![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#31 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
PayPal is constantly working to ensure security by regularly screening the accounts in our system. We recently reviewed your account, and we need more information to help us provide you with secure service. Until we can collect this information, your access to sensitive account features will be limited. We would like to restore your access as soon as possible, and we apologize for the inconvenience.
Why is my account access limited? Your account access has been limited for the following reason(s): May 20, 2007: Our system requires further account verification. (Your case ID for this reason is PP-XXX-XXX-XXX.) Arkadaşlar bu sorunun çözümü nedir?? Aynı olay bende de var, Garantiden yeni hesap mı açtırayım ne edeyim??? ![]() Send fax olayı da çıktı. Yok mu bunun nakit işi? Lanet olsun kredi kartına hayatımda ne zaman kullandımsa dert oldu, Garantiden hesap açtırıp işler hale getirmek ne kadar sürer ?? sorunumu çözdüm ama kredi kartlarından hala nefret ediyorum ![]() Bu mesaj en son " 05-24-2007 " tarihinde saat 09:35 AM itibariyle c4n53 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#32 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
expanded noyu girip hesabı aktifleştirmeme rağmen ödeme yapamıyorum hem ebay dan yönlendirmelerle hemde paypal dan ödemeyi denedim fakat olmadı. ebaydan paypala yönlendirme yapıyor mail ve pass ı giriyorum log in dedikten sonra baya bi bağlanmaya çalışıyor ve bomboş beyaz bir sayfa açılıyor ne hata mesajı ne başka birşey tertemiz
![]() paypalda da aynı olay oluyor oradada en son aşamada arayıp işlemi yapamıyor ve beyaz bir sayfa açılıyor. yapı kredi sanal kart kullanıyorum online erişimle limitini ödemeyi karşılayacak seviyede ayarladım. paypalda bir limit tanımlama olayı varmı? sorun ne olabilir teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
ebay hesabinizla paypal hesabinizi eslestirmeniz gerekiyor ebay icinden.Bunu yaptiktan sonra acik arttirmasini kazandiginiz urune gelip "pay now" yazan yerden odemeyi yapmalisiniz.Boyle yaparsaniz otomatik olarak kredi kartinizdan o miktar duser.Baska hicbirsey yapmaniza gerek kalmaz.Yani odeme yaparken paypal a girmenize gerek yok.Hersey ebay icinden halledilebiliyor.
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
eşleştirme işlemini nasıl yapacağız?
şimdi şu ayrıntıyı da söyleyeyim o zaman, daha önce paypal a normal kredi kartım tanımlıydı ve 1 ay önce o hesabımı kapattım yeni açtığım hesapta da sanal kredi kartımı kullandım. söylediğin konuda ebay da kredi kartımı güncelledim yine olmuyor başka ne yapmam gerek? |
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
yardım edin arkadaşlar 5. gün ve hala ödeme yapamadım satıcıya. lütfen... |
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
dostum sen ebay sitesindeyken odemeyi yapacagin yerde "paypal account required" gibi bisi yazmasi lazim,oraya paypal accountunu gir boylece hesaplari eslestirmis olucaksin..Daha sonra geri don,"pay now" yazan yerden odemeni yap..Eger olmuyorsa paypal hesabinda kredi karti ile ilgili bi sorun var demektir,onu paypal la iletisime gecerek cozmeye calis...
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
"paypal account required"
diye birşey bulamadım, paypal hesabımla ilgili herşey normal görünüyor. hatta paypal üzerinden send money menüsünden ebay ürünlerini ödeme kısmından aldığım ürünleri görebiliyorum ama öde dediğim zaman olmuyor ,. bir hata mesajı olsa sorunu anlayacağız ama o da yok. kafayı yiyeceğim. bir farklılık var ebay dan aldığım ürünü öde dediğimde başka bir siteye yönlendirme yapıyor ardından orasıda paypal a yönlendiriyor ondan dolayı bir sorun olabilir mi? satıcı: http://myworld.ebay.com/sfplanet yönlendirilen site: https://secure.vendio.com iki ürün aldım kombine shipp Bu mesaj en son " 05-30-2007 " tarihinde saat 10:30 AM itibariyle maktas tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
aynı sorun dün akşamdan beri bende de var paypal ödeme sırasında sayfa takılıyor ve açılmıyor diğer herşey normal bir şekilde ilerliyor.
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|