Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 04-08-2008, 12:30 AM   #111
kebuter
Üye

Giriş: Apr 2008
Ünü: kebuter is on a distinguished road

Arkadaşlar Allah aşkına usa bank account eklememizi istiyor ama ekleyemiyoruz çünkü hesbımız yok bu sorunu nasıl aşacağız ödeme yapamıyorum biri bir yol höstersin çıldıracağım
kebuter is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-13-2008, 03:46 PM   #112
draconian
Taze Üye

Ünü: draconian is on a distinguished road

Question taksit??

merhaba
ebay'den alışveriş yapmak istiyorum. paypal aracılığıyla öderken taksit yaptırabiliyor muyuz? ya da taksitli ödemenin herhangi bi yolu var mı paypal dışında?
draconian is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-20-2008, 06:00 PM   #113
fierymen
Üye

fierymen kullanıcısının avatarı

Ünü: fierymen is on a distinguished road

Alıntı:
memolucky tafarından gönderildi
odeme yapamıyorum

--------------------------------------------------------------------------------

have couponsor gift certificates? enter a redemption code below bu kod boslugunu ne yazacagım tskkrlr

bende de aynı sorun var senin yazı yazdığın bayağı olmuş eğer çözdüysen banada yardımcı olursan sevinirim açık arttırmadan saat kazandım 4gündür ödeme yapamıyorum kimse bir cvp yazmıyor yardımcı olursan sevinirim
fierymen is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-20-2008, 07:59 PM   #114
fatihkocoglu29
Kallavi Üye

fatihkocoglu29 kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2008
Ünü: fatihkocoglu29 is on a distinguished road

Aynı sorun 2 haftadır bende var ve hala çözümlenebilmiş değil...

Alıntı:
yusufacar tafarından gönderildi
nedir bu arkadaşlar biri bana yardım edebilir mi? verified olduğum görünüyor herşeyi yaptım expuse no yu onaylattım ama bana bir türlü çekilen 1.95 doları geri yatırmıyor bu önemli değil de onay işlemi tamamlanmadığı anlamaına geldiği için canımı sıkıyor. 8 gün oldu verified olalı
fatihkocoglu29 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-28-2008, 03:32 AM   #115
ahmetceylan
Taze Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: ahmetceylan is on a distinguished road

ebay'dan kazandığım kamera için 585 dolarlık bir ödeme yapmam gerekiyor ama paypala login olduğumda "add a bank account in the US" başlıklı ekran çıkıyor ve bu ekranı geçmek imkansız. kredi kartım verified, limit de var, süresinin dolmasına daha çok var. paypal balance da boş değil 93 dolar var. anladığım kadarıyla bu sorunu daha önce bayağı yaşayan olmuş ama hiç bir yerde çözümü göremedim. bu arada para bana gelmiyor ben para göndermek istiyorum. yani withdraw'la alakası yok. çözümü olan yardım etsin lütfen.
ahmetceylan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-30-2008, 07:00 PM   #116
djmertb
Taze Üye

Ünü: djmertb is on a distinguished road

öncelikle merhba arkadaşlar ben ebaydan bişiler aldım fakat odeme yapamadım...paypal yoluyla rapidshare alışverişleri yaptğım k.kartıyla ebaydan bişiler almya calıştım paypal bana 4 adet digit number sordu bu numaralarada ulaşamadım ne bankadan nede mailimden.bankayı aradım provizyon numarası var dediler provizyon numarasınu verdiler onumarayı girdim fakat kabul etmedi ve kartım paypal da kilitlendi o kartı şimdi paypaldan nasıl actırabilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler....
djmertb is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-10-2008, 06:55 PM   #117
sonottoman
Taze Üye

Ünü: sonottoman is on a distinguished road

dört haneli digit kod ve bank accont

muşteri hizmetlerini arayarak ulaşabilirsiniz.
çoğu bankanın çalışanları böyle bir numara istediğinizde
ya işlem numarasını veya başka bişeyi verir.
ama siz özellikle belirtin bekleyen provizyonlarda olabilir. 1.90$ lık
işlemin açıklama kısmında olabilir. bi yerden bulsunlar.
internet şubeniz varsa kartınızın bekleyen provizyonlar kısmından bulabilirsiniz.

3 kez yanlış girdiyseniz. kartınız paypalda bloke olur.
açtırmak için abd ye kartınızın ve sabit adresinizin göründüğü bir kağıdı
faxlamanız gerekiyor.

veya ben başka bi çözüm bulmuştum. 3 defa yanlış girdiktensonra
paypal a mesaj attım ve doğru rakamları bulduğumu bu bankaların türkiyede
ebayı bilmediğini o yüzden 3 defa yanlış girdiğimi mesaj olarak attım. mesajımın içinde
o digit cod da vardı. bir gün sonra baktığımda kartım kullanıma açılmıştı.

add a bank accont sorunları içinde sanırım yüksek meblağlarda bu sorun çıkıyor.
ve benim tahminim özellikle mastercard larda sorun olur.
reklam gibi olmasın ama akbank ın wings ile pek sorun olmuyor ödemeler.
birde
paypal da yeni iseniz boyle bir problem olabilir. yani sonuçta güven meselesi gibi bişey.
eskiden paypala üye ve daha önceki aylarda ödemesini düzgün yapan bi arkadaşınızın paypal accont undan ödemeyi deneyin derim.
saygılar
sonottoman is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-12-2008, 02:02 AM   #118
b3ckh4m
Taze Üye

Giriş: May 2008
Ünü: b3ckh4m is on a distinguished road

Add a Bank Account in the United States

arkadaslar verified olmama ragmen odeme sayfasinda bu cikiyor.neden acaba bilen warsa acilen yazsin cunku bugun 7.gun we hala odeme yapamadim..
b3ckh4m is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-20-2008, 09:04 PM   #119
leylaali
Taze Üye

Ünü: leylaali is on a distinguished road

paypal problemi

slm, ebaya uye oldum alisveris yapmak icinde paypal uyeligi aldim,almak istedigim ururunun saticisiyla anlastim parayio gondermek istiyorum fakat paypal da
(This payment cannot be funded with a credit card at this time.
This payment cannot be processed at this time. Please try again later.) diye bir mesaj karsima cikiyor.bu problem benden mi kaynaklaniyor,paypaldan mi yoksa saticidanmi? kart hesabimda yeterince para var fakat paypal balans imda o limiti goremiyorum.yardimci olurmusunuz.tesekkurler
leylaali is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-21-2008, 08:53 AM   #120
bills212
Süper Moderatör

bills212 kullanıcısının avatarı

Ünü: bills212 is on a distinguished road

Alıntı:
leylaali tafarından gönderildi
slm, ebaya uye oldum alisveris yapmak icinde paypal uyeligi aldim,almak istedigim ururunun saticisiyla anlastim parayio gondermek istiyorum fakat paypal da
(This payment cannot be funded with a credit card at this time.
This payment cannot be processed at this time. Please try again later.) diye bir mesaj karsima cikiyor.bu problem benden mi kaynaklaniyor,paypaldan mi yoksa saticidanmi? kart hesabimda yeterince para var fakat paypal balans imda o limiti goremiyorum.yardimci olurmusunuz.tesekkurler
bu aralar paypal da sorun olduğu söylüyorlar zaten tekrar deneyin demiş..
bills212 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık