![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#121 | |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
miktar büyükse ve siz yeni bir üyeyseniz ödemelerde sorun yaşayabilirsiniz. büyük çaplı ödemeleri kredi kartınızdan ödeme yapmak için belirli bir süre bu kartı ebayda kullanmalı ve karşıya güven vermelisiniz. başka bir arkadaşınızın paypal üyeliğiyle ödemeyi deneyin. |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#122 | |
|
Taze Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Bende aynı sorunu yaşıyorum 1 haftadır.bu soruna çözümü olan varmı acaba?
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
1- üyelik bilgilerinde 1-2 değişiklik yap (kredi kartı ekleme düzelmiyor 1.95 boşuna gitmesin) 2- üyeliğini iptal et (ben böyle yaptım kurtuldum) 3- paypal bu mesajı yolladı çevir kullan (diyeceksin sen niye çevirmeden iptal ettin,,çünkü 12 saat sonra geldi bu mesaj hiç kafa yormadım) 1. Log in to your account at https://www.paypal.com/. 2. Click the "Send Money" tab. 3. Choose "Send Money Online" or "Pay for eBay items." If you choose Send Money Online, enter the requested information. If you choose Pay for eBay items, click "Pay" in the Action column. 4. Click "Send Money." 5. Review your payment details including the payment method. Click "More Funding Options" to make any changes. 6. Review your shipping information and add a message to the recipient, (optional). 7. Click "Send Money" or "Pay." To change any information, click Change or Edit. Note: If you edit your payment details, your payment method will return to the default method of payment. *The recipient will receive an email announcing the payment. The email contains a link. After clicking on the link, the recipient can log into PayPal or sign up for a new account. If the recipient does not have an account, they will be required to open an account to receive the payment. Note: To provide the most secure service as possible, you may be asked to complete a Security Challenge. Simply type the characters you see in the image into the blank field, without spaces. I am hoping to satisfy your reason for contacting PayPal. If I have not addressed all of your concerns or if you have additional questions, please feel free to contact us by telephone at 1-1-402-935-2080, we will be happy to assist you. *If you are contacting us from outside the U.S., please use the proper dialing instructions. |
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
Deaktif edilen kredi kartına ilişkin kredi kartı bilgilerimizi girdikten sonra arka yüzündeki sandığımız kodu değil paypalın kredi kartı ekstresinde 1,95$ lık ödeme kısmında bulunan 4 haneli şifreyi girmemiz gerekiyormuş herşey bundan ibaret..
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
paypal aynı odemeyı 2 kere aldı
arkadaşlar ben urun bedelı olan 108$ pyapal hesabımdan yatırdım 07/05/2008 tarıhınde.Kontrol için bugun bankanın musterı hızmetlerını aradıgımda urunun bedelının 2 kere alındıgını ama 2.cisinin provizyon olarak bekletıldıgını soyledi.bu ne anlama gelıyor fıkrı olan varmı arkadaslar.
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
lütfen birisi acil bu redemption kodu nedir bana açıklasın,ödeme yapamıyorum redemption code la neyi ,hangi numarayı kastediyor??ayy bayılazağaammm,ay şiştim |
|
|
|
|
|
#127 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
paypal la ödeme sıkıntım var
merhaba benim sorunum k.kartı limit oldugu halde ödeme yapamıyorum sanırım bloke oldum . diger k.kartımıda kabul etmiyor. ödeme yapmak istiyorum ama ol muyor ebaya başka isim le üye oldum yine olmuyor ne yapdıysam olmadı.ne yapmam lazım yardım edermisiniz
|
|
|
|
|
|
#128 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
paypal harici başka hangi ödemeler mevcut arkadaşlar ben kredi kartı kullanmıyorum ebaydan alış veriş yapmak için ille kredi kartımmı olmalı satıcıya banka havalesi ile para yollama imkanı varmı yada başka bir yolla
|
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
western union money gram paypal-(kredi kartı ile..) kabul ederse banka havalesi ancak bunu kesinlikle önermiyorum.başın ağrıyabilir.. |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|