Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 09-20-2007, 09:23 PM   #71
skomind
Taze Üye

Giriş: Aug 2007
Ünü: skomind is on a distinguished road

fredy2'ye teşekkür edin.
skomind is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-23-2007, 01:53 PM   #72
jokerrr
Kallavi Üye

jokerrr kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2007
Ünü: jokerrr is on a distinguished road

ödeme yaparken tekrar aynı sorunla karşılaştım.böyle bir yazı gelıyor ekrana.sebep nedir acaba.

This payment cannot be completed because your credit card has been denied by your credit card issuer. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. You may want to try using a different credit card or choose eCheck instead. To do this, please click the More Payment Options link.
jokerrr is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-30-2007, 02:13 PM   #73
e_mumcik
Taze Üye

Giriş: Jul 2007
Ünü: e_mumcik is on a distinguished road

skomind'e çook teşekkürrr ederim.

Ben de özellikle skominde teşekkür için girdim , paypal kendine bir kazanç kapısı bulmuş parayı kendi çeviriyor komisyonu alıyor.
Ben de convertion tipini değiştirdim , paypala mail atmıştım ama skomind saolsun cevap vermelerine gerek kalmadı:-))
e_mumcik is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-02-2007, 10:18 AM   #74
ilknur
Taze Üye

Giriş: Jul 2007
Ünü: ilknur is on a distinguished road

paypalda ödeme sorunu yaşıyorum

merhaba arkadaşlar

bu konuda bir başlık var mı diye baktım ama bulamadım. eğer varsa ben göremediysem şimdiden özür dilerim.

paypal üzerinden defalarca ödeme yaptım ancak 2 gündür sürekli ödeme yapma kısmına geçtiğimde ''You may not use a credit card to fund this payment. Please use a bank account.''yada To send more than your sending limit, add a Mastercard, Discover, or American Express card and enroll in PayPal's Expanded Use Program" şöyle bir mesaj çıkıyor kart bilgilerimi yeniden giriyorum ADD CARD kısmına tıklıyorum bu sefer This credit card is already registered in your PayPal account. Use "Update" button if you want to update existing credit card information. diye bir mesaj çıkıyor. update işleminide yaptım ama sürekli aynı şey çıkıyor. cancel diyip çıkmaya çalışırsamda Add a Bank Account in the United States yazan bir bölüme yönlendiriyor.

bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden tşkler

Bu mesaj en son " 10-02-2007 " tarihinde saat 10:25 AM itibariyle ilknur tarafından düzenlenmiştir....
ilknur is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-04-2007, 11:05 PM   #75
drscatris2004
Taze Üye

Ünü: drscatris2004 is on a distinguished road

kendi ebay kullanıcı adın ve email adresin farklı. kendi hesabından kendi kartınla alabilirsin gibi bişiler söylüyor ilk mesajda. güvenlik için diyor.

ben öyle anladım.

bu arada arkadaşlar paypal da sınırlamayı nasıl kaldıracağız. bende 50 $ üstü alım yapamıyorum . sınırlıyor. sizler nasıl hallettiniz sınırlamaları.
drscatris2004 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-04-2007, 11:46 PM   #76
cebir98
Taze Üye

Giriş: Sep 2007
Ünü: cebir98 is on a distinguished road

Bankasya kredi kartı (visa)

Bank asya kredi kartı nı Verfied yapmaya çalışırken böyle bir sorun oluyor.

Enroll in PayPal's Expanded Use Program

We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.
PayPal offers an Expanded Use option to help you get the most out of your PayPal account.

ne yapmalı da bu kartı açmalı..

(müşteri hizmetleri yardımcı olamıyor..!!! kart mail order şu bu hepsine alenen açık..)

haydaaa..
cebir98 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-05-2007, 11:44 AM   #77
drscatris2004
Taze Üye

Ünü: drscatris2004 is on a distinguished road

nausica son üç rakam değil kredi kartı ekstrendeki paypal ödemesi olan 1,95$ lık kısımda yazan 4 numarayı girmen lazımdı şu an krtın paypal tarafından deaktif edilmiş. Tekrar aktif edebilmek için çeviri bölümündeki örnek metinler bölümünde yazan yazıyı paypala gödermen lazım aynı kartı kullanmak istiyorsan. Paypal güvenlik gerekçesiyle kartı deaktif etmiş sistemde.
drscatris2004 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-06-2007, 06:32 AM   #78
thegreat
Kallavi Üye

Giriş: Sep 2007
Ünü: thegreat is on a distinguished road

Alıntı:
nausica tafarından gönderildi
simdi de boyle bi sayfa cıkıyor ama anlamadım o numaralar nerde yazıyor kartımda?

http://img228.imageshack.us/img228/9...alsorunbp8.png

yanlış sayfadasın muhtemelen..sayfanın başında amerikada kayıtlı bir banka için hesap ekle yazıyor.
thegreat is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-14-2007, 11:18 AM   #79
harunihal
Taze Üye

harunihal kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2007
Ünü: harunihal is on a distinguished road

ödeme yapamıyorumm

arkadaslar link asagıda ödeme yapamadıgım gibi satıcıyada ulaşamıyorum ne yapmam lazım lütfen yardımm

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll....cWON.m313.lVI
Eski 11-14-2007, 03:43 PM   #80
ibrahim
Taze Üye

ibrahim kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2007
Ünü: ibrahim is on a distinguished road

international shipping details bölümünde en altta shipping yapılmayan ülkeler içinde Türkiye de var o yüzden göndermezler sanırm.. ödemeyide yapma zaten satıcıyla anlaş..
ibrahim is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık