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Merhaba.Şifremi bloke etmişler ve bende soruları hatırlayamadığım için kullanıcı adım bloke oldu ve aşağıdaki açıklama veriyor.Şimdi ne yapabilirim.
Unable To verify Your Identity Your answers were incorrect, so we can't send your password to you. Here's how to fix this We weren't able to match your answers with the information we have on file for your account. Please contact customer support for assistance or register again and create a new account. Register |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
Kimliğinizi doğrulayamadık.
Cevaplarınız hatalı bu yüzden şifrenizi size yollayamıyoruz. Bunu gidermenin yolu; Daha önce hesap bilgilerinizde yer alan bilgilerle cevaplarınız uymamaktadır. Lütfen yardım için müşteri desteği ile temas kurun yada tekrar kayıt olun ve yeni bir hesap yaratın. Kayıt Dostum en olmadı yeni adın ile kayıt olursun. ![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|