![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#61 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Arkadaslar bu durumu art niyetle kullanan o kadar cok kisi varki,o yuzden cogu satıcı tr ye artık mal satmyor..ben ebayda satıcıyım benimde basıma benzer olaylar geldi ozellikle guney amerika ulkelerinden ve artık ben bu ulkelere ürün satmiyorum..
ürünü al sonra bankaya urunu almadım diyerek itiraz dilecekcesi yaz,bu sizce cok dogru biseymi..olan satıcıya oluyor paypala bisi oldugu yok,paypal sadece bi ozur maili yazar sizi bu duruma karsi koruyamiyoruz gibi(durumu biz degerlendirmedik)vede size sunu der.siz bu durumu buraya uye olurken uyelik anlasmasında kabul etmissiniz..insanlarin haklarının calınması bu kadar kolay iste.siz haklı olabilirsiniz ama bu durumu art niyetle kullanan o kadar cok kisi varki,herhangi bi sorununuzda hemen bu yola basvurmayın satıcıyla anlasmaya calisin,anlasamiyorsanız disputeyi devreye sokun yetmiyorsa claime cevirin..bankaya itirazınızı gercekten haklı oldugunuzu ve gercekten hizmeti almadıgınızı dusunuyorsaniz yapin..ve en son dusuneceginiz sey olsun..yoksa kimse bizlere guvenmez,turkiyeye mal satmaz..bunları sizlerle paylasmak istedim. |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#62 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
urun gelmezse..
benim de basima ayni sey geldi..
aldigim urun bir turlu elime ulasmadi.. saticiya defalarca yazdim.. gelir gelir dedi ilgileniyormus gibi yapti, 90 gunu doldurmaya calisti.. Ben de sikayette bulundum paypal a ve garanti aldiklari bir kac siteye de sikayet ettim maille.. sonra da feedback'e sakin urun almayin vs yazdim.. ertesi gun yalvar yakar mail atmis, ne olur sikayetinizi geri cekin paranizi yatirdim diye.. Bir urun alirkan muhakkak daha once alanlarin ne yazdiklarina bakiyorum artik.. en ufak bir sikayette kosarak uzaklasiyorum ) |
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
pardon 4. boşluk tan ...ne TARAFINDAN olucak yani boşluğa ne gelecek? |
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Arkadaşım, ben de PayPaldan paramı 3 aydır geri alamıyorum. Ürün bana ulaşmadan 1385 $ satıcıya aktarmışlar. Ürün isteğim üründen tamamen farklı olduğundan gümrükten teslim almayarak geri gönderdim. Dispute açtım. Beni tamamen haklı buldular. Satıcı dolandırıcı çıktı. Paramın 300 $'ını PayPal geri ödedi. Geri kalan paramı satıcıdan geri alamıyorlar. Satıcının kredi kartı hesabı müsait değil, vs. vs. PayPal dolandırıcı Amerikalılara ödeme yaptığı paraları geri almada oldukça yeteneksiz. PayPala sürekli mesaj gönderiyorum. Güvenli almadıklarını, güvenmediğimi yazdım. Paramı geri alacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bak kardeş bankana telefon aç direk konuyu kredi kartı yetkililerine açıkla bankadakiler parayı paypalın ödiyecegini kendilerinin birşey yapamayacagını söyler sakın inanma ben itiraz formu dolmurmak istiyorum ve satıcıyı ve sizi mahkemeye verecegim de.... Neden dersen kredi karları kanuna göre senin paranı 90 gün charcback yapma hakkın var yani iptal hakkın sakın unutma ve dedigimi yap ben 353 ytl mi aldım 1 gün içinde iptal ettiler. şimdi diger bir işlemimi yapacagım aynı şekilde. |
|
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
dostum sakın inanma finasbanka ben onları tongya düşürdüm itiraz dilekçesi verecegim de finansbank diyorki ankak alışveriş yaptıgınız yer öder diyor ..sakın aldanma onlara ve itiraz dilekçesi aç yolla mahkembıma geçti makemeligim onlarla de yoksa sizide mahkemeye veririm de ... aynen ben söyledim 1 gün içinde param hesabıma geçti hakkını ara... |
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
ilk önce telefon açıp internet bankacılgı bölümünden itiraz oluşturun sonra fax çekin...
finansbank'asına itiraz formu kesin paranız geri ödenir. fax : 0 216 524 00 35 http://www.antwifi.com/finans.JPG ![]() Bu mesaj en son " 05-18-2008 " tarihinde saat 07:46 PM itibariyle bocekr00t tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşlar satıcının refund ettiği paranın benim hesabıma geçmesi ne kadar sürer?
bu konuda tecrübesi olan deneyimli kullanıcılar varsa yardımlarını beklerim. teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]()
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|