![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#21 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
ben daha işlem yapmadım ama paypalda para aktarılmış görünüyor.hafta başına kadar düzelmezse müşteri hizmetlerinden bilgi alacağım,buradan da paylaşırım sizlerle
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#22 |
|
Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar bu işlemi aylar öncesinden de yapılmış bir ödeme için kullanabilirmiyiz banka böyle bir ödemeyide geri alabilir mi?
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Üye
Giriş: Sep 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Şikayeti ödemeden kaç gün sonra yapmıştın hocam. |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşlar ben de ebaydan bir ipod aldım.fakat satıcı göndermedi.parayı 10unda ödemiştim.3 gün önce dispute açtım.dün de iş bankası kredi kartları bölümüne faks çektim.bu gün aradım kredi kartları bölümünü faksınız işleme konmuş paranız haftaya kredi kartınıza iade edilir dedi.ben sordum paypaldan onay falan almayacak mısınz satıcı gönderdi mi göndermedi mi diye.o da paypal bizi iligilendirmiyor biz parayı iade ederiz gerisiyle paypal ilgilenir eğer satıcı gönderdiyse bize ulaşırlar parayı kredi kartınızdan çekeriz ama gerçekten göndermediyse paypal ya satıcıdan alabilirse alır parayı ya da kendi ödemiş olur dedi.haftaya yatacak sanırım para .bu başlığı açan ve ilgilenen arkadaşlar teşekkürü borç bilirim.bu başlık olmasaydı belki de haftalarca paypalın iadesini bekleyecektim.para yatınca tekrar bilgi veririm.ii günler
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Şikayeti yaptığımda 2 ayı geçmişti ödeme yapalı.Ben paypalla uğraşıp duruyordum.Daha sonra kredi kartları bölümüne bir faks çektim ve para 1 hafta sonra hesabıma yattı. |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşlar bankalirin fax numaralarini da burada paylaşirsak iyi olur
sevgiler |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar benimde Mayıs ayı içinde aldığım hafıza kartı gibi toplam 200 küsür dolar tutan malzemelerim gelmedi.Satıcı beni hep oyaladı.Bende paypal de dispute açtım satıcı cevap yazmadı ve dispute bir sonuca ulaşmadan kapandı.Bana bu satıcıdan alışveriş yapan diğer insanlarla yazışmam önerildi saçma sapan bir şekilde.Bu arada satıcı ismini değiştirip tüm sattığı mallarıda iptal etti.Sonuç olarak paramı geri ödemediler.Daha sonra burada okuduklarım doğrultusunda çalıştığım banka olan HSBC banka telefon açıp yardımlarını istedim.Bana bir faks çekmemi sonucun biraz uzayabileceğini söylediler.Faksı çektim.Ürünleri parasını ödememe rağmen alamadığımı belirttim.Bir hafta oldu.Bugün paypal den aldığım ürünlere dair 5 adet mail geldi.Gelen mailde paypal hesabımın güvenlik açısından bloke olduğu belirtiliyordu.Bahsettiğim işlemler bankadan gelen bilgiler doğrultusunda yetkisiz alışveriş olarak değerlendirilmiş.Benden bazı bilgiler istiyorlar.Ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
hocam dispute zaten sonuca ulaşmaz eğer satıcı cevap vermiyorsa dispute yi ESCELATE TO CLAIM yani tartışmayı DAVAYA ÇEVİR opsiyonunu kullanıp olayı paypala havale edecektin, sanırım sen bunu yapmamışsın dispute de 20 gün sonunda sonuçsuz olarak kapanmış.. sende bankaya yla iribata geçince onlarda kredi kartını bloke etmişlerdir büyük ihtimal, dolayısıyla paypalda senin kredi kartınla ilişkili olan paypal hesabını bloke etti.. büyük ihtimal paranı bankadan geri alabilceksin.. forumda birçok kişi almış..
![]()
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|