Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 08-28-2007, 04:44 PM   #31
MEHMETGOKSU
Taze Üye

Giriş: Aug 2007
Ünü: MEHMETGOKSU is on a distinguished road

Para Iadesi Benim Durumumdakilerde Mümkün Mü?

Selam Değerli Kardeşlerim,benim Ebay Da Iki üyeliğim Bloke Oldu.cak O Zaman Alişveriş Yaptiğim ürünleri Hem Bana Göndermediler Hem De Kredi Kartimdan ödemesi Yapilmiş. Bloke Olan Paypal Ya Da Ebay üyeliğimden Kalan Parami Geri Alabilir Miyim Acaba?
Bir De Bloke Olduğu Linkte Yapmiş Olduğum ödeme Yaklaşik 250 Dolar Bekliyor. Aslinda Diyor Ki; ödeme Yapin üyeliğiniz Aktif Hale Getirilsin Ancak ödeme Yaptiğim Halde üyeliğim De Açilmadi Param Da Iade Edilmedi. Lütfen Ne Yapmam Gerektiği Konusunda Yardimci Olursaniz çok Sevinirim. Selamlar Saygilar Herkese
MEHMETGOKSU is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-29-2007, 01:54 AM   #32
recepky
Aşmış Üye

recepky kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2007
Ünü: recepky is on a distinguished road

mehmet arkadaşım yazdıklarından tam bişey anlamadım cevap veriyim yardımcı olayım dedim ama...
Eski 08-29-2007, 10:16 PM   #33
MEHMETGOKSU
Taze Üye

Sayin Recepky Kardeş, özetle Sorum şu

Ilk Ebaya üye Oldum. Paypalda Olan Bir Sorun Dolayisiyla Bir ürünün ödemesini Geciktirdiğim Için üyeliğim Bloke Oldu. Ancak üyeliğim Bloke Olmadan önce ödemesini Yaptiğim Yaklaşik 250 Ytl (140 Küsür Dolar) Ancak ürün Bana Gelmedi. üyeliğim Bloke Olduğu Için Dispute Falan Da Açamadim Hiçbir Işlem Yapamadim. ödediğim Para Kredi Kartimin Eksresinde Görünüyor. Forumda Okuduğum Bilgiler Paylaşilan Tecrübelerden Parayi Iade Alabilir Miyim Diye ümitlendim Ve De Soruyorum Alabilecek Miyim Diye. Bu Ilk Sorum?
Ikincisi Ise: Tekrar Ebaya üye Oldum. Bu Sefer O üyeliğimden Aldiğim Birkaç ürünün ödemesini Yapacağimda Daha önceden Bir üyeliğimin Bloke Olduğu Için üyeliğimi Yine Bloke Edildi Ve Paypal ödemeyi Kabul Etmedi. Ebaya Girdiğimde Bloke Olan Sayfada şöyle Bir Uyari Vardi, ödemeyi Yaparsaniz üyeliğiniz Açilacak Diye. Ben Girdim Kredi Kartimdan Tekrar ödeme Yaptim. Bu Sefer Ne üyeliğim Açildi Ne De Parami Iade Ettiler O ödemem De Kredi Karti Eksremde Görünüyor, O Parayi Da Geri Alabilir Miyim, Kusura Bakmayin Uzun Oldu şimdiden Hepinize Saygilar Sunar Teşekkür Ederim. Selamlar
Eski 08-29-2007, 11:52 PM   #34
recepky
Aşmış Üye

sen bence hiç zamn kaybetmeden bankana fax çek ürün aldım ve ürün bana gelmedi diye onlar paranı geri vereceklerdir..
Eski 08-30-2007, 02:11 AM   #35
MEHMETGOKSU
Taze Üye

Teşekkürler, Kusura Bakma Bi Sorum Daha Var,

Lütfen Sizi De Yordum Ama, Bi şey Daha Sorucam Lütfen Yardimci Olun:
şimdi Ben Ebayde üyeyim Ama Daha önce ödemeyi Kabul Etmediğim Bir Kredi Kartinda Bugün Baktim 20 Temmuz 2007 Tarihi Itibari Ile Kredi Karti Ekstremde şu Kod Yaziyor..
Ebay Inc 8862858380 Tam 460 Ytl 10 Temmuz Işlem Tarihi
Ebay Inc. 8862858380 Ise 16 Ytl Kesmiş O Da 20 Temmuz Tarihli, Bu Ne Olabilir, Ben Bu Tarihlerde ödeme Falan Yapmadim Ya,
Bu Sayiyi Ebayda Arattim Yok öyle Birşey Ne Olduğunu Anlamadim Lütfen Bilgisi Olan Ya Da Başina önce Böyle Birşey Gelen Varsa Bilgi Verirse Minnettar Olurum. Ona Göre Ne Yapacağimi Bileyim, Lütfen
Selamlar Saygilar Herkese
Eski 08-30-2007, 02:13 AM   #36
yngwiemalmsteen
Kallavi Üye

yngwiemalmsteen kullanıcısının avatarı

Ünü: yngwiemalmsteen is on a distinguished road

yngwiemalmsteen kullanıcısına AIM aracılığı ile mesaj yolla Send a message via Skype™ to yngwiemalmsteen
Zaten gerçek ödeme olsa bildiğim kadarıyla faturada ödeme " ebay*kullanıcı id* "şeklinde çıkıyor..
yngwiemalmsteen is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-30-2007, 02:16 AM   #37
recepky
Aşmış Üye

ebay inc yazması çok ilginç çünkü paypaldan ödeme yapınca PAYPAL* diye yazıyor siz direk ebay üzerinden kredi kartıylamı aldınız ürünü nasıl yaptınız bilmiyorum ama bi problem olduğu kesin en güzeli bankaya ya gidin yada fax çekin sorunuzu düzelteceklerdir..
Eski 08-30-2007, 02:52 AM   #38
MEHMETGOKSU
Taze Üye

Teşekkürler Sağolun Ama...

Paypal üzerinden Falan Hiçbir ödeme Yapmadim Ebay üzerinden De ürün ödemesi Yapmadim. Ama Yukarida Bahsettiğim Gibi Parayi Yatirinca Bloke Olan Hesabiniz Açilacak Diye Olan Butonda Kredi Kartimdan 113,50 Sterlin ödeme Yapmiştim. ödemeyi Kabul Edip Etmediğine Dair Hiçbir Bilgi Gelmediği Gibi Bloke Olan Hesap Da Açilmadi. Ama şimdi Hesapliyorum Benim Kredi Kartimdan Kesilen Miktar Daha Fazla Eğer Bu Ise ödemem Ki Sanmiyorum Neye Göre Aldi Neye Göre Hesapladi Onu Da Bilmiyorum,yalniz Ben Bu Parayi Da Talep Edeyim Değil Mi Bankadan, çünkü Ne Mal Geldi Ne Hesabim Açildi Ki Aldiğim 4 Adet ürün öyle Küçük Parçalardi Neyse. Bi Sorun Olduğu Kesin Inşallah çözer Işin Içinden çikariz. Ya Yardimlariniza Başvurabilirim Lüfen Bilgi Paylaşimini Esirgemeyin çok Teşekkür Ediyorum Hepinize Ve Ilginize, Saygilar Sunarim..
Eski 08-30-2007, 02:55 AM   #39
yngwiemalmsteen
Kallavi Üye

yngwiemalmsteen kullanıcısının avatarı

Ünü: yngwiemalmsteen is on a distinguished road

yngwiemalmsteen kullanıcısına AIM aracılığı ile mesaj yolla Send a message via Skype™ to yngwiemalmsteen
Alıntı:
MEHMETGOKSU tafarından gönderildi
Paypal üzerinden Falan Hiçbir ödeme Yapmadim Ebay üzerinden De ürün ödemesi Yapmadim. Ama Yukarida Bahsettiğim Gibi Parayi Yatirinca Bloke Olan Hesabiniz Açilacak Diye Olan Butonda Kredi Kartimdan 113,50 Sterlin ödeme Yapmiştim. ödemeyi Kabul Edip Etmediğine Dair Hiçbir Bilgi Gelmediği Gibi Bloke Olan Hesap Da Açilmadi. Ama şimdi Hesapliyorum Benim Kredi Kartimdan Kesilen Miktar Daha Fazla Eğer Bu Ise ödemem Ki Sanmiyorum Neye Göre Aldi Neye Göre Hesapladi Onu Da Bilmiyorum,yalniz Ben Bu Parayi Da Talep Edeyim Değil Mi Bankadan, çünkü Ne Mal Geldi Ne Hesabim Açildi Ki Aldiğim 4 Adet ürün öyle Küçük Parçalardi Neyse. Bi Sorun Olduğu Kesin Inşallah çözer Işin Içinden çikariz. Ya Yardimlariniza Başvurabilirim Lüfen Bilgi Paylaşimini Esirgemeyin çok Teşekkür Ediyorum Hepinize Ve Ilginize, Saygilar Sunarim..
Şahsi fikrim derhal ve acil olarak bankanızla bu işi halletmenizdir
Bankanız çözecektir bence..
yngwiemalmsteen is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-06-2007, 06:19 PM   #40
ta9carr
Taze Üye

Giriş: Sep 2007
Ünü: ta9carr is on a distinguished road

ya ben bugun hsbc. yi aradım adamlar biz bir şey yapamayız. dilekçeyle olmaz muhesebeleşme oldu dediler. kim söylüyorki. banka paranızı geri alır.hsbc ilgilenmiyor bile. siz paypalla görüşün onlar paranızı geri yatırsınlar diyorlar.
ta9carr is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık