![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#51 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
paypaldan ödeme yapamıyorum :(
Transaction Cancelled
This payment cannot be processed at this time. You may wish to return to eBay and pay for these items separately. Some of the sellers are not able to be processed in this transaction. The following sellers will not be processed in this transaction. You may still be able to pay for them individually by returning to eBay Checkout or pay for your other items by logging in. Seller Name Description retto-pyrrah This seller does not accept payments from non-US accounts, please contact the seller for details. paypaldan ödeme yapmaya girdiğim zaman böyle bir ekran geliyor. acaba sorun ne olabilir. |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#52 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
kardeş sen saticinin Türkiyeye gönderim yaptiğina eminmisin
yukarida saticinin TRYE gönderi yapmadiğiyla alakali bişiler yaziyo bu adam sadece ABD dekilerle iş yapiyomuş |
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Kallavi Üye
|
Alıntı:
"Kullanıcı ABD harici hesaplardan ödeme kabul etmiyor" yazıyor.. |
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
"pay now" ne demektir... Teşekkürler..
Bu mesaj en son " 09-10-2007 " tarihinde saat 01:00 PM itibariyle birolayd tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
yardım
Paypal a üye oldum ama kredi kartımı ekleyemiyorum altta yazan hatayı veriyor.Ne yapmalıyım.
We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. Please also make sure your credit card billing address matches your PayPal street address. |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Yardım edin lütfen...
Ben günlerdir uğraşıyorum.İşi gücü bıraktım en az 100 defa denedim ama kazandığım ürünün ödemesini ya pa mı yo rum.Daha önce 2 ürün daha kazanmıştım ama en sonunda arkadaşımın paypal hesabı ile ödeme yapabildim.Yine başka sitelerden de kendi paypal hesabı ile alışveriş yaptım fakat eBay dan kazandığım ürün için neden kendi paypal hesabımdan ödeme yapamıyorum ben.
Ödemeyi; ne eBay dan (Pay Now) ile ne de paypaldan yapabiliyorum.Son aşamada sayfa açılmıyor... OL MU YOR... Ne olur bana yardım edin kafayı yiyecem. |
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Ben günlerdir uğraşıyorum.İşi gücü bıraktım en az 100 defa denedim ama kazandığım ürünün ödemesini ya pa mı yo rum.Daha önce 2 ürün daha kazanmıştım ama en sonunda arkadaşımın paypal hesabı ile ödeme yapabildim.Yine başka sitelerden de kendi paypal hesabı ile alışveriş yaptım fakat eBay dan kazandığım ürün için neden kendi paypal hesabımdan ödeme yapamıyorum ben. Ödemeyi; ne eBay dan (Pay Now) ile ne de paypaldan yapabiliyorum.Son aşamada sayfa açılmıyor... OL MU YOR... Ne olur bana yardım edin kafayı yiyecem. |
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
Transaction Cancelled
We were unable to verify the credit card you are using with this transaction. Please check that the credit card information you originally provided PayPal is still correct. uyarısı nedir? Öncelikle bu ilk alışverişim değil. Hazirandan beri üyeyim. 1.95 dolar laylarını çoktan geçtim yani. En son 10 eylülde alışveriş ve ödeme yaptım. Yaklaşık 15. ödemem filandır. Bugün satıcının büyük ihtimalle göndermediği ürünler için kredi kartı hesabıma dispute sonucu 38.90 dolar iade aldım. 70ytl para yatırdım. Limitim gayet yeterli yani. Kredi kartı işlemlerime baktığımda ekstreye yansımayan 70ytl ödemem var. Yine ekstreye yansımamış paypal 1dolar ne olduğu belirsiz bir para kesmiş. Bu bir dolar kesintiyi çok okudum yani herkesten kesilmiş ancak ne olduğunu tam anlayamadım hala. Bu üyelik aidatı gibi birşey mi? Gündüz 70ytl para yatırırken 146ytl limitim vardı. akşam ödeme yapmaya çalışırken 144 küsür oldu. yani akşam ödeme yapma aşamasında ve yapamama durumunda 1 dolar kesildi. Ve en yukarıdaki sorun nedeniyle ödemelerim tamamlanmıyor. |
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Ödeme yapmak(Şimdi Öde) anlamına gelir. Hani şu benim bir türlü başaramadığım şey ![]() |
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
We were unable to verify the credit card you are using with this transaction. Please check that the credit card information you originally provided PayPal is still correct.
bu soruna çözüm bulan oldumu.. daha önce 10 defa ödeme yaptım ama şimdi yapamıyorum. yukarıdaki mesaj çıkıyor. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|