Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 12-19-2007, 02:11 PM   #91
Brouwer
Taze Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: Brouwer is on a distinguished road

Ödeme yapamıyorum Paypal'de

Merhabalar, arkadaşlar paypala üye oldum, her türlü ne yapılacaksa yaptım, ebayde kart bilgilerimi de girdim. Harmonika seti aldım, ödeme yapacağım, herşeyi giriyorum "Continue"yu tıkladığımda bana:

Authorization Failed

This payment cannot be funded with a credit card at this time.
This payment cannot be processed at this time. Please try again later.

diyor. Neden böyle bir cevap veriyor, ne yapmalıyım?
Brouwer is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-30-2007, 02:42 PM   #92
gnisanci
Taze Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: gnisanci is on a distinguished road

Brouwer tipa tip ayni sorun bende de var. Acik arttirmayi kazandik, para da var sanal kartta ama salak paypal sorun yaratiyor Cozum bulursan haberleselim...
gnisanci is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-16-2008, 03:37 PM   #93
bulentkazim
Taze Üye

Giriş: Jan 2008
Ünü: bulentkazim is on a distinguished road

*****Lütfen ACİL Yardım *** ;-(

Arkadaşlar ebaydan açık artırmayı kazandım,paypayla kayıt oldum sanal kart girdim 1.95$ çektiler kartı onayladılar her şey normal.Kazandığım malın parasını göndermenin son aşaması send money diyorum benden bir amerikan bankası eklememi istiyor ve işlemi duduruyor bir türlü ödeyemedim ne yapmalıyım?
bulentkazim is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-17-2008, 02:13 AM   #94
ANILL
Taze Üye

Ünü: ANILL is on a distinguished road

merhabalar bu sorun bu ayın 8 inde benimde başıma geldi 3 defa sanal kart çıkardım ve sonunda bankamı aradım ve son yaptığım işlemde 4 haneli bi numara vardı onu söyledi ve denedim oldu bence bunu deneyin.
orda size demek istediği sizin bu tarihte sanal kartınızın alışveriş süresi dolmuştur tekrar active hale getirin provizyondaki son alışveriş hesabınızdaki 4 haneli numarayı deneyin...
ANILL is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-17-2008, 10:15 AM   #95
bulentkazim
Taze Üye

Ünü: bulentkazim is on a distinguished road

Lütfen yardım ;-(

kredi kartı kayıt aşamasında sanal kartımdaki provizyondaki numarayı kastediyorsunuz sanırım ben onu yaptım .Kart profilimde onaylı görünüyor .Ben ebay den bana gelen kazandınız mailinden veya direkt paypal daki ebay items den ödeme yapmak isteyince son aşamada send money diyorum bana orada amerikan bankası eklememi istiyor
bulentkazim is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-21-2008, 04:43 PM   #96
OZGEHAN
Taze Üye

Ünü: OZGEHAN is on a distinguished road

Question

Arkadaşlar Merhaba,

Burayı bulduğuma çok sevindim, etrafımda hiç ebay meraklısı yokta !!
Ebay'e paypal'a üyeyim ve hatta paypal da verified bile oldum ancak ne ebay üzerinden ne de paypaldan ödeme yapamıyorum. Paypal'a mesaj attım ama dönmediler ürün aldım ama ödemelerini yapamıyorum. Adamlara mail attım problemim var diye ama ne kadar beklerler bilmiyorum. verified olduktan sonra ki işlem nedir, bende currency u.s. dollars, balance ise $0.00 gösteriyor lütfen çok acil yardımınıza ihtiyacım var, teşekkürler !!
OZGEHAN is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-22-2008, 09:51 AM   #97
burakeren
Taze Üye

Ünü: burakeren is on a distinguished road

Arkadaşlar aldığım ürün için ödeme yapmak istediğimde bana şu mesajı veriyor

This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using

bu ne demek
burakeren is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-22-2008, 10:42 AM   #98
kontedmont
Taze Üye

Ünü: kontedmont is on a distinguished road

Ürin aldım ancak ödemeye girdiğimde bir Amerikan Bankası Hesabı eklemem söyleniyor ve bunu geçemiyorum.Bazı arkadaşların başına bu durumun geldiğini gördüm ama nasıl çözüldüğünü belirtmemişler.Bu konuda bilgisi olan varsa yardımını bekliyorum
kontedmont is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-22-2008, 04:09 PM   #99
burakeren
Taze Üye

ödeme yapmak istediğimde bana
That card number is already assigned to another PayPal account. For security purposes, each card may only be assigned to one PayPal account. If you have already opened a PayPal account, please retrieve the relevant information and log in. Otherwise, please use a different card.
mesajı veriyor neden acaba
burakeren is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-23-2008, 09:24 AM   #100
burakeren
Taze Üye

Cevap verecek kimse yok mu?
burakeren is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık