![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#91 |
|
Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
peki satıcı sıgorta hızmetı sunamıyorsa
bıcok satıcı zarfta gelen urunler ıcın sıgorta secenegı yok yazıyor urune bu arada ulasmayan urunlerım ıcın paypalda sure gectıgı ıcın ebayda dıspute actım satıcı mesaj gondermıs ben urun ulasmadı dıyınce soyle yazmıs Oct-05-08 at 06:52:47 PDT The item has been shipped. Shipping Company: USPS Shipping Date: Aug-18-2008 Tracking Number: Additional Details: ıyı de track nosu nerde bunun, ben de yazarım oraya usps ıle su tarıhte yolladım dıye.. ayrıca asagıdakı seceneklerden bırını secmem gerekıyor : How would you like to proceed? I'd like to respond to xxxxxxxx and continue communication. My concerns have been resolved. I want to close the dispute. My concerns haven't been resolved. I want to report this seller to the eBay Trust and Safety team. arkadaslar ne yapmalıyım? |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#92 |
|
Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
arkadaslar 3 ay once bır satıcıdan 2 parca urun aldım ama farklı zamanlarda kazanmıstım combıne yapmadı, ama 2 paket de gelmedı bırı 18 dolar bırı 29 dolar
ben de gecen gun fınansbanka gıtmıstım,adres ıcın herkesı subeye cagırıyorlardı gıtmısken barı su ısı de halledeyım dıye dusundum ancak odemelerım bırını farkında olmadan nasıl yapmıssam sanal karttan yapmısım dıgerını normal karttan bankaya harcama ıtıraz dılekcesı verdım satıcı urunu gondermıs ancak usadan cıkısı olmamıstı usps den baktık, yanı kendı ulkesınde kaybolmus tr ye gırmemıs bıle,benı ılgılendırmez gıtsın kendı postanesıne sorsun hesabını,benım ulkemde mı kaybuldu sıgorta da sunmuyor.. sımdı paypalda bı maıl var ne oldugunu anlamadım Unauthorized Payment Details Status: Waiting For Seller's Response Status Details: We were notified by your credit card company that you filed a chargeback against this transaction. We understand that the reason for the chargeback is that you never received the goods or services you purchased from the seller. No further action is required by you at this time. If you have reconsidered and would like to cancel this chargeback, please click the Cancel Chargeback button below to begin the process of canceling this chargeback. Dispute History Log - Most Recent 3 The Dispute History Log displays all actions related to your claim. Date Actor Action Details Nov. 7, 2008 PayPal Email sent to seller Nov. 7, 2008 PayPal Email sent to buyer Nov. 7, 2008 Buyer Chargeback initiated 2 secenek var ya cancel ya da return to resulution center dıyor bu durumda ne yapmak gerekıyor sızın alamadıgınız urunlerın parasını da paypal bu sekılde mı gerı verdı? pekı dıger urunun parası ne olacak?aynı satıcı ve normal kredı kartından odemıstım ondan ses yok |
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Üye
Giriş: Oct 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Urunler sana ulasmadigi surece cancel(iptal)a kesinlikle tiklama. olayin iki tarafi var. posta icin sigorta yaptirmadiysan ve satici paypalamali senin adresine gonderdigini ispatlarsa isler karisabilir. paypaldan gelecek cevabi beklemekten baskayapacagin birseyyok. zaten iki hafta icinde saticidan cevap gelmezse paypal sizin paranizi iade eder. bide saticilar bazen combine shipping yapmasalarda aldiginiz urunleri ayni paketle gonderebiliyor. bu sebeple ortadabir paket de olsa olay bunu gonderdigini ispatlamaktan geciyor. satici ispatliyamayacak gibi gozukuyor. iki haftaya kadar umarim olumlu cevap alirsiniz. |
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Üye
Giriş: Sep 2008
Ünü:
![]() |
bankaya başvurup parasını alan arkadaşlar peki bu durumdan sonra paypal üyeliginiz iptal edilme durumu gibi birşey oldumu
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2008
Ünü:
![]() |
MONEYBOOKERS hesabimdan para bozdurabilir miyim?
Merhaba..Ben online Ingilizce ve Turkce Ogretmenligi yapiyorum.
Odemelerimi site moneybookers'a yapacak.euro olarak. Paypal hesabi olanlar para bozduruyorlar. Moneybookers icin de gecerli mi? ayrica,kredi karti olmadan-moneybookers hesabi actim.(kartlarimi kabul etmiyor) yalnizca moneybookers hesap numaram ile sitelerden alisveris yapabilir miyim? aslinda,ben para bozdurma yontemine cevap ariyorum. saygilarimla.. |
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
İşbankası dolar-euro hesabın varsa moneybokers hesabına onu tanıttığında o parayı hesabına dolar-euro olarak çekebiliyorsun. Moneybookers hesabını verified etmeni söylüyor verified etme işlemlerini yap banka hesap numaranı moneybookers sistemine tanıt gerisi her seferinde paranı kendi hesabına çek Moneybookers ile paranı harcayabilirsin moneybookersın geçtiği sitelerin tanıtımının yapılıdığı sayfası var moneybookers sitesinde ordaki sitelerden alış-veriş yapabilirsin |
|
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
cok tesekkurler... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
arkadaşlar iş bankası için soruyorum kaç gün öncesine kadar itiraz etme hakkımız var. 40 gün önce ödemesini yaptigim ürün hala ulaşmadi.
ikinci sorum ilk sayfadaki dilekçe şablonu güncel mi. onu doldurup faxlamamız yeterlimi? ve son sorum bu işlem sonucunda paypal ve ebay hesabimizin kapatilma gibi bi riski varmı? daha önce 50 civari islemi sorunsuz gerçekleştirdim ilk kez başıma geliyor. eger hesabimi kapatirlarsa çok bozulurum:@ |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|