Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 09-08-2007, 11:25 AM   #51
sunrise
Taze Üye

sunrise kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2006
Ünü: sunrise is on a distinguished road

paypaldan ödeme yapamıyorum :(

Transaction Cancelled

This payment cannot be processed at this time. You may wish to return to eBay and pay for these items separately.
Some of the sellers are not able to be processed in this transaction. The following sellers will not be processed in this transaction. You may still be able to pay for them individually by returning to eBay Checkout or pay for your other items by logging in.

Seller Name Description
retto-pyrrah This seller does not accept payments from non-US accounts, please contact the seller for details.

paypaldan ödeme yapmaya girdiğim zaman böyle bir ekran geliyor. acaba sorun ne olabilir.
sunrise is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-08-2007, 12:27 PM   #52
istceko
Aşmış Üye

istceko kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2007
Ünü: istceko is on a distinguished road

kardeş sen saticinin Türkiyeye gönderim yaptiğina eminmisin

yukarida saticinin TRYE gönderi yapmadiğiyla alakali bişiler yaziyo

bu adam sadece ABD dekilerle iş yapiyomuş
istceko is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-08-2007, 03:58 PM   #53
yngwiemalmsteen
Kallavi Üye

yngwiemalmsteen kullanıcısının avatarı

Ünü: yngwiemalmsteen is on a distinguished road

yngwiemalmsteen kullanıcısına AIM aracılığı ile mesaj yolla Send a message via Skype™ to yngwiemalmsteen
Alıntı:
seller does not accept payments from non-US accounts,

"Kullanıcı ABD harici hesaplardan ödeme kabul etmiyor" yazıyor..
yngwiemalmsteen is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-10-2007, 12:55 PM   #54
birolayd
Taze Üye

Giriş: Sep 2007
Ünü: birolayd is on a distinguished road

"pay now" ne demektir... Teşekkürler..

Bu mesaj en son " 09-10-2007 " tarihinde saat 01:00 PM itibariyle birolayd tarafından düzenlenmiştir....
birolayd is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-12-2007, 11:28 AM   #55
handsome_ozgur
Taze Üye

Ünü: handsome_ozgur is on a distinguished road

yardım

Paypal a üye oldum ama kredi kartımı ekleyemiyorum altta yazan hatayı veriyor.Ne yapmalıyım.
We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. Please also make sure your credit card billing address matches your PayPal street address.
handsome_ozgur is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-15-2007, 04:14 AM   #56
re_name06
Taze Üye

Ünü: re_name06 is on a distinguished road

Yardım edin lütfen...

Ben günlerdir uğraşıyorum.İşi gücü bıraktım en az 100 defa denedim ama kazandığım ürünün ödemesini ya pa mı yo rum.Daha önce 2 ürün daha kazanmıştım ama en sonunda arkadaşımın paypal hesabı ile ödeme yapabildim.Yine başka sitelerden de kendi paypal hesabı ile alışveriş yaptım fakat eBay dan kazandığım ürün için neden kendi paypal hesabımdan ödeme yapamıyorum ben.
Ödemeyi; ne eBay dan (Pay Now) ile ne de paypaldan yapabiliyorum.Son aşamada sayfa açılmıyor...
OL MU YOR...
Ne olur bana yardım edin kafayı yiyecem.
re_name06 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-15-2007, 04:17 AM   #57
re_name06
Taze Üye

Alıntı:
varyata tafarından gönderildi
Bir 2 sefer benimde başıma gelmişti o gün vazgeçtim ertesi gün denediğimde oldu.

Ben günlerdir uğraşıyorum.İşi gücü bıraktım en az 100 defa denedim ama kazandığım ürünün ödemesini ya pa mı yo rum.Daha önce 2 ürün daha kazanmıştım ama en sonunda arkadaşımın paypal hesabı ile ödeme yapabildim.Yine başka sitelerden de kendi paypal hesabı ile alışveriş yaptım fakat eBay dan kazandığım ürün için neden kendi paypal hesabımdan ödeme yapamıyorum ben.
Ödemeyi; ne eBay dan (Pay Now) ile ne de paypaldan yapabiliyorum.Son aşamada sayfa açılmıyor...
OL MU YOR...
Ne olur bana yardım edin kafayı yiyecem.
Eski 09-15-2007, 09:56 PM   #58
skomind
Taze Üye

Ünü: skomind is on a distinguished road

Transaction Cancelled

We were unable to verify the credit card you are using with this transaction. Please check that the credit card information you originally provided PayPal is still correct.

uyarısı nedir?
Öncelikle bu ilk alışverişim değil. Hazirandan beri üyeyim. 1.95 dolar laylarını çoktan geçtim yani.

En son 10 eylülde alışveriş ve ödeme yaptım. Yaklaşık 15. ödemem filandır.

Bugün satıcının büyük ihtimalle göndermediği ürünler için kredi kartı hesabıma dispute sonucu 38.90 dolar iade aldım. 70ytl para yatırdım. Limitim gayet yeterli yani.

Kredi kartı işlemlerime baktığımda ekstreye yansımayan 70ytl ödemem var. Yine ekstreye yansımamış paypal 1dolar ne olduğu belirsiz bir para kesmiş. Bu bir dolar kesintiyi çok okudum yani herkesten kesilmiş ancak ne olduğunu tam anlayamadım hala. Bu üyelik aidatı gibi birşey mi?

Gündüz 70ytl para yatırırken 146ytl limitim vardı. akşam ödeme yapmaya çalışırken 144 küsür oldu. yani akşam ödeme yapma aşamasında ve yapamama durumunda 1 dolar kesildi. Ve en yukarıdaki sorun nedeniyle ödemelerim tamamlanmıyor.
skomind is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-15-2007, 11:06 PM   #59
re_name06
Taze Üye

Alıntı:
birolayd tafarından gönderildi
"pay now" ne demektir... Teşekkürler..

Ödeme yapmak(Şimdi Öde) anlamına gelir.
Hani şu benim bir türlü başaramadığım şey
Eski 09-17-2007, 01:32 AM   #60
fredy2
Taze Üye

Giriş: May 2007
Ünü: fredy2 is on a distinguished road

We were unable to verify the credit card you are using with this transaction. Please check that the credit card information you originally provided PayPal is still correct.

bu soruna çözüm bulan oldumu..

daha önce 10 defa ödeme yaptım ama şimdi yapamıyorum. yukarıdaki mesaj çıkıyor.
fredy2 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık