![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 | |
|
Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Arkadaşım sen yazılanları okumadın galiba paranın iade edilmesi için ürünün sana ulaşmaması gerekiyor.Eğer satıcı paypala ürünü gönderdiğine ait belgeyi teslim ederse ( ürününde alıcının eline geçtiği anlaşılırsa ) para iadesi yapılmıyor. |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Benim de elime ulaşmayan bir ürün vardı Paypala dispute açtım ve 15 gün sonra sonuçlandı.Param geri iade edildi.Eğer banka 2-3 gün içinde alabiliyorsa bu kadar beklemeye gerek yok.Yoksa banka Paypalı mı bekliyor?
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar bende ebaydan alışveriş yaptım fakat 5 adet mp3 player tarafıma gönderilmedi.Paypaldan da parayı alamadım satıcının hesabında para yokmuş v.s. v.s. Bu haber üzerine iş bankası müşteri hizmetlerini aradım ve durumu müşteri temsilcisine anlattım.Müşteri temsilcisi işlem iptali için bir dilekçe yazmamı ve verdiği fax numarasına fakslamamı istedi.İşlem iptal olabiliyormuş.Deneyeceğim ve sonucu yazarım.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Evet arkadaşlar iş bankasına yaptığım başvuru sonucu gönderilmeyen ürünlerin parası 10 gün içinde hesabıma iade oldu.Bu harika birşey oldu.Yaptığım dört işlem için iki aydır paypall ile uğraştım haklı çıktım ama genede paypal ödeme yapmamıştı.Hiç umudum yoktu ama demekki müşteri hizmetleride bizim ülkede iyi çalışıyormuş.Aşağıda ödeme sonunda kredi kartıma yatırılan para görülmektedir.Teşekkürler iş bankasına.
08/06/2007 CB1 PAYPAL *WH 00000020.04 -54.81 08/06/2007 CB1 PAYPAL *TO 00000003.04 -57.37 08/06/2007 CB1 PAYPAL *LI 00000003.04 -59.98 08/06/2007 CB1 PAYPAL *TO 00000003.04 -62.64 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Bu güzel haber.. Demek garanti ve iş bankası bir sorun çıkarmıyor. Yapı kredi bankasıylada böyle bir deneyim yaşayan burda paylaşırsa sevinirim..
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
güzel bir haber daha ![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
merhaba arkadaşlar,ben ebaydan 2 adet ayakkabı almıştım ancak birisi stokta olmadığından parası iade edilmiş görünüyor ancak 2.ürün için ödediğim kargo parası geri iade edilmemiş ayrıca para paypal da para hesabıma aktarılmış görünüyor ancak iş bankası kredi kartıma para yatırılmamış durumda arkadaşlar lütfen yardım edin,saat farkından görünmüo olabilir mi,şimdi ben ne yapmalıyım????
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Paypaldan paranızın kredi kartınıza iadesi 4-5 gün sürüyor.Bu süre sonunda kredi kartınıza yapılan iade görünür.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
biraz daha beklemem gerekli o zaman,yardımınız için teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Üye
|
Ben 2 hafta önce faxladım garantiye ne arayan var ne soran işlleme almadılar sanırım aramakmı gerekiyor
![]() Siz hangi numaraya faxladınız? Bu mesaj en son " 06-15-2007 " tarihinde saat 02:18 PM itibariyle kaganustun tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|