Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 01-25-2008, 05:42 AM   #101
SmartQ
Taze Üye

Giriş: Jan 2008
Ünü: SmartQ is on a distinguished road

Alıntı:
burakeren tafarından gönderildi
Arkadaşlar aldığım ürün için ödeme yapmak istediğimde bana şu mesajı veriyor

This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using

bu ne demek

Bu kart, PayPal sistemine giriş için iptal edildi. Lütfen farklı bir kart ekleyin. sen hem kullanırken bizimle temas kurabilirsiniz..
SmartQ is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-27-2008, 10:21 PM   #102
Sevi_66
Taze Üye

Giriş: Oct 2006
Ünü: Sevi_66 is on a distinguished road

Angry Paypal çıldırttı beni...

Arkadaşlar
Paypalla ilgili çıldırmış durumdayım. Yıllardır kullanıorum sorunsuz ebay ve paypal'ı taa ki bu aralık ayına kadar.Bu aralık ayında kartımın süresi doldu.Bana kartınızı güncelleyin diye mail göndediler fakat dikkate almadım sonra yaparım diye.Daha sonra yeni kartımı kaydettim paypal'a. Şimdi alışveriş yaptım ebayden paypala geçtiğimde önüme bir sayfa çıkıyor ve bu sayfada ya k.kartınızı update edin yada yeni bir kredi kartı girin diyor.Halbuki benim kartım tanımlı paypala ve paypalın sayfasında update diye herhangi birşey yok zaten yeni kart.Bir sürü mal aldım ödemelerini yapamıyorum kafayı yemek üzereyim. Böyle bir durumu nasıl çözebilirim yardım edebilirseniz çok sevinirim.
Sevi_66 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-28-2008, 08:32 PM   #103
ozer85
Taze Üye

Giriş: Dec 2006
Ünü: ozer85 is on a distinguished road

Ödeme Alabiliyormuyum???

arkadaşlar ben çine para yolladım fakat daha sonra mal ellerinde olamdııgı için bana parayı geri yolladılar fakat ben miktarı paypal hesabımda göremiyorum..acaba ne olabilir bana yardımcı olursanız sewinirim..teşekkürler..
ozer85 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-28-2008, 08:43 PM   #104
ozer85
Taze Üye

Giriş: Dec 2006
Ünü: ozer85 is on a distinguished road

Birde unutmadan ödeme yerinde refund yazıyor yani geri ödenmiş sanırım para..fakat bu para benm kredi kartıma mı geçer yoksa paypal hesabımda görünmesi mi gerekir??işte bu noktada kaldım..acaba kredi kartıma geri yüklenmişmidir para??yardımcı olursanız sewinirim..
ozer85 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-02-2008, 09:13 PM   #105
gangavam
Taze Üye

gangavam kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2008
Ünü: gangavam is on a distinguished road

Lütfen Yardim Edin

merhabalar, öncelikle bu forumda emeği geçen herkese çok teşekkürler...
ben e-bay ve pay pal a yeni üye oldum. e-bay dan alışveriş yapmak için buy it now a basıyorum açılan ekranda kaç tane almak istediğimi soruyor. 1 tane diyorum ve pay pal a yönlendiriyor. sonra pay pal sayfasına adım ve şifremle giriş yapıyorum. ondan sonra send money e tıklıyorum. orda galiba yanlışlık yapıyorum ki bana wrong item number mesajı geliyor. numarayı kontrol ediyorum. buy it now hemen almak için değil mi sanki açık arttırma bitmemiş gibi bi mesaj geliyor.. derdime derman olabilecek bir bilen varsa çok sevinirim .
gangavam is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-02-2008, 09:27 PM   #106
gangavam
Taze Üye

gangavam kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2008
Ünü: gangavam is on a distinguished road

hata mesajım bu

The eBay Item Number you have entered is invalid. It may be because the item has not closed, does not have a winning buyer, or does not exist. Please check your entry and try again
gangavam is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-08-2008, 10:24 AM   #107
mohawk1487
Üye

Giriş: Oct 2007
Ünü: mohawk1487 is on a distinguished road

merhaba ben paypal'da yarı aktif durumdayım henuz expan. noyu almadım
fakat ebay'den kazandıgım urun ıcın pay'e tıkladıgımda odeme yapıldı gozukuyor,hesabımdan dusmusmudur
mohawk1487 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-16-2008, 09:44 PM   #108
rutharneg
Taze Üye

Giriş: Jan 2008
Ünü: rutharneg is on a distinguished road

This payment cannot be funded with a credit card at this time.

problemi anlayamadım.

ödeme yapmak istediğimde "This payment cannot be funded with a credit card at this time." uyarısı veriyor.

banka hesabımda sorun yok. daha dün ödeme yaptım ve sorunsuz işimi bitirdim.

ve hatta bugün hemen hesabıma geçirecek şekilde para transfer ettim.

satıcıya sorunu anlattım, " paypal üzerinden hesabıma parayı direkt göndermeyi dene" dedi. dediğini yaptım fakat aynı uyarıyı verdi.

"This payment cannot be funded with a credit card at this time."

bunun sebebi ne olabilir acaba? bu problemi ortadan kaldırmak için ne yapmam gerekir?
rutharneg is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-01-2008, 08:41 PM   #109
yusufacar
Taze Üye

Giriş: Apr 2008
Ünü: yusufacar is on a distinguished road

veified ama funded

herşey tamam olalı 8 gün oldu ama bu kredi kartıyla şuan para gönderemezsiniz diyor? verified olduğum görünüyor daha ne kadar bekleyeceğim yardım eli uzatın
yusufacar is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-01-2008, 08:46 PM   #110
yusufacar
Taze Üye

Giriş: Apr 2008
Ünü: yusufacar is on a distinguished road

This payment cannot be funded with a credit card at this time

nedir bu arkadaşlar biri bana yardım edebilir mi? verified olduğum görünüyor herşeyi yaptım expuse no yu onaylattım ama bana bir türlü çekilen 1.95 doları geri yatırmıyor bu önemli değil de onay işlemi tamamlanmadığı anlamaına geldiği için canımı sıkıyor. 8 gün oldu verified olalı
yusufacar is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık