![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#71 | |
|
Taze Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
haklısınız..
Alıntı:
tamamen haklısınız..ben de şunları söyleyeyim: 1)bir ürünüm gelmeyince dispute açtım satıcıya..yolladığını ve derhal disputeyi kapatmamı söyledi sert bir şekilde. bende sert bir şekilde cevap verdim. daha sonra tekrar göndereceğini ama disputeyi kapatmam şartıyla olduğunu söyledi..güvenmek zorundaydım ve kapattım..şimdi attığım maillere cevap bile vermiyor.dispute açıkken amerikada olmasına rağmen(saat farkı var) en geç iki saatte cevap atıyordu maillerime.. 2)diğer ürünümde de satıcı cevap bile yazmadı.paypaldaki dispute süresini doldurduğum için ebaydeki dispute ile yetindim. şimdi cevap vermediği için anlaşamadığımızı işaretleyip ebaye havale ettim. zannetmiyorum ki bir sonuç çıksın. işin özü bankadan o doksan günlük iptal hakkını bize söyleyen arkadaşa teşekkür ediyorum.tek çözüm o artık..bu hafta içi onu deneyeceğim. üstte alıntı yaptığım değerli arkadaşımada şunu söylemek istiyorum: her müşterinin aynı ve iyi olmadığı gibi her satıcı da aynı ve iyi değil. ki ben paramıda istemedim satıcılardan ürünü istiyorum dedim.aynen bunu kendilerine de dedim. keşke hepsi sizin gibi iyi niyetli ve yardıma istekli olsalar.. üstteki ürünlerden birisi 2,5 aydır kayıp(first class), diğeri 2 aydır kayıp(priority) sanırım yeterindende fazla beklemişim.. sorum şu: bankam hsbc ve sakarya şubesi.. faksı direk istanbuldakine mi yollamalıyım? bir arkadaşım yazmış hsbcnin fax numarasını: 0212 336 27 70 yoksa önce burda ki banka görevlileri ile mi konuşmalıyım? teşekkürler..saygılar.. |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#72 | |
|
Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
hemen aç sakın ama 3 ayı geçirme alamazsın . ben geçirdim birkez 3 ayı 100 ytl yandı gitti.. |
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
paypal para iade
dispute açtım para geri gelecek sözde paypalda transfer gözüküyor ama bankadan tık yok para bankaya ulaşmamış bankaya dilekçe verdim bekliyorum bunun gibi bi olay başına gelen varsa sonuç nedir merak ediyorum paylaşırsanız sevinirim
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
3 ay hikaye
unutmadan denizbank 45 günü geçirirseniz bizde size geçiririz diyor yani hiç bir şey alamıyorsun diğer bankaları bilmiyorum
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
arkadaşlar benim sorunum bir satıcıdan 1 adet ürün aldım ve tutarı 15.98 dolar dı ama ben yanlışlık la ek ödeme olarak ürün tutarı kadar 15.98 doları tekrar ödedeim 2.5 dolar ödemem gerekirken . ve satıcıya takrar ürünün tutarı kadar daha yanlışlıkla sana ödeme yaptım refound yapmasını istedim oda tamam dedi ve yaptı aşağıda göründüğü gibi ama banka kredi kartında ki ekstreme bakıyorum 2 kez alt alta 20.23 YTL kadar aynı satıcı tarafınden çekildiği görünüyor my account bölümümde de aşağıdaki gibi bi adet denied yani geri iade si görünüyor bu şartlar altında bu fazlalık ödemeyi geri nasıl alabilirim bankaya mı itiraz etmeliyim satıcıdan mı geri ödeme yapmasını istemeliyim yoksa paypal ile mi iletişime geçmeliyim bu konda tecrübeli bir arkadaşımdan acil yardım istiyorum teşekkür ediyorum ..
saygılar Jun. 20, 2008 Transfer To Credit Card Completed Details -20.23 TRY Jun. 20, 2008 Currency Conversion (credit) To Turkish New Lira From U.S. Dollar Completed Details 20.23 TRY Jun. 20, 2008 Currency Conversion (debit) From U.S. Dollar To Turkish New Lira Completed Details -$15.98 USD Jun. 19, 2008 Payment To Po Yin Cheung Denied Details -$15.98 USD ( iade edilen ) Jun. 19, 2008 Currency Conversion (credit) To U.S. Dollar From Turkish New Lira Completed Details $15.98 USD Jun. 19, 2008 Currency Conversion (debit) From Turkish New Lira To U.S. Dollar Completed Details -20.23 TRY Jun. 19, 2008 Transfer From Credit Card Completed Details 20.23 TRY Jun. 19, 2008 Payment To Po Yin Cheung Completed Details -$15.98 USD Jun. 19, 2008 Currency Conversion (credit) To U.S. Dollar From Turkish New Lira Completed Details $15.98 USD Jun. 19, 2008 Currency Conversion (debit) From Turkish New Lira To U.S. Dollar Completed Details -20.23 TRY Jun. 19, 2008 Transfer From Credit Card Completed Details 20.23 TRY |
|
|
|
|
|
#76 |
|
Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
arkadaşlar "paypal" hesabında hangi kredi kartları geçiyor ... ?
|
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bütün kredi kartları geçer.... |
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
merhaba arkadaşlar
BEN ALIŞVERİŞ YAPTIM ÜRÜNÜM DAHA GELMEDİ DİREK BANKAYA İTİRAZ DİLEKÇESİMİ GÖNDERİM YOKSA PAYPAL DİSPUTE AÇSAM FAZLA FAYDASI OLMUYOR GALİBA ZATEN SATICI ÇAKAL YAPI KREDİ WORD GOLD KULLANIYORUM ALIŞVERİŞ SİGORTASI VAR SİZCE HANGİSİNİ YAPMAM GEREKLİ |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Peki Garanti Sanal Kart içinde aynı şeyi yapmak mümkünmüdür
![]() |
|
|
|
|
|
#80 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar Merhaba Benimde Sorunum Ayni Geçen Ay Ebay Dan Bir ürün Aldim Faakt Ebatlari Büyük Olduğu Için Satici Posta Ile Gonderemem Dedi Sadece Kargo Ile Gonderirim Dedi Bende Kalsin O Zaman Dedim Saticida Parayi Paypala Gonderdi Oyle Bir Mailde Bana Geldi Fakat Kredi Kartina Iade Olmadi Ne Yapmaliyim Yardimci Olursaniz çok Sevinirim.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|