Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Paypal ve Ödeme
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Paypal ve Ödeme Paypal ile Türkiye 'den ödeme sistemi ile ilgili soru ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.Paypal Türkiye Kullanıcıları buraya.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 05-20-2007, 06:26 PM   #31
c4n53
Taze Üye

c4n53 kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2007
Ünü: c4n53 is on a distinguished road

PayPal is constantly working to ensure security by regularly screening the accounts in our system. We recently reviewed your account, and we need more information to help us provide you with secure service. Until we can collect this information, your access to sensitive account features will be limited. We would like to restore your access as soon as possible, and we apologize for the inconvenience.
Why is my account access limited?

Your account access has been limited for the following reason(s):

May 20, 2007: Our system requires further account verification.

(Your case ID for this reason is PP-XXX-XXX-XXX.)

Arkadaşlar bu sorunun çözümü nedir?? Aynı olay bende de var, Garantiden yeni hesap mı açtırayım ne edeyim???
Send fax olayı da çıktı. Yok mu bunun nakit işi? Lanet olsun kredi kartına hayatımda ne zaman kullandımsa dert oldu, Garantiden hesap açtırıp işler hale getirmek ne kadar sürer ??

sorunumu çözdüm ama kredi kartlarından hala nefret ediyorum

Bu mesaj en son " 05-24-2007 " tarihinde saat 09:35 AM itibariyle c4n53 tarafından düzenlenmiştir....
c4n53 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-28-2007, 12:33 PM   #32
maktas
Taze Üye

Giriş: Dec 2006
Ünü: maktas is on a distinguished road

expanded noyu girip hesabı aktifleştirmeme rağmen ödeme yapamıyorum hem ebay dan yönlendirmelerle hemde paypal dan ödemeyi denedim fakat olmadı. ebaydan paypala yönlendirme yapıyor mail ve pass ı giriyorum log in dedikten sonra baya bi bağlanmaya çalışıyor ve bomboş beyaz bir sayfa açılıyor ne hata mesajı ne başka birşey tertemiz
paypalda da aynı olay oluyor oradada en son aşamada arayıp işlemi yapamıyor ve beyaz bir sayfa açılıyor.
yapı kredi sanal kart kullanıyorum online erişimle limitini ödemeyi karşılayacak seviyede ayarladım.
paypalda bir limit tanımlama olayı varmı?

sorun ne olabilir teşekkürler.
maktas is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-28-2007, 12:45 PM   #33
kesikbas
Kallavi Üye

kesikbas kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2007
Ünü: kesikbas is on a distinguished road

ebay hesabinizla paypal hesabinizi eslestirmeniz gerekiyor ebay icinden.Bunu yaptiktan sonra acik arttirmasini kazandiginiz urune gelip "pay now" yazan yerden odemeyi yapmalisiniz.Boyle yaparsaniz otomatik olarak kredi kartinizdan o miktar duser.Baska hicbirsey yapmaniza gerek kalmaz.Yani odeme yaparken paypal a girmenize gerek yok.Hersey ebay icinden halledilebiliyor.
kesikbas is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-28-2007, 02:16 PM   #34
maktas
Taze Üye

eşleştirme işlemini nasıl yapacağız?
şimdi şu ayrıntıyı da söyleyeyim o zaman, daha önce paypal a normal kredi kartım tanımlıydı ve 1 ay önce o hesabımı kapattım yeni açtığım hesapta da sanal kredi kartımı kullandım.
söylediğin konuda ebay da kredi kartımı güncelledim yine olmuyor başka ne yapmam gerek?
Eski 05-29-2007, 09:53 AM   #35
maktas
Taze Üye

Alıntı:
maktas tafarından gönderildi
expanded noyu girip hesabı aktifleştirmeme rağmen ödeme yapamıyorum hem ebay dan yönlendirmelerle hemde paypal dan ödemeyi denedim fakat olmadı. ebaydan paypala yönlendirme yapıyor mail ve pass ı giriyorum log in dedikten sonra baya bi bağlanmaya çalışıyor ve bomboş beyaz bir sayfa açılıyor ne hata mesajı ne başka birşey tertemiz
paypalda da aynı olay oluyor oradada en son aşamada arayıp işlemi yapamıyor ve beyaz bir sayfa açılıyor.
yapı kredi sanal kart kullanıyorum online erişimle limitini ödemeyi karşılayacak seviyede ayarladım.
paypalda bir limit tanımlama olayı varmı?

sorun ne olabilir teşekkürler.

yardım edin arkadaşlar 5. gün ve hala ödeme yapamadım satıcıya. lütfen...
Eski 05-29-2007, 12:15 PM   #36
kesikbas
Kallavi Üye

kesikbas kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2007
Ünü: kesikbas is on a distinguished road

dostum sen ebay sitesindeyken odemeyi yapacagin yerde "paypal account required" gibi bisi yazmasi lazim,oraya paypal accountunu gir boylece hesaplari eslestirmis olucaksin..Daha sonra geri don,"pay now" yazan yerden odemeni yap..Eger olmuyorsa paypal hesabinda kredi karti ile ilgili bi sorun var demektir,onu paypal la iletisime gecerek cozmeye calis...
kesikbas is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-30-2007, 10:27 AM   #37
maktas
Taze Üye

"paypal account required"
diye birşey bulamadım, paypal hesabımla ilgili herşey normal görünüyor.
hatta paypal üzerinden send money menüsünden ebay ürünlerini ödeme kısmından aldığım ürünleri görebiliyorum ama öde dediğim zaman olmuyor ,. bir hata mesajı olsa sorunu anlayacağız ama o da yok. kafayı yiyeceğim.

bir farklılık var ebay dan aldığım ürünü öde dediğimde başka bir siteye yönlendirme yapıyor ardından orasıda paypal a yönlendiriyor ondan dolayı bir sorun olabilir mi?
satıcı: http://myworld.ebay.com/sfplanet
yönlendirilen site: https://secure.vendio.com

iki ürün aldım kombine shipp

Bu mesaj en son " 05-30-2007 " tarihinde saat 10:30 AM itibariyle maktas tarafından düzenlenmiştir....
Eski 05-30-2007, 10:57 AM   #38
aturanist
Taze Üye

Giriş: Jan 2007
Ünü: aturanist is on a distinguished road

Alıntı:
hatta paypal üzerinden send money menüsünden ebay ürünlerini ödeme kısmından aldığım ürünleri görebiliyorum ama öde dediğim zaman olmuyor ,. bir hata mesajı olsa sorunu anlayacağız ama o da yok. kafayı yiyeceğim.

bir farklılık var ebay dan aldığım ürünü öde dediğimde başka bir siteye yönlendirme yapıyor ardından orasıda paypal a yönlendiriyor ondan dolayı bir sorun olabilir mi?

ebay hesabında kayıtlı olan paypal hesabı ile ödeme yapmak için kullanacağın paypal hesabı aynı mı?eğer değilse ebayda my ebay denilen bölüme girdikten sonra sol tarafta my account diye bir kısım var.Orda 'address' diye bir kısım var,ona bas ve açılan sayfada 'View all shipping addresses' diye bir yazı görecen ona da bas.'PayPal address' yazılan yerde paypal adresin yazması gerekir.eğer yoksa ordan ekleyebilirsin yada değiştirebilirsin.
aturanist is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-20-2007, 03:15 PM   #39
altunpul
Taze Üye

Giriş: Mar 2007
Ünü: altunpul is on a distinguished road

aynı sorun dün akşamdan beri bende de var paypal ödeme sırasında sayfa takılıyor ve açılmıyor diğer herşey normal bir şekilde ilerliyor.
altunpul is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-20-2007, 03:48 PM   #40
pelikan
Üye ül-Zebellah

Giriş: Mar 2007
Ünü: pelikan is on a distinguished road

Alıntı:

kesikbas ebay hesabinizla paypal hesabinizi eslestirmeniz gerekiyor ebay icinden.Bunu yaptiktan sonra acik arttirmasini kazandiginiz urune gelip "pay now" yazan yerden odemeyi yapmalisiniz.Boyle yaparsaniz otomatik olarak kredi kartinizdan o miktar duser.Baska hicbirsey yapmaniza gerek kalmaz.Yani odeme yaparken paypal a girmenize gerek yok.Hersey ebay icinden halledilebiliyor.
Eklenmiş Resimler
Dosya Türü: jpg Picture 2.jpg (37.6 KB, 35 Görüntülenme)
pelikan is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık