![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#41 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Ben paypal aracılığı ile hep alışveriş yaptığım bir kişiye babamın adına açtığım paypal hesabından(premium) problemsiz direk olarak para yollayabiliyordum(ebaydan değil direk paypal üzerinden). Şu anda kendi kredi kartımla kendime hesap açtım(premium) ve direk olarak para yollayamıyorum. Belki pederin kredi kartının limit fazladır diye kendi hesabıma onuda ekledim ve verified hale getirdim. Ancak hala ""the payment can not funded credit card this time ""benzeri, sanırım kredi kartının limiti ile ilgili bir problem veriyor. 20 gün önce çatır çatır pederin hesaptan para çeken kredi kartı, benim hesaba gelince neden çekmedi bende bunu anlayamadım.
1- Bu paypaldaki limitlerle ilgili bir durummudur. 2- Yoksa kredi kartı ile ilgili bir durummudur( Ama olacagını sanmıyorum çünkü aynı kredi kartı 20 gun once canavar gibi para yolluyordu) 3- Yoksa busıness accounta mı gecmeliyim Ayrıyeten MyAcccountOwerwiew kısmında verified kısmına tıklayınca bu yazı çıkıyor. Yollama limitimin olmadığını söylüyor. İstediğim kadar para yollayabilirmişim ama yollayamıyorum. Your PayPal account is Verified -------------------------------------------------------------------------------- Your member status is: Verified This means that you have completed your enrollment in PayPal's Expanded Use Program and can send an unlimited amount of money with your PayPal account. Yardımcı olursanız çok sevinirim.. |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#42 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
premier ve busines hesap satis yapanlar icin idealdir,sadece urun aliyorsaniz personal account yeterlidir ve 5 ayri karttan 1 sene icinde odeme alabilirsiniz.diger hesap seceneklerinde vergi kesintisi oluyor..
walla kardes adamlar diyorki paypal hesabin expanded programi cercevesinde ucret gondermen unlimited(sınırladırılmıs)bu adamlari ben cozemedim ilginc adamlar,ama buyuk ihtimal baska isimle 2 karti ekledin nedeni bu olmus olabilir.. Bu mesaj en son " 07-21-2007 " tarihinde saat 01:13 AM itibariyle snatc10 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
paypal, ürün, aldım, ödeme yapamıyorum, ödeme sorunu,acil,yardım,paypal sorunu.
selamlar saygılar,
daha dün bir ürün aldım ebaydan ödeme yapmaya sıra geldi, ebay faturasını mailime gönderdi pay now butonuna tıkladım, daha önceki ödemelerimide böyle yapmıştım. butona tıkladım, açılan sayfada chek out paypal now butonu felan çıktı ona tıkladım.yanlış bir yere tıkladığımı sanmıyordum, doğruda oldu,beni paypal sayfama yönlendirdi. şifremi girdim, ödeme sayfası açıldı. ödemeyi onayla butonu vardı ona tıkladım sonra ekranda bu uyarı belirdi. çok kere denedim ama hep aynı uyarı geliyor. A Note From Pickers Parts ( bu dükkan ismi bu arada) The payment processing system could not process the order based on the following: An error occurred processing your card. Error code: 10417. Error text: The transaction cannot complete successfully. Instruct the customer to use an alternative payment method.. If you need further assistance, please contact Customer Service at (303) 881-7081. bu uyarı ne gibi durumlarda gelebilir. yoksa paypal üyeliğim iptalmi oldu diye endişeleniyorum.yoksa iş uzayacak.paypal üyeliğime girebiliyorum bu durumda sanırım o iptal değil. ama sorun nedir bende çözemedim. lütfen yardımcı olabilirmisiniz.ne zamandır aradığım ürünü istediğim ürün ve nakliye kriterlerinde bulmak için ne zamandır uğraşıyorum.bu ödemeyi kesinlikle yapmam gerek. yardımlarınıza ihtiyacım var.ve umud ediyorumki inşallah kolay çözülen bir sorundur.teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
satıcıya direk yollama, paypal hesabına yollama.
selamlar,
acaba şöyle mi yapsam diyede düşünüyorum acaba satıcının paypal üyeliğini alsam paypal hesabımdan direk yollasam böle bir çözüm olabilir mi acaba? ne yapacağımı bende tam olrak bilmiyorum.yardımlarınızı bekliyorum.sevgiler saygılar.teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
Kredi Karti ödemesinde Sorun Var Lütfen Yardim Edin
DEĞERLİ ARKADAŞLARIM, EBAY VE PAYPAL ÜYELİĞİM YENİ SAYILIR. BİRKAÇ ÜRÜN ALDIM GELDİ ANCAK ŞİMDİ ALDIĞIM BİRKAÇ TANE ÜRÜN İÇİN ÖDEME YAPICAM EN SON KREDİ KART NUMARASI YAZILAN BÖLÜM GELİYOR GEREKEN BİLGİLERİ DOLDURUYORUM ANCAK BANA ŞU MESAJI VERİYOR, NE YAPMALIYIM, LÜTFEN YARDIMCI OLUN ÜYELİĞİMİ KAPATICAKLAR YOKSA.
BU NE DEMEK NE YAPICAM, ACİLL YARDIMCI OLURSANIZ SİZE DUACI OLURUM, SAYGILAR This credit card is disabled for entry into the PayPal website. Please add a different credit card instead. If you would still like to use this card, you may fax us a copy of the credit card statement with your PayPal Expanded Use Number on it and a copy of your driver's license or other photo I.D. You must use this form for your fax cover sheet.* *Note:Not using the fax cover sheet when submitting your documents could result in a delay of processing your faxed items |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşlar bende paypalda ödeme yapamıyorum.sebep ne acaba.şöyle bir yazı çıkıyor.
"This payment cannot be completed because your credit card has been denied by your credit card issuer. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. You may want to try using a different credit card or choose eCheck instead. To do this, please click the More Payment Options link." ne yapmam lazım bu durumda acil yardım.. |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
arkadaşlar yokmu bu sorunun cevabını bilen.daha önce başına böyle bi olay gelen yokmu?
|
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Kallavi Üye
|
Alıntı:
Bankanızla görüşmelisiniz.. |
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaşım alışveriş yaparken yurtdışı harcamam dolar olarak görünüyordu.Daha sonra bunu ytl ye cevirttim.Ondan sonra bu olmaya başladı zaten.Bankayı aradıgımda kartımda bır sorun olmadıgını ve yurtdışı harcamalara açık oldugunu soyluyorlar.
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Sorun satıcının yeni bir invoice göndermesiyle son bulmuştur.
![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|