![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#111 |
|
Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar Allah aşkına usa bank account eklememizi istiyor ama ekleyemiyoruz çünkü hesbımız yok bu sorunu nasıl aşacağız ödeme yapamıyorum biri bir yol höstersin çıldıracağım
![]() |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#112 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
merhaba
ebay'den alışveriş yapmak istiyorum. paypal aracılığıyla öderken taksit yaptırabiliyor muyuz? ya da taksitli ödemenin herhangi bi yolu var mı paypal dışında? ![]() |
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bende de aynı sorun var senin yazı yazdığın bayağı olmuş eğer çözdüysen banada yardımcı olursan sevinirim açık arttırmadan saat kazandım 4gündür ödeme yapamıyorum kimse bir cvp yazmıyor yardımcı olursan sevinirim |
|
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Aynı sorun 2 haftadır bende var ve hala çözümlenebilmiş değil...
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
ebay'dan kazandığım kamera için 585 dolarlık bir ödeme yapmam gerekiyor ama paypala login olduğumda "add a bank account in the US" başlıklı ekran çıkıyor ve bu ekranı geçmek imkansız. kredi kartım verified, limit de var, süresinin dolmasına daha çok var. paypal balance da boş değil 93 dolar var. anladığım kadarıyla bu sorunu daha önce bayağı yaşayan olmuş ama hiç bir yerde çözümü göremedim. bu arada para bana gelmiyor ben para göndermek istiyorum. yani withdraw'la alakası yok. çözümü olan yardım etsin lütfen.
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
öncelikle merhba arkadaşlar ben ebaydan bişiler aldım fakat odeme yapamadım...paypal yoluyla rapidshare alışverişleri yaptğım k.kartıyla ebaydan bişiler almya calıştım paypal bana 4 adet digit number sordu bu numaralarada ulaşamadım ne bankadan nede mailimden.bankayı aradım provizyon numarası var dediler provizyon numarasınu verdiler onumarayı girdim fakat kabul etmedi ve kartım paypal da kilitlendi
o kartı şimdi paypaldan nasıl actırabilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.... |
|
|
|
|
|
#117 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
dört haneli digit kod ve bank accont
muşteri hizmetlerini arayarak ulaşabilirsiniz.
çoğu bankanın çalışanları böyle bir numara istediğinizde ya işlem numarasını veya başka bişeyi verir. ama siz özellikle belirtin bekleyen provizyonlarda olabilir. 1.90$ lık işlemin açıklama kısmında olabilir. bi yerden bulsunlar. internet şubeniz varsa kartınızın bekleyen provizyonlar kısmından bulabilirsiniz. 3 kez yanlış girdiyseniz. kartınız paypalda bloke olur. açtırmak için abd ye kartınızın ve sabit adresinizin göründüğü bir kağıdı faxlamanız gerekiyor. veya ben başka bi çözüm bulmuştum. 3 defa yanlış girdiktensonra paypal a mesaj attım ve doğru rakamları bulduğumu bu bankaların türkiyede ebayı bilmediğini o yüzden 3 defa yanlış girdiğimi mesaj olarak attım. mesajımın içinde o digit cod da vardı. bir gün sonra baktığımda kartım kullanıma açılmıştı. add a bank accont sorunları içinde sanırım yüksek meblağlarda bu sorun çıkıyor. ve benim tahminim özellikle mastercard larda sorun olur. reklam gibi olmasın ama akbank ın wings ile pek sorun olmuyor ödemeler. birde paypal da yeni iseniz boyle bir problem olabilir. yani sonuçta güven meselesi gibi bişey. eskiden paypala üye ve daha önceki aylarda ödemesini düzgün yapan bi arkadaşınızın paypal accont undan ödemeyi deneyin derim. saygılar |
|
|
|
|
|
#118 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Add a Bank Account in the United States
arkadaslar verified olmama ragmen odeme sayfasinda bu cikiyor.neden acaba bilen warsa acilen yazsin cunku bugun 7.gun we hala odeme yapamadim..
![]() |
|
|
|
|
|
#119 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
paypal problemi
slm, ebaya uye oldum alisveris yapmak icinde paypal uyeligi aldim,almak istedigim ururunun saticisiyla anlastim parayio gondermek istiyorum fakat paypal da
(This payment cannot be funded with a credit card at this time. This payment cannot be processed at this time. Please try again later.) diye bir mesaj karsima cikiyor.bu problem benden mi kaynaklaniyor,paypaldan mi yoksa saticidanmi? kart hesabimda yeterince para var fakat paypal balans imda o limiti goremiyorum.yardimci olurmusunuz.tesekkurler |
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|